Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RVR400

veterán

válasz adams55 #3328 üzenetére

De még most sem tudod megmondani, hogy milyen verziót kaptál, mivel annak idején a címkéről sem sikerült leolvasnod, pedig ha megkérdezted, akkor tudnod kellene kapásból. ;)

Ugyanaz a 900-as és a 850-es teló, a lilásodásnak semmi köze hozzá, mert amiről Te beszélsz, az maximum a csíkozódás lehet, de az sem emiatt van, mivel ha 850-esre csak 850-eset flashelsz, akkor is előfordul. Szerintem előbb nézz utána dolgoknak, próbáld ki, aztán próbálj eszmecserét folytatni, mert légből kapott dolgokkal szemben érvelni nem lehet, meg persze értelme sincs.
    A lilásodás a tapadókorongos megoldás után enyhült itt valakinek, ami bizony nem éppen szoftveres beavatkozás.
    Azon gondolkozok, hogy Te random módszerrel olvasod a fórumot, vagy olvasod az egészet, csak éppen úgy rakod a sorokat egymás után, ahogy éppen Neked tetszik.

A 900-as 1.0.1-et sokáig használtam én is a 850-es telómon lilásodás nélkül, akkor biztos én vagyok a hülye, csak kicsit idegesítő volt, hogy 5 perc után 70%-on van az akksim. Az akksimod után meg végképp zavaró volt a dolog, így feltettem a 850-es 1.0.8-at, amit utána 900-asítottam. De én is csak egy hülye vagyok, gyakorlatból szerzem a tapasztalatot és a tudást, nem pedig félreolvasásból...

Új hozzászólás Aktív témák