Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degradator
tag
Sziasztok!
Most szedtem le az ingyenes szülinAPP Igo -t. Kérdésem: honnan tudok hozzá bónusz hangokat szerezni? A régebbi igoban pl olyan kellemes volt az amerikai csajszi. Ebben csak brit angol van ami borzasztó idegesítő.
Ötlet? -
kukinyo
addikt
válasz
huncutka1029 #17698 üzenetére
Nagy a gyanúm hogy ebbe nincs sys.txt.
Mint ahogy a IGO 8-ban sem volt. -
huncutka1029
addikt
válasz
11szerelő #17697 üzenetére
első inditáskor mindig szabad ég alatt próbáld. elsőre sok ideig is eltarthat, mire jelet fog. utána már gyors lesz.
DE, ha mégsem megy:keresd meg a sys.txt bejegyzést a szülinApp mappában, és írd be a következőt:
[gps]
port=1 ; gps port értéked írd ide.(1,3,5, ezeket próbáld, vagy állítsd auto értékre)
baud=38400 ; gps prt sebesség értéked írd ide. 9600-at próbáld először! -
11szerelő
csendes tag
Sziasztok, bipis vagyok, új itt a fórumon.
Letöltöttem az szülinapi ingyenes alkalmazást, végigmentem a beállítási procedúrán, de sajnos a végén „GPS jel keresése” villog, és nem lép tovább. Beállításokat, keresést kezeli.
A készülék LG Nexus 4.
Letöröltem, majd újratelepítettem a play áruházból, nem változott.
Esetleg valami segítséget kaphatok? -
duviii
csendes tag
Biztosan láma kérdés, de most csinálom először, ráadásul hendikeppel indulok, mert Jollára telepíteném (:
Szóval telepítettem az apk-t, bemásoltam az obb fájlokat. Így elindul az iGo, és látja is a "beépített" magyar térképeket.
Ha viszont további térképeket másolok fel, akkor ugyan érzékeli azokat a program, de csak "Nem aktív tartalom"-ként.
Tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm!
-
atee_13
őstag
Anyumnak letölteném a szülinapos igo-t lenovo 760 ra de azt írja az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Ez mi a szösz?
-
huncutka1029
addikt
SzülinAPP hibátlanul dolgozik Galaxy note2- és ace3- telefonokon.
Note 2 custom FW-vel, rootolva, ace3 gyári rom-mal.
Épület, poi, figyelmeztető jelzések vasút, iskola, táblák, hibátlanok.Nem értem, miért fikázzátok, mikor jogtisztán, ingyen megkaphatjátok
Akinek kevés, háát, az ...vegyen pénzért másikat
-
csipuka
senior tag
Nna talaltam egy workaround-ot, ez mukodhet, akinek a teruleti korlatozas miatt nem installalhato az iGO.
Volt egy regebbi gmail account-om, es azt meg itthon regisztraltam anno, azt kivalasztva felment.
Gondolom akkor is mukodik, ha valaki regisztral egy vadiuj acc-ot itthon. -
ORCA58
addikt
Kipróbáltam kerékpárral a Szulinapp iGot.
Nagy csalódás. Olyan utakat, helyeket nem ismer, melyek más programokban évek óta benne vannak.
A kerékpár beállítás mellett a célt kb 2 - 3 szor hosszabb úton akarta megközelíteni. Bár mutatta hol és milyen irányban járok, mindig vissza akart fordítani. Volt, hogy a térkép szerint (és valóságban is) jobbra kellett mennem, de hang arra bíztatott, forduljak balra. Mikor beértem a kb. 500 m-es utca közepére, még mindig azt javasoltak forduljak vissza, és nagy kertülővel a másik végén érkezzek oda. Csak 100 m-re a céltól jött rá, hogy mehetek egyenesen is. Megjegyzem kocsival is lett volna rövidebb út a javasoltnál.
Lehet főutakon városok között kiváló kis hazánkban, de messze van az iGo igazi tudásától.
Az épületek képei bezzeg benne vannak, már ahol elérhetőek. -
kopepe
aktív tag
válasz
gipsztigris #17685 üzenetére
Próbálkoztam a build.prop szerkesztésével,hátha más telónak látva telepíthetem az igót.De nem műkszik úgy sem
Maradt a letöltés és a bemásolás.Kösz a feltöltést feltöltő
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #17685 üzenetére
Köszönet!
polcsy1 - Neked is! Este töltöm!
-
polcsy1
tag
felraktam zippyshare-ra [link]
-
mcsm88
senior tag
válasz
janosibaja #17678 üzenetére
Bocs, nem neked ment volna.
Sziasztok.
telepítettem a szülinapi IGO-t.
Egy problémám van.
Felül az értesítési sáv, eltakarja a képernyő tetejét.
Van erre valami megoldás, vagy ez készülékspecifikus.
(Xperia Z2 telefon Lollipop 23.1.A.0.690_CE1 rommal, SystemUI_deo_mod-v2_rc mod-al.) -
törölt tag
Helló!
egy pontosan 1 éves igo primo mennyire elavult? neki merjek vele vágni Európának?
-
janosibaja
őstag
válasz
gipsztigris #17677 üzenetére
Igazad van Tigris, csak hát az ember próbálkozik.
Megvettem a Sygic-et, akárki akármit mond, vacak.
A Here a távolságközlésekben még szörnyen béta, hülyeségeket dadog.
Ezt meg most se lehet jogszerűen megvenni, pedig valamivel kéne külföldön is tájékozódnom.
Ezért variálok. -
gipsztigris
addikt
válasz
janosibaja #17676 üzenetére
És ha látná is, akkor mi lenne? Inaktív tartalomként piros lenne, mert a license nem jó hozzá.
-
DM43
Topikgazda
válasz
janosibaja #17671 üzenetére
Még ha lenne is erre lehetőség (ami egyelőre nincs), a program úgysem kezelné
-
kopepe
aktív tag
válasz
gipsztigris #17656 üzenetére
Magyar vagyok ,magyarországon vagyok,és az igaz,hogy szolgáltatónál nem árulták a ZR-t,de ilyen gondom még nem vala
Webes felületen nekem is "persze" hogy ott a SzülinAPP,de ott meg a telómat nem látja ...
Tehát vice verza.Megleszek nélküle,de azért ez egy érdekes fennakadás!
Mi gerjeszti és miért???
Főzött rom,root-olt teló?Nemhinném -
polcsy1
tag
apk + data [link]
-
bl4ze
veterán
válasz
gipsztigris #17651 üzenetére
Samsung Galaxy Mega (GT-i9205) - nem kompatibilis az Ön eszközével
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #17656 üzenetére
-
SteveL
aktív tag
A Sony Xperia Z Ultrámra sem engedi a Play az iGO Navigation SzülinApp letöltését...
-
hun005a
tag
válasz
gipsztigris #17651 üzenetére
A készülékről belépve az áruházban miért nem látszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest