- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
sigidi #99988 üzenetére
Compatible
Ezt a szót bárhol látod---> hagyd a fenébe az egészet.
Bárhol ahol nincs konkrét fénykép és konkrét típus---> hagyd ott.
Tipikus azon helyek, ahol a végén átkennek a palánkon vagy valami szemetet küldenek. Sztorikért a topikot elég olvasni, de én is tudok párat, engem rendszeresen néznek hülyének.
-
Tim82
félisten
válasz
sigidi #80923 üzenetére
Erre ajánlott figyelni, szerintem DDR3L modulok is próba-szerencse kérdése, ahogy a Kingston Value ("KVR...") modulok is.
-
HSM
félisten
válasz
sigidi #73612 üzenetére
A displayport átalakítós gépeken csak akkor van HDMI-hang, ha DP++-os, vagy miafene jelölésű a csati. A T410-en már ilyen van, de sosem próbáltam még.
Amit még be kell állítani általában, hogy a HDMI hangeszköz szóljon.
(#73611) hcl: Leveleket nézegetni, szövegszerkeszteni mi a frásznak SSD?
-
-
Tikakukac
titán
-
SpeedR
őstag
válasz
sigidi #61255 üzenetére
1,5 éve használok hasonló utángyártott akksit az x200-amban. (9 cellást) 340 ciklus van benne most, és még több mint 4 órát tud teljes feltöltés után. Pedig nem igazán van lehetőségem kímélni, mert folyamatosan használnom kell akksiról is. Így sokszor van 100%-ra töltve, illetve csontra merítve is. (ilyenkor azért pár órán belül mindig töltőre teszem természetesen) Egy gyári, LG cellás akksit váltott nálam ez, ami kb 200 ciklus alatt pár perces akksivá vált. Szerintem legközelebb is ilyet veszek.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
sigidi #52539 üzenetére
Az Ericsson f3507g az a wwan, nem a wifi. Erősen ajánlott ez a kernel:
https://launchpad.net/~linrunner/+archive/thinkpad-extras
de mivel ubuntuhoz van, debianon macera lehet.Az 5100/5300 intelhez ez kell neked: http://wireless.kernel.org/en/users/Drivers/iwlwifi, ott a telepítés is; ezek nincsenek a debian repókban általában.
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Little Nightmares III teszt
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő