- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Hasznos wap oldalak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapture
csendes tag
válasz Mcfery #15783 üzenetére
Én a helyedben nem azzal görcsölnék. Ha engedélyezve vannak az extra beállítások (az a lombik szerű ikon a csavarhúzós mellett), akkor ott be tudod kapcsolni a fejlett sebességkorlát mutatást. Akkor nem csak az aktuális sebességkorlátot fogja mutatni, hanem a sebességedet is és, hogy az hány százalékkal tér el a sebességkorláttól.
Amennyiben nincs engedélyezve az extra beállítás menü, akkor a sys.txt-be írd be ezt a sort:
[interface]
extra_settings=1 -
Rapture
csendes tag
Én sem értem ezt. Galaxy Tab-ra ment a segítség ami -talán nem mondok újat- Androidot futtat. Aztán ha bárki megemlíti egy hozzászóláson belül az Androidot és a Primo-t, azt vagy csúnyán leoltják vagy azonnal törlik a hozzászólását. Azt sem értem, hogy az Android-on futtatott Primo miért annyira egyértelmű, hogy warez?
[link]
[link]
Értem én, hogy tiltott a warez és ez egy ilyen helyen így is van rendben, de annyira görcsösen csináljátok ezt, hogy racionalitását veszti ez egész topic.[ Szerkesztve ]
-
Rapture
csendes tag
Na de tegyük fel, hogy én Isztambulban élek és androidos telefonom van. Megvettem a BasarSoft féle Primo-t és felmerül bármilyen kérdés amit felteszek itt. Esélyem sincs, mert amint az adminok meglátják, hogy Android és Primo, már törölték is a hozzászólást. Annyira túllihegik ezt a warez kérdést, hogy sokszor olyan témák tűnnek el amiben én semmi illegálisat nem látok.
-
Rapture
csendes tag
válasz #22786048 #16310 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Azt figyeltem, hogy néhány percenként 2 órával előrébb-hátrébb ugrik az óra. Szóval ezt a nappali-éjszakai mód váltogatást minden nap 2×2 óráig csinálja. Az időzóna automatán van de ha kikapcsolom és kézzel állítom be az időzónát és a nyári időszámítást, akkor is oda-vissza ugrál. Egyébként az óra átállítás óta csinálja.
-
Rapture
csendes tag
Egy kollégámnak olyan problémája van, hogy akármelyik hangot állítja be, nem mondanak bizonyos dolgokat. Pl. hajts fel az autópályára. Mondtam neki, hogy a hangnavigáció részletessége legyen részletesen. Azt mondta, úgy van.
Egyéb ötlet? -
Rapture
csendes tag
Épp akartam írni, hogy meglepne ha nem tudná. iGO 8 tudta. Sokat használtam amikor Olaszországban gyűjtőztem. Hasznos cucc.
-
Rapture
csendes tag
A telefonomon (Nokia) már rajta van az új M0 szakasz. Ugye az is HERE. Ezek alapján úgy gondolom, a következő csomagban már rendben lesz a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest