Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Sziasztok! Van arra valami egyszerű módszer, hogy a 800x480-as felbontásban futó IGO 8.4-em 854x480-as felbontásban működjön, mint a Sony telefonom?
-
mokiber
tag
válasz
Attila_1976 #15945 üzenetére
köszi, azóta letöröltem mindent és próbálom újra felrakni, csak az a gond, hogy a gps-en a navigációs program kiválasztása mappában nem tudok belemenni a resident flash mappába, hogy ki tudnám választani az exe fájlt.
le tudná valaki írni, hogy kell telepíteni, mert most már úgy érzem csak valami apróság hibádzik. -
-
Nudlee
aktív tag
Marketen találtam "IGO Primo Israel" -t. Csak kiadták androidra is?
-
-
mokiber
tag
Sziasztok,
i go-val van problémám. ezeket írja ki. reseteltem többször, kivettem az aksit, de mindig ugyanazt írja ki.
van ötletetek mi kéne még megróbálni?
-
snowdog
veterán
-
Bálint85
senior tag
válaszolna nekem is valaki ha már plajos nem válaszol erre:
[link]
köszi -
Misi61
tag
Sziasztok.Tudnátok segíteni hogy a primoból(2-es) egyszer csak eltűntek az előzmények?A kedvencek maradnak.
Még soha nem produkált ilyet . -
Badboys
őstag
válasz
gipsztigris #15926 üzenetére
Köszi sokat segítettél.
-
Badboys
őstag
Üdv!
Tudna e valaki abban segíteni,hogy meg kellene nézni egy androidos telefonban,hogy támogatja e mindkét műholdat a hagyományost és a Glonast? Van egy app erre csak nem tudom a nevét. Ebben,ha tudna valaki segíteni,hogy mi az app neve. Köszi
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Mio c720 Bluetooth beállítás kéne, ha tudtok segíteni! A problémám az hogy a primo alatt ha jön hívás akkor feljön a képernyő alján wince s még a gombokat se tudom megnyomni! Itt többen írtátok, hogy az utility mappába kell berakni a BTOnOff.exe fájt + a két hangfájlt, be is raktam de semmi, továbbra is mindig feljön a wince! A SYS.txt-be ezt írtam: [bluetooth] btappl="\Storage Card\primo 2.0\utility\BTOnOff.exe"
Köszi!
-
ffa
csendes tag
Üdv.
Igo 8 tdi fantázia nevű sémáját hogy tudom ráműteni a Primo 2.4-re? Remélem ez nem minősül wareznak.
Köszi!
-
Bálint85
senior tag
válasz
plajos #15912 üzenetére
térképváltónál meglehet úgy is csinálni, h map mappába van a topmap és teleatlas térképek és a map_nt mappába van csak a navteq térképek? sys-be valamit bele kell írni? csak a map mappába kell külön bemásolni a térképeket a building és egyéb más mappából nem kell több igaz ha több féle térkép van rajta/NQ, topmap, teleatlas/
-
fil
őstag
Primohoz van olyan skin ami tud HUD-ot?
-
Bálint85
senior tag
térképváltót , hogy tudok beletenni a primoba? plajos féle ux -ben benne van és ha igen melyik fájl az? mit kell bele írni a sys-be vagy máshova, h működjön stb stb
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Hozzáértő segítségetekre lenne szükségem! Adott egy Navon N490Plus navigáció és egy rajta futó iGO Primo 9.2.1.179499. Valami miatt folyton kikapcsolgatja menet közben a GPS vevőt. Kiírja felül egy kis sávban, hogy 'A GPS-vevő ki van kapcsolva" és mellette terpeszkedik egy gomb amivel vissza lehet kapcsolni. Viszont ha türelmes az ember akkor 7-8 másodperc után automatikusan visszakapcsolja, szinte egyből talál is jelet és navigál tovább...15 másodpercig. Ezután kezdődik előröl a 8 másodperces "emlékezetből vezetés". Elég idegesítő jelenség, az az igazság.
Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek! sys.txt-ben a Port-ot előbb 1-esen majd 7-esen próbáltam, a sebességet meg átállítottam 54600-ra, de semmi.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tisozsolt #15891 üzenetére
Nekem se tervezi be az M0ás új déli részét a Primó (TopMap)!
Szintén "engedély köteles útnak" látja, de érdekes mód módon eddig betervezte, ha Győr felől jöttem az M1en és megadtam neki a lehajtót. Elsejétől mintha megbolondult volna, mindenáron az 51es főút felé hajlandó csak tervezni. De teljesen mindegy, mert ha az M5 felől hajtok fel az M0-ra, a legelső Győr felé mutató lehajtónál lekanyarodok, az M1 felől meg Törökbálint térségében "Dunaújváros/Szeged" lehajtónál. Ezzel a probléma letudva, de hogy egy fél éve átadott útszakaszt (ráadásul nem mellékút) miért sikerült engedélykötelesnek megadni, rejtély.
Gondolom más hibák is akadnak, de mivel itt az egyik legnagyobb tranzit forgalom, azért ez elég gáz.
-
hojos
aktív tag
válasz
djbelo #15901 üzenetére
Szia.
Itt biztosan találsz.
Itt pedig a scheme editor.
A lap közepén van a letöltési link.Regisztrálni kell a letöltésekhez.
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Igo8-hoz schemet honnan tudnék leszedni? A következő kanyarodási irány az úton jelenleg fekete, a color.ini-be mit kéne át írnom,hogy narancssárga legyen? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G, 2026.10.15-ig Alza garanciával.
- ANENG 612 Intelligens Multiméter
- TP-Link Router WiFi AC1200 - Archer C6 (300Mbps 2,4GHz + 867Mbps 5GHz 4port 1Gbps MU-MIMO)
- Microtik RB2011UiAS-IN L5 128MB RAM, 5xLAN, 5xGig LAN, 1xSFP, LCD, 1xPoE kimenet
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest