Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz FoxiestFox #64953 üzenetére

Most, hogy írtatok róla próbálgattam és nálam T61 sem 64-en sem 128-on nem produkál maxot. 99-nél viszont úgy beindul a daráló, hogy rendesen megijedtem tőle. Viszont sem a tpfan sem AIDA nem képes a fordulatszámot helyesen mutatni, mert 3250-nél nagyobb számra nem vált. Viszont ha 7-es fokozatra állítom ami a tényleges 3250, akkor hallható a különbség a 99-es fokozathoz képest...

Szerk.: Néhány másodperc után 4505rpm-et ír ki. Csak várnom kellett...

törölt tag

válasz FoxiestFox #64953 üzenetére

Most toltam egy Stalker benchmarkot, mivel a játék a vinyón van amit még nem érek el amíg nincs átalakítóm így azt nem tudtam kipróbálni. És 1280x720 DX9, lowon szóval a második szint nem a legalja, 17-32 között megy épp játszható. És egész jól néz ki még a játék így is, legalábbis nem hányás az egész.
    Viszont a ram csurig van és lapozó megy ezerrel amitől beakad, mindenképp kell ramot is vennem bele. Ahogy elnézem nem is drágák. 2x1 giga van most benne, 2x2 gigát akarok helyette. Mekkora órajelig támogatja a lap? Az FSB miatt felesleges bele gyorsabb, de a cellafreki miatt gondoltam ha nem drágább akkor mehetne gyorsabb is csak nem tudom mekkorát támogat. És időzítésben? Mert a mostani 1066 CL7 siralmas, épp elég az FSB miatti késleltetés nem még a ramon is veszteni. Bár aztán szerencsétlen gépnek szerintem ez a legkisebb baja a sebességet illetően. :DDD

Bios vezérli a ventit, mert amióta alulfeszeltem pont jó az is ahogy az vezérli. Nem néztem hőmérsékletet de a teszt alatt is felesen pörgött csak, nem lehetett nagyon melege. Bár ekkora feszcsökkentés után el is várható.

Új hozzászólás Aktív témák