Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozser53
csendes tag
A megbízható, pontos Plajos - tól kapok még friss txt fájlt?
Üdv: Tőzsér
-
tozser53
csendes tag
válasz
plajos #22189 üzenetére
Szia!
1.Én is elolvastam a pdf útmutatót. "Szupertraffipax bemondása :" nekem úgy sikerült, hogy a speedcam.zip -- plugin.ini fájlban javítottam az új szövegre. Működik!
Kérdésem: Ha a sys.txt-ben javítok, akkor a plugin.ini -ben ki kell törölnöm ugyanazt a kategóriát?
2.Mivel úgyis kevés (talán csak 4 db) a tilos jelzésen áthajtást rögzítő kamera van, beraktam a helyükre a közlekedési lámpákat (forrás: Open Street Map) egy nagyszerű srác javasolta az ID számok cseréjét. Az ikon stimmel, csak a hozzáillő hangot nem tudom a fenti módszerrel kicserélni. Tudsz ebben segíteni?
3. A magyar "Közlekedési lámpák" listája txt. fájlban itt: " https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html" , de ha igény van rá felrakhatom az osztrák és a román listát is. -
tozser53
csendes tag
Ha valakit érdekel: 2016-os közlekedési lámpák listája. Szerintem még 99%-ban megegyezik a mai helyzettel. A hozzáférés helye Open Street Map. https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html Itt megtaláljátok!
-
tozser53
csendes tag
Hát megfogtál. A verzió adatai: IGO NextGen Pack v. 11.04.2019 skin by Pongo.. Ezt olvastam ki a gépemből. Honnan vettem a Pal-t, gőzöm nincs. Korábban valóban volt egy pal appom, lehet, hogy keverem. Ettől függetlenül nem társaloghatok a topikon? Szerintem Te is látod a múltamat, csak sajna volt egy szünet (egészségem romlása miatt) a beszélgetésünkben. Most akkor kitúrtok, vagy maradhatok?
-
tozser53
csendes tag
válasz
DessertFox #22190 üzenetére
Bocs, hogy ilyen későn köszönöm meg. Egy "idegen" fórumon vitatkoztam. Nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest