- iPhone topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kromatika #62787 üzenetére
Power Manager. Nekem a win7 64 biten a T410-en szépen működik.
(#62788) Chaser: Nekem a PM telepítése után a win-es már nem is működött. De jó nekem a PM, sőt, jobb, sokkal gyorsabban/könnyebben be tudom állítani, amit akarok. Ráadásul PM-ben van adaptív mód, amit szeretek, amikor nem tekeri fel egyből max a legkisebb terhelésen, így sokat spórol az akksiból, miközben alig lassabb. Persze, töltőről maxon van a teljesítmény természetesen.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Nem láttam hogy korábban írtad-e, de ha win8/8.1-re pakolod fel a power managert, akkor kompatibilitási módban telepíts. Alapesetben, ha teljesen sikeres a telepítés, akkor az értesítési ikonok mellett megjelenik az ominózus elem "widget". Innen is elérhető, vagy természetesen a vezérlőpultból. Ha a vezérlőpultban sem találod, akkor ott valami gond van, megnézném a "programok telepítése és törlése" cucmóban, hogy valóban feltelepült-e, és ha nem akkor újrapróbálkoznék. Ja igen, ami korábban néhány embernek nem volt triviális az az, hogy a lenovo supportoldaláról letöltött fájlt ha elindítod, és nextnextnextnextnext, az nem telepíti, csak kibontja a c:\DRIVERS mappába, ahonnan még el kell indítani a telepítést, ha a kicsomagolás utolsó lépésében ezt nem ajánlja fel a self extractor.
Azt hiszem ezzel minden lehetséges scenario-t sikerült lefednem
-
Chaser
legenda
válasz
A win sémát winben
Én PM sémákat soha nem használom, mikor használtam csak bekavart. Win energitakarékos, max teljesítmény, stb. azon belül lehet állítani a cpu %-os kihasználtságának mértékét. Így pl akkuról mehet max performance módban úgy, hogy cpu csak alapórajelen megy. Max-min érték 5%. Többit ki kell tapasztalni. Cpuz-t futtatod mellette és látod egyből az órajeleket. Kis E4310 i5-ös dellben is belőttem 2Ghz-et maxra fixen és úgy nem is melegedett meg hangos se volt. T510-ben azért klasszisokkal jobb a hűtés, hely is nagyobb, ott bőven lehet nagyobb érték akár fixen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Tuf Fx505g
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest