Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #22605 üzenetére
WinCE -n olyan. Vásárolható volt ...
-
-
Dzsidzsi32
tag
-
-
csferke
senior tag
válasz
DrKapocs #22417 üzenetére
A Google Maps-ről letöltöttem a traffiboxokat tartalmazó kml állományt, és készítettem belőle egy az iGO számára is használható speedcam (txt) állományt.
Ha a letöltött kml-t bemásolod a primo/content/userdata/poi mappába akkor a primo első indításakor létrehoz még két file-t és már használható is. Jelzi a trafiboxokat.
-
DM43
Topikgazda
válasz
DrKapocs #22401 üzenetére
Ahogy általában a Google Play-en megvásárolt szoftvereknél van, ha egyszer megvetted, akkor az az email címedhez van rendelve és nem a telefonodhoz. Magyarul bármikor újratelepítheted. Egyszerre több készülékre is fel tudod tenni.
A klasszikus, PNA-kon használt RDS-es TMC valóban megszűnt. Andoidon helyette ott van a "forgalmi helyzetjelentés". Ez a forgalom méretét, valamint a közlekedési eseményeket mutatja a tervezett útvonalad mentén. Ehhez viszont valamilyen net hozzáférés szükséges. Ennek a szolgáltatásnak a lehetősége is frissül rendszeresen. Úgy emlékszem, hogy az itthoni ingyenes, az európai lehetőség 3190 Ft.
A teljes Európára (kivéve Németország, Franciország és azt hiszem, hogy Svájc - mert ezekben az országokban tilos a használata) vonatkozó "Safety Camera Database" egyszeri ára 1990 Ft, és ez is frissűl a térképekkel együtt.Viszont osztom azoknak a véleményét, akik szerint efelett a program felett már bőven eljárt az idő, nyomába sem léphet a különböző online platformoknak.
-
vlevi
nagyúr
válasz
DrKapocs #22401 üzenetére
Nem kell újra megvenned, én már a 3. telefonon használom.
TMC úgytudom, már megszűnt, de lehet, hogy csak nagyon félreolvastam valamit.Nekem az hiányzik a navigációkból, hogy lezárt képernyőn fusson, és amikor megnyomom a képernyőn felélesztés gombot, akkor lássam a lezárt képernyőn.
Ezt csak a google maps tudja, sem a vaze, sem másik nem.
Ez azért lenne fontos, mert inkább motorozok, mint autózok, és nagyon sokáig nincs szükség a navigációra, olyenkor a kijelzőnek sem fontos mennie.
De van 1-2 kereszteződés, átkelés nagyvároson, ahol csak felélesztem a telefont, és a google navi már mutatja is, mi merre.
A Vaze, Igo viszont nem. Ott fel kell oldani a kijelzőt, ami menet közben motoron lehetetlen, mert motoroskesztyűben nem oldod fel ujlenyomattal, bukósisakban az arcfelismerő sem játszik
Kocsiban pedig Android auto fut, szóval ott megint más körülmények vannak. -
DM43
Topikgazda
válasz
DrKapocs #22397 üzenetére
Pontos árat nem tudok mondani, de egyszeri 10.000 pénz körül van a teljes Európa térkép és poi adatbázis (csak így tudod megvenni, de letölteni külön-külön is lehet). Elvben egyszer kell megvenni és évente 2 frissítést kapsz hozzá (legalábbis az elmúlt években így volt). Néha a program is frissül.
Persze ha kiegészítőket is szeretnél (truck verzió, sebességmérő adatbázis, 3D csomag, TTS), akkor azoknak külön egyszeri ára van, de utána ezek is ingyen frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest