Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Drakmusz #36 üzenetére

Értem, de pont ezért TÉNYLEG a legelső szoftverrel kell letesztelni? Minek? Mi fog történni tőle, amikor a Samsung összes eddigi telefonja közül ennek lett a legjobb az első szoftvere, de ez most egy full új hardver, amire új szoftvert kell implementálni, és ez nyilván időbe kerül?

VS Google, ami kidobott egy közepes HW-el egy "csúcstelefont", bocs kettőt, és ennyi a portfóliója. A Samsung meg kidob évente vagy 40 telefont.

Egyszerűen nem értem. Ha mindez a teszt szeptemberben megy le, oké, van értelme. De a legelső szoftverrel? Hát nem tudom, ráadásul a cikk is azt mondja, hogy tud ez sokkal jobb lenni. Egy csomó tesztelő is azt írja, hogy tud ez jobb lenni. Az, hogy a JPEG tömörítése milyen, egy kérdés. De már eleve a Camera Assistantban állítható az élesítés mértéke, ezt sem igazán értem. Az egész olyan komolytalan így.

Nekem van egy Sony A6000-esem. Hány éves MILC az? A mai napig árulják újonnan. Gondolod, hogy az első firmware-ekben nem voltak bugok? De mégis használják a mai napig, mert jó. Nyilván össze se lehet hasonlítani a kettőt, de van értelme? A Samsung a zsebemben van, a másikon meg ott egy fél kilós zoom obi, de nagyjából soha nem viszem sehová, pedig szoktam szép helyeken kirándulni. Csak nagy és nehéz, és a mostani S21U-m, vagy az előző N20U is bőven jó képeket csinált.

A kép a pillanattól és a témától lesz jó, nem a pixel peeingtől.

• Tin

veterán

válasz Drakmusz #23 üzenetére

Igen, de itt van egy szenzor, egy optika, meg esetleg a képességeid. Olyanokat kértek számon egy mobiltól, amit a szoftver állít elő. Erre van igénye az embereknek egy point and shoot eszköznél. Ha nem lenne post-processing, akkor mindenki azzal jönne, hogy de szar a kamera. A google ráfeküdt a szoftverre, ami remek, de a Samsungnak ezer más területen jobb a telefonja szoftveresen. És hardveresen. A fotózás csak egy témakör, és van nagyjából fél év, amire kicsiszolja, és utána össze lehet hasonlítani. Valószínűleg akkor is jobb lesz a Pixel 7, de akkor miért jön egyáltalán szóba a SGS23U fotózás terén, ha a Google szoftvere úgyis jobb?

• t72killer

titán

válasz Drakmusz #23 üzenetére

A fizika továbbra is fizika. A profi pedig abban "ügyes", hogy készít más tartalmat ha a fizika nem engedi. A focimeccsre kiküldött fotóstól ha elveszik a teleobis gépét és a kezébe nyomnak egy csájfónt, akkor a győztes gólról nem is próbál képet csinálni, hanem elmegy az öltözőbe, odaballag a kispadon ülőkhöz. A sztori jó marketinggel így is el lesz adva, csak épp kimarad a lényeg.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák