- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pyttawrx #22031 üzenetére
Ahogy nézem más elnevezéseket használ a fájloknál és egy .cks -el hosszabb fájl is van mellette (maga a save mappa is teljesen más rendszerű)
user.upoi vs user_B.upoi
Mentettem egy helyet és úgy látom ugyanazt a formát használja az elemek adataihoz
A régi .upoi-t átnevezve felülírattam a a hely mentéssel létrehozott user_B.upoi fájlt, de igo indítását követően nullázta a user_B.upoi tartalmát az
Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files/save/profiles/01/users/00/
útvonalon
szerk.
Mondjuk a belső memóriába nem fér el a európai navigációs csomag és SD-re elvileg nem lehet semmit átrakni. Ez mekkora egy hülyeség
-
quailstorm
félisten
válasz
Pyttawrx #22012 üzenetére
Állásbörzén beszéltem NNG regionális főnökkel. Nyilván én is tapasztaltam, amit Somatom írt pl., de ennek oka van, azt pedig pénznek hívják.
Végfelhasználói, telós/GPS-es occó navit fejleszteni nem éri meg. Egyrészt mindenki lewarezolja, akkor is, ha amúgy legálisan meg lehet venni és működik is, másrészt iszonyat meló támogatni 3 csillió eszközt.Szóval a lényeg, az NNG fő ügyfelei az autógyártók, nem Pistike 15 ezer Forintos WayteQ navija.
Ettől függetlenül azért mikor már egységesedett a telefonpiac, csinálhattak volna egy olyasmi appot mint a Sygic volt már 2013-ban. Hogy ezt miért nem lépték meg, azt nem tudom.
Amúgy csak egy PLajos kamera kollekcióért jöttem.
-
Somatom
veterán
-
szobipeti199
tag
-
wihar123
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21940 üzenetére
Pró és kontra...
Olyan sokszor olvasok ilyen negatív dolgokat róla, és nem értem miért?Nálam több is megfordult már, ismerőseim zöme is ezt használja. Nálam landol, minden szükséges időben, de panaszt még nem hallottam róla.
Az x985-ről is olvasgatok hasonlókat, sőt én is jártam úgy, hogy vissza kellet vinnem, mert nem volt hajlandó működni, de az esetek 99%-ban az is remekül funkciónál, ha nincs agyontömve szamárságokkal.
Ó, és még lehetne sorolgatni, hogy egyiknél jó, a másiknál nem. Sajnos van ilyen, ha kifogja az ember, akkor jó, ha mellényúl, akkor igyekszik megszabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest