- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Valami hasonlót én is mókoltam anno, azóta nincs MS-rinya, hogy telepítsem a 10-et.
Ma ahogy átolvasgattam a híreket azért jön a sok fos a MS részéről.
A klikk és hatásvadász címektől eltekinteni érdemes...
Csinálhat bármit, a Windows 10 tovább kémkedik
Sokaknak nem fog tetszeni: mostantól akkor is letöltődik a Windows 10, ha nem akarja
Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyelőre marandék a 7-nél, bármennyire szeretné a MS, hogy ne tegyem.
-
dugo_
veterán
De ettől még legalább két tucat telemetria fos elárasztja a rendszert. Újra és újra, mert hibára rejted el, két hónap múlva újra felugrik/átneveződik és kezdődik elölről.
Friss installnál én hagyom automatikusan a frissítést, leszedi azt a több száz update-et, aztán utólag kézzel kiirtom, ami nem kell. Utána jöhet a manuálisra állított WU.
Én ezeket a scripteket használom: [link], meg még párat, ami részben ugyanazt csinálja, mint a gwx control panel és az előbbi linkelt darab: [link]. (Ennek most nem találom a forrását, saját felelősségre letölthető). -
törölt tag
És mi a különbség a sata adatkábel részén? Mert kihúztam a DVD meghajtót és a normális sata kábelt simán beledugtam. Innentől kezdve a normális sata apa kábel is be fog menni a notiba. A másik vég meg a vinyóba ugyan úgy. Tápot meg kap egy régi FSPről, vettem molex to sata tápkábelt is.
Én inkább attól tartok, hogy a sata dugó túl kövér lesz és nem fér majd be a dvd nyílásán. Bár elvileg be kell férjen. Remélem nem pipa alakút küldenek, direkt egyeneset kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest