- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
ParadoxH #117520 üzenetére
Fn cserét BIOS-ban nézd meg, illetve nézd meg, hogy F-ek alapértlmezettek-e, vagy a normál kiosztás megy, mert akkor hiába nyomod, az Fn-t, hogy váltson nem jól fog működni.
40AJ nyilván jobb, ha ugyanannyi akkor midek, de ne feledd, hogy 135W-s töltő legyen hozzá, menni fog 90-essel, de lehet van amin problémázni fog, ez igaz AJ-ra és AH-ra is.
-
azbest
félisten
válasz
A 135W-os szögletes csatis táp jött vele? Szerintem tudnia kéne tölteni.
40AF néven is fut az az usb-s. [link]
A lenovo manuál szerint a t480 mindkét type-c portja tud töltést fogadni.Irodában olyan notik is vannak, amiken csak egy hdmi van, ezért haszánlunk occsó kínai chipsetes usb3-hdmi dongleket második monitorhoz. Fullhd-ban azok is egészen használhatók, nagy proci terhelésnél venni észre, hogy nem natív képkimenet, mert akkor döcögősebb az egér rajta. A displaylink valsz sokkal jobb képességű, mint a kínai klónok, szóval munkára, szövegeket, weblapokat nézni simán jó lehet. Videó vagy játék nem biztos, hogy ideális.
Fn mágiát nem tudom.
-
donjohnson
addikt
válasz
szerintem csak nem pontosan írta, a 2 fej közül az egyik tölt csak (usb c igen, - nagy usb A, nem). itt ebben a videóban a csávó 5:43-nál széthúzza azt a dupla részét és végül az usb c fejet dugja be a laptop-ba és utána látszik is, hogy tölti a gépet, miután belogolt a windows-ba.
-
azbest
félisten
válasz
ParadoxH #117506 üzenetére
a dokkolós csatlakozóból van spéci, ahhoz van a mellette lévő érdekes alakú rész. A tb3 port és az a fura alakú együtt adja a beültetős dokkoló portot.
Sima type-c ből ezeket a kábeleket tudom ajánlani
ha csak 10gbps-s a port, akkor ez is elég lehet [link] de az usb dokkoz lehet az a kábel is jó, amit te találtál.
Emez meg 40gbps portra is jó, egy tb3 gpu dokkolóval használom, töltésre is [link]Azt máig nem tudom, hogy van-e fizikailag különbség az ilyen 10/20/40Bgps és a tb3/tb4 kábelek közt. Úgy hallottam, hogy a tb kábelnél kell legyen benne jelszint stabilizáló chip is, nem csak töltés pd kézfogás chip.
A régebbi dokkoknál két type-c szerű portot is használtak, hogy kellő számú, nagyobb felbontású monitort is elvigyen. Nekem a tb4 porttal, megfelelő dokkolóval már egyről is tud menni több nagy felbontású. Mondjuk 2 4k60Hz monitort még nem kötöttem rá, csak egyet. Ez 15w-ot von le a rákötött pd tápból, ha ezen megy a táp is, a dokk lehet csak tb3as.
Ahhoz a géphez jobban hangzik a 40AH dokk, a power gomb tükrözés, belső lan kivezetés miatt. Nem tudom pontsan mit ad a spéci csati. A bal type-c és a tb3 port is rákapcsolódik a dokkra és szerintem így tud 2 4k kijelzőt kezelni, hogy mindkettőt külön vezeti ki.
#117519vicze1
köszi a kiegészítést, közben én is erre jutottam, szerkesztettem ezt azt.
A régebbi gépeknél két dp 1.2 lesz két kábellel (type-c port + tb3 port), így lehet megy két 4k 60Hz. Egy kábellel az osztozott sávszél már kevés. -
vicze
félisten
válasz
ParadoxH #117508 üzenetére
Persze hogy létezik, csak nem 6e-ért. Bármilyik teljes TB3 vagy TB4 dock jó és olyan USB-C dock, ami nem DisplayLink-es, és biztosan írja hogy támogat két 4K kimenetet, FHD felett mindenképp kell.
A legbiztosabb és legolcsóbb opció 40AH, használtan már elég olcsó mostanra, de újabb modellekkel és más gyártóval nem használható. Így csak akkor ajánlom, ha eldobhatónak veszed nagyon olcsón. Minden més esetben, amiket az előbb leírtam.
-
vicze
félisten
válasz
ParadoxH #117506 üzenetére
Az összeg nem véletlen volt, sikerült a legrosszabb opciót kifogni. Ez egy DisplayLink-es dokkoló, ami azt jelenti, hogy képet csak driverrel fog adni(hovatalosan Win only) és azzal kapsz két virtuáls display adaptert. A videó jel egy tömörített videósteeamen fog kimenni amit a CPU fog tömöríteni, tippemre 2 monitorral szenvedni fog, vagy esetleg magas lesz a késletetés, ha használod is a CPU-t.
Ráadásként nem tölti a laptopot.Kábelből egy 10Gbit-et támogató USB-C kell legalább.
-
Sanya
nagyúr
válasz
ParadoxH #36476 üzenetére
szerintem keress egy angolul is tudó műszerész ismerőst
Rooland
szerintem produkálhat ilyet, vagy pedig púposodik egy kondid. de egyszerűbb 1 dollárért aksit rendelni ebayról és amikor cseréled, akkor meg is nézed a kondikat, hogy nem-é púposodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest