- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
sziasztok
tudtok információt adni arról, hogy hogyan lehet a "POI" adatbázisba bekerülni?
konkrétan azt szeretném, hogy a válalkozásom benne legyen az adatbázisban.
köszi
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
plajos #15345 üzenetére
Sziasztok! Tudtok nekem szép és elsősorban hasznos Skint adni iGO Primo v9.6.22.297071- hoz? Felbontás 960x540. Láttam egyszer egy szépet asszem Sanyo-tól, de persze Plajosról is hallottam, hogy nagyon jó. Sajnos linket nem találtam, ahonnan tudnék letölteni. Egy előnézeti képet is megnéznék róla. Köszönöm
-
plajos
aktív tag
válasz
Freddycom #15344 üzenetére
Szia!
Természetesen megoldható. Az sd-kártyára készíts egy addons nevű mappát majd abba mehet a Primo mappaszerkezete (content, content/map, content/poi, stb. amire szükséged van). Nemcsak térképek, hanem bármi más is lehet az sd-kártyán a Primo beolvassa. Nagyon fontos, hogy a sys.txt-be ne legyen [folders] szekció, tehát amiket bemásoltál a hozzászólásodban töröld ki!!! -
Üdvözlet
Olyan kérdésem lenne, h megoldható, h belső memóriából és sd kártyáról is olvasson be térképeket? A belső memória megtelt, de szükségem lenne még pár térképre.
ilyenem van, hogy:
[folder]
app="SDMMC\Mobilenavigator"
sdcardpath="\SDMMC\Mobilenavigator"
maps="SDMMC\Mobilenavigator\content\map"
buildings="SDMMC\Mobilenavigator\content\building"
dem="SDMMC\Mobilenavigator\content\dem"
poi="SDMMC\Mobilenavigator\content\poi"ez megy a sys.txt-be.
Ha nekem csak a térképek vannak az sd kártyán, akkor elég csak az alábi sorokat bemásolnom és a megfelelő könyvtárszerkezetet létrehoznom?
[folder]
sdcardpath="\SDMMC\Mobilenavigator"
maps="SDMMC\Mobilenavigator\content\map"
poi="SDMMC\Mobilenavigator\content\poi"Az 'SDMMC' marad eként, vagy azzá kell átírnom, ami a neve az sd kártyának? A formázásnak van szerepe? FAT32-ként és az allocation unit size-t 16 kilobytes-re állítom (a belső memória ilyen paraméterekkel rendelkezik)
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
vzso
aktív tag
válasz
Martin97 #15331 üzenetére
Szia!
Teljesen legális (ingyenes): PC Navigátor 12 (Windows -ra és Androidra) -
Rolly Dy07
senior tag
Segített a save mappa ürítése, a és a GPS sor kivétele. Még egyszer köszi.
Azt szeretném még kérdezni laikusként, hogy az előző Igo8-as készülékemből át tudom e menteni a jelölőket, amiket 5 év alatt bele tettem. Kicsit macerás lenne egyesévvel kikeresni a másikban aztán az újban bejelölni.
Azokra a kis színes pöckökre gondolok. -
hematomaI
tag
Sziasztok.Kérnék egy kis segitséget.Primo 2-ről szeretném kitörölni a hasznos helyeket.Egyszerre lehetséges mert nekem csak egyesével engedi de igy eltart órákig. Pl:a benzinkút-nál nem tudom kivenni a pipát hanem belekell menni és csak egyesével engedi törölni
-
emre33
addikt
igo primo 2.4 (9.6.13) van olyan skin (800x480 felbontáshoz) ami a régi 8.3 igo felületét adja vissza?
Kiprobáltam a ZoZO féle skint és valami borzalom, megszoktam a 8.3 kinézetét.
kösz!!
-
Noxy
veterán
válasz
Rolly Dy07 #15336 üzenetére
Torold a save mappa tartalmát is.
-
Noxy
veterán
válasz
Rolly Dy07 #15334 üzenetére
Nézd meg mi van a sys.txt-ben.
Ha van olyan sor ami így kezdődik hogy, [gps] azt töröld.
Vagy rakj eléje ;<-- jelet. (pontos vessző) -
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok! A primo mindig csak keresi a jelet, pedig rendelkezésre áll 7-8-9 műhold. Ezért nem is navigál ugye. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Kérlek segítsetek! Arról már informálódtam, hogy talán port beállítási hiba, de sajna ehhez már annyira nem értek. Az Igo8 megmondta mennyi és csatlakoztatta a készüléket a progihoz.
-
válasz
scott_free #15329 üzenetére
Az első pont nálam is fennáll, sajnos csak 300 és 100 méternél szól, pedig jó lenne, ha 800-nál is mondana valamit
Primo 2, PNA-s verzió, mindenféle mod vagy kiegészítő nélkül, Bori hanggal (nem tts)...
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok sos segítség kellene mert holnap utazok (ciprusra) és ma vettem észre hogy nincs ciprus térkép a gps emen. Tundnátok ajánlani olyan helyeket ahonnan részletes ciprus térképet (nem androidos térképet) tudok leszedni poikkal?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
OldMike
őstag
válasz
scott_free #15329 üzenetére
Gyárilag telepített androidos Primo-m a 800 és a 300 méteres infókat mondja. Meg a 0 méterest is, de azt leginkább későn. Az a tapasztalatom, hogy egy adott útszakaszon a megengedett sebességgel hajtva már csak féktávolságon belül jön a kanyarodási infó. Tehát már eleve lassabban (kb. a megengedett felével) kell mennem, hogy időben szóljon.
A körforgalmakkal nem volt gondom, és az autópálya lehajtással sem. Bár az érdekes, amikor azt mondja, hogy hogy forduljak balra a körforgalomba. Persze értem, hogy azt akarja közölni: a következő útszakasz balra fog vezetni, de azért mókás. -
scott_free
senior tag
ma volt alkalmam egy hosszabb úton kipróbálni a Primo-t a 8.3 után, pár kérdés:
1. úgy tűnt, mintha a 8.3 több navigációs infót mondott volna, pedig a Primo is részletes navigációra van állítva - pl. a következő eseménynél többször szólt a 8.3 (ha jól emlékszem: 800,300,100,0 méternél)
2. a Primo nem mondta, hogy hajtsak le az autópályáról, meg a körforgalomba behajtáskor se mindig szólt - csak mutatta (ezt be lehet valahol kapcsolni?)
3. minden navigáció bemondása előtt pittyeg egyet - ezt ki lehet kapcsolni valahol?
4. a 3 adat gomb továbbra is összecsukott állapotban látszik alapból
5. ezek közül bármelyiket befolyásolhatja az, hogy a ZoZo skin van fent?köszi minden segítséget!
-
kisguly
tag
válasz
gipsztigris #15321 üzenetére
-
OldMike
őstag
válasz
scott_free #15320 üzenetére
Én egy darabig csak néztem, hogy a leírásban lévő képen három adat látszik, nekem meg csak egy van. Egyszer véletlenül ráböktem, és akkor lett három. Ezt már nem csináltam vissza, így léptem ki a programból, azóta alapból a három látszik.
-
scott_free
senior tag
sziasztok,
azt hogyan lehet beállítani, hogy a 3 megjelenő adat ablaka egyből nyitva legyen, ne csak egy látszódjon közülük? (ha rákattintok, akkor kinyitja mind a hármat, de jobb lenne, ha ez lenne az alap beállítás)
köszi!
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni. Szeretném használni androidos készüléken a Primo-de, de csak álló módban hajlandó megjelenni. Hogyan kellene a felbontást átírnom a sys-ben, hogy a készülék vízszintesbe forgatásánál a program is vízszintesen legyen használható?
Ha tudtok segítsetek. A gép felbontása : 600x976
Az alkalmazások ablaka: 600x951
Satus bar size: 25Tehát a 600-as értékből is lekell vennem 25-öt? De nem működik.
-
kuksa90
őstag
válasz
kisguly #15313 üzenetére
Na ezt viszont már nem kéne... Lőrincze Lajos volt az emlegetett, és meghalt.
-
Latyaa
tag
válasz
snowdog #15289 üzenetére
Szia Snowdog!
A segítséged szeretném mégegyszer kérni, az a gond, hogy felvettem az útvonalam teljesen, meg is van az elmentett adat, viszont amikor ki akarom exportálni GPX-be akkor a következő hibaüzenetet kapom a telefonon: "A nyomvonalfájl írása sikertelen: Bécsi út - 2013-08-10 23-11-13.gpx Ellenőrizze a memóriakártyát."
Eddig ilyen nem volt, mi okozhatja a hibát? Hiszen ezelőtti felvételen működött...Köszi előre is!
-
zso85
tag
Valaki tudna segíteni igo primo-ban privát üzenetben????
-
plajos
aktív tag
válasz
Ap3x89 #15308 üzenetére
Nagy valószínűséggel hibás, vagy hiányzik a mortscript.exe és ezért nem működik a témacserélő. Töröld a save mappát, és próbáld ki témacserélő nélkül (ne aktíváld a témacserélőt). Mivel témacserélő (themechanger) nem része az igo-nak azt valószínüleg egy skin tartalmazza. Ez a skin vagy nincs megfelelően telepítve, vagy hiányos.
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! van egy yamato 4 eco gpsem ami eddig tökéletesen működött. most bekapcsolom és rámennék a navigációra akkor egy hibaüzenet jön:
themechanger.mscr
"there is no application associated with 'themechanger'. Run the application first, then open this file from within this application
tudtok erre valami megoldást? előre is köszi? -
kisguly
tag
válasz
beach head #15304 üzenetére
Persze.
Vagy térképcserélő apk-val, vagy profilváltásos megoldással. Szerintem az a jobb. De természetesen kinek a pap, kinek a papné. Vagy a lánya.Teljesen olyan mint a WINCE.
-
beach head
senior tag
Üdv, okoson is működik a térképcserélő funkció vagy csak WinCÉN?
-
kuksa90
őstag
válasz
Martinmentor #15302 üzenetére
Nem hiszem el....
Olvasd el légyszives az oldal jobb felső sarkában pirosan kiemelt szösszenetet.
"androidos okos telefonon ..."
Tudod az nem okos telefon, hanem okostelefon. Lejön a különbség?
"honnan tudnám megszerezni?"
Az erzsébeti búcsúban lehet lőni három pálcáról.
-
Martinmentor
csendes tag
Üdvözlök mindenkit, kicsit amatőr vagyok igo primo témában, annak ellenére, hogy sok ismerősömnek raktam már fel különböző androidos készülékére a programot.... Én jelenleg az Igo Primo 9.6.22.297071-es verzióját használom! Csak és kizárólag magyarországi térképek vannak fent a készüléken de minden le van töltve (egyszer hátha kell)de androidos okos telefonon nem akarok annyi helyet foglalni.
A kérdésem az lenne hogy jelenleg használt Primomnál van e jobb, újabb... ha van honnan tudnám megszerezni?
Illetve: minden kiegészítő érdekel, map, poi, 3d-épületek, stb stb... A térképek és poi-k az elnevezés szerint 2013Q1-es ek
Köszönettel: Egy lelkes amatőr
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest