- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz gipsztigris #15748 üzenetére
...
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
LegendKiller
újonc
Sziasztok! Sehol sem tudom letölteni a Jáksó Funny beszédhangot Primo-ra, ezért szeretném megkérdezni,hogy vki el tudná-e küldeni nekem,vagy valahová fel tudná-e tölteni. A választ előre is köszönöm.
-
snowdog
veterán
válasz LegendKiller #15753 üzenetére
Beírod a keresőbe hogy Jáksó, és megteszed amit a hozzászólásban találsz. Ilyen egyszerű.
-
Larry303
addikt
hello,
olyan gondom van, hogy ha töltőről használom a navim, és véletlenül megmozdul, és megszakad, vagy akár megállok venni vmi a kbenzinkúton, és megáll a töltés, rögtön el akar menni sleep-vagy standby módba a kütyü...na most a gond az, hogy ha felkeltem, nemigazán működnek afunkciok...
van lehetőség arra, hogy kikapcsolhassam, hogy standbyba/sleepba menjen?
üdvhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy idehaza a Topmap tőlünk nyugatra a Navteq a jobb térkép.
Az lenne a kérdésem, hogy működne e úgy az Igo, hogy Magyar Topmap + Osztrák Navteq van a map mappában? -
-
xigris
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok az autoroute 2013 merre tárolja a jelöléseket egy másik gépre kellene áttenni,hogy megmaradjanak a saját jelölések
-
blackyi1
újonc
válasz LegendKiller #15753 üzenetére
hali mindenkinek
újra - nekem meg van a full jáksó hang
akinek köööö az irjon a kukacomra, küldöm - rumi1@citromail.hu
de nincs időm felrakni sehova
kamionozok - péntek estétöl vasárnap reggelig vagyok hunba álllttttt.....
dec 20 tól van időm több mindent ...... mindig van tuti beállitásokkal a fulllll primom eu-ba
Rumi
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
IGO Primot használok, de nagyon kicsik rajta a haladási irányt jelző ábrák és az állapotsáv is. pl. hátralévő idő, sebesség, hátralévő távolság.
Tud valaki erre megoldást? Remélem ez így nem minősül wareznek!
Üdv mindenkinek és a moderátornak is,aki a múltkor törölt egy hozzászólásomat.
Remélem ez maradhat. -
-
SzaboZE
addikt
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Igo primo 9.6.7.23 van de az Austria poi-k nem jelennek meg.
Mit kell csinálni hogy látszódjanak?
Köszi. -
tgb
senior tag
Üdv!Adódott egy problémám,nem találom a megildást!Primo2nél,forditom a képernyőt,de a progi nem fordul!Akár privátban is várnám a segitséget!
Előre is köszi!az irányár nem félarat jelent!
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy bele lehet kötni, de a problémám valós és segítséget szeretnék kérni:
Nejem Navon n490, Én pedig n670 plus navit használok, azaz használtam. Történt ugyanis, hogy szerencsésen leejtettem, s a kijelzője azon túl, hogy berepedt, még be is foltosodott középen.
Mivel párom az övét nem használja rendszeresen, s ráadásul az enyémben meg ott vannak az osztrák partnerek és útvonalak elmentve, arra gondoltam, hogy a 490-esre átteszem a 670-es tartalmát. Eddig is feltűnt, hogy nem egyforma a kezelőfelületük, de most jöttem rá, hogy az enyémen (n670) Igo Primo, az n490-esen pedig "sima" Igo van telepítve. Ettől függetlenül belevágtam, a program el is indulna, azonban a betöltésnél ezt írja ki: "A licenccel nem nyithatók meg a térképek." Van rá valami megoldás, vagy vegyek újat?
Köszi előre is. -
gipsztigris
addikt
válasz the radish #15777 üzenetére
Ha kártyán van a program, akkor a kártyát cseréld meg. Ha belső memórián van, akkor nem biztos, hogy menni fog.
Így sem biztos, mert ha készülékhez is zárva van a program akkor hiába van eredeti kártyán a progi nem fog indulni licence hiánya miatt."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csizma89
csendes tag
Sziasztok!
Tudnjátok e mi lehet az oka, hogy egy EREDETI fizetett licenszes IGO Primo Truck-al felszerelt navi miért csinálhatja azt, hogy ha Angliába átmegy, újraindul a készülék, majd a navigáció hangja megy tovább az uticél felé, de kisebb képernyőméretben megy, illetve ha ismér rámegyek a térképre, akkor ismételten újraindul az eszköz! Minden más európai országban tökéletesen működik. Ha valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja mi lehet a baj, az írja már meg. Előre is köszönöm!
-
Mcfery
tag
Hi !
Bedöglött autóm kilométer órája, így most GPS-em (primo 2.4) km kijelzését figyelem(figyelném)
de olyan kicsibe mutatja, hogy alig látom. (alsó sor vizszintesen 3 választható adat: idő,km, seb., stb )
A méretét milyen sys beállítással lehetne növelni, akár a térkép rovására is?
Köszi előre is! (KM óra javítás később)Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Rapture
csendes tag
válasz Mcfery #15783 üzenetére
Én a helyedben nem azzal görcsölnék. Ha engedélyezve vannak az extra beállítások (az a lombik szerű ikon a csavarhúzós mellett), akkor ott be tudod kapcsolni a fejlett sebességkorlát mutatást. Akkor nem csak az aktuális sebességkorlátot fogja mutatni, hanem a sebességedet is és, hogy az hány százalékkal tér el a sebességkorláttól.
Amennyiben nincs engedélyezve az extra beállítás menü, akkor a sys.txt-be írd be ezt a sort:
[interface]
extra_settings=1 -
Pityke78
őstag
Srácok, egy alap kérdés.
Az iGO My Way, vagy az iGO Primo a jobb? Mi a különbség a kettő között?
Nem találtam semmit sem a neten.Köszi
-
ra^ven
senior tag
Üdv srácok!
Kamionosként használva melyik beállítás célszerű?
sys.txt-ben:
[Truck]
max_restriction_level = 0 vagy 1?Jelen esetben 0, be is tervezi az útvonalat max figyelmeztet, hogy súlykorlátozás van érvényben és arra nem lehetne menni, de az a baj, hogy más útvonalat nem tervez, amerre esetleg kerülőúton megközelíthető lehet.
Van erre valakinek 5lete?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Dr. Student
senior tag
Lécci valaki írjon rám egy privit aki találkozott már egy MIO c720 gps-el kérdéseim lennének
[ Szerkesztve ]
Dr. Student
-
pgemil
aktív tag
válasz Dr. Student #15788 üzenetére
C520 nem jó?
-
chelseahooli
csendes tag
Üdv! Olyan problémám volna,h felraktam az IGO Primot, megy is tökéletesen csak normál helyzetben alul, fektetve oldalt van egy fekete fél centis sáv.. sehogy nem tudom kinagyítani teljes kijelzőre... Teló:Xperia SP
A sys.txt-ben átírtam a telefon kijelzőjéhez való mérteket:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1196
screen_y=674
screen_x2=720
screen_y2=1138
screen_xy=”1196_674:1138×720/720×1196:fullscreen”
fullscreen=1De így sem tökéletes... Valaki?
-
Babsanyi
csendes tag
válasz chelseahooli #15793 üzenetére
Jobbra felül pirossal. Kitiltás terhe mellett...
-
Trabant Maff
újonc
Sziasztok.
Akadnak némi problémáim .
1. Már nagyja minden ki próbáltam de még mindig ott tartok hogy a cns globe smarton egy igo 8 8.3.4 verzió fut és a gyári skin vagy pl dimka v 1.1.42 vagy gj6.17p a fényeröt még mindig nem tudom állítani
Csuszka megy de semmi változás. VALAMI ÖTLET???????????????????
a data.zip/config/devices-be néztem de csak cns stylust találtam annak a Power beállításai nem jók.2.Miért van az ha alagútból kijövök ezt írja ki? "Application MobileNavigator.exe eucountered a Serious error and must shut down" és újra kell indítanom és máris jó.
3. Van e jeletősége a gps port beállításnak? nekem jelenleg autómatikus kereséskor Port 2 Adatátv. 38400 Ez jó????
4.
Igo pc szoftverem is van kérdésem lehet-e a cns gps-t vagy van egy Navon 490 em jelvevönek használni laptopon vagy vegyek inkáb jelvevőt??Előre is köszi aki bármi ötletet mond.
Amúgy van primom is de őszintén mondom nekem mind Kamionosnak nem vált be. -
marci0001
csendes tag
Sziasztok!
Kezdőként érdeklődnék.
Android alatt használok iGo Primo 9.6.29.351093 verziót.- Navigyurci oldalán olvastam a gyorskeresésről, de nálam ilyen nincs. Hol található?
- A telefon névjegyzékében tárolok címeket is. A kedvencek/Névjegyzék alá viszont sehogy sem tudom berakni. Megoldás esetleg? ( A google címtárban bővített módban vannak bevíve)
- Olvastam skinekről, UX-ről. Melyiket érdemes használni 800*480 felbontáson Androidon? Melyik a legjobb? Melyik mit tud?
Előre is köszönöm
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Belehet valahogy állítani azt, hogy 2D-s nézetben fixen észak-dél irányú legyen a tájolás navigáció közben?
(sajnos ezt csak a térkép néző funkcióban lehet, ami ugye se nem navigáció, se nem követi az autót)Köszi!
free your mind
-
Lalo_Titi
csendes tag
Sziasztok!
olyan problémám van, h egy ideje azt csinálja a primo, h indulás után kilép magától. Már régebben használtam, de semmi baj nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest