- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigidi
tag
Sziasztok,
T470, dokkolóról használom jelenleg. Ezen reddit post alapján töltés és monitor, ha jól látom megoldható type-c kábellel. Valaki használja így, működik rendesen? Monitort/kábelt tudtok ajánlani esetleg? Semmi extra igény nincs, 22-24 col, FHD, + hdmi a PS4-nek.
-
sigidi
tag
Sziasztok,
T450s-be tudtok FHD panelt ajánlani (konkrét bolt, eladó)? Külföldről, laptopscreen.com-ról terveztem, de Out of Stock egy ideje.
Köszi
-
sigidi
tag
Sziasztok!
X200s-be szeretnék 8GB RAM-ot pakolni, jelenleg 2x2 van. Itt leírt típuson kívül van esetleg valami más, amivel tuti megy?
-
sigidi
tag
válasz
Tikakukac #73591 üzenetére
Na ma beszereztem a kábelt, sas szemem még olyan egetrengető különbséget nem lát
... de! Elméletileg a DP - HDMI hangot is ad (nem mintha a dokkoló meg a gép jackdugója nem lenne elég, csak zavar), de gyakorlatilag nem szól a monitor jack-en. Win7x64 van és conexant audio driver feltéve (driver nélkül sem működik).
Valami ötlet, hogy miért nem működik? -
sigidi
tag
Sziasztok!
Adott egy x200s dokkolóval, azon pedig egy monitor .
Jelenleg VGA kábellel használom, de elgondolkodtam a DisplayPort-HDMI megoldáson is, lenne értelme?Köszi
-
sigidi
tag
Sziasztok!
x200s-em akksija kezd haldokolni, lassan tervezem cseréjét. Szétnéztem neten meg fórumon, láttam, hogy az utángyártottat nem részesítik előnyben (valakinek tapasztalat hosszútávon?). Gyári új ára itthon nekem sok, kb. egy fél gép..
Külföldről esetleg valakinek tapasztalat? (ebay, konkrét eladó stb.)
Illetve találtam egy ilyet is. ( A kép egy kicsit elriaszt...)
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...
Adott egy x200s, debian 7.1 64bit-es verzióval. Nagyjából sikerült mindent a "helyére tenni", viszont a wifivel van egy kis probléma (ericsson f3507g). Netinst verziót tettem fel, az hiányolta a iwlwifi-5000-1.ucode.....iwlwifi-5000-5.ucode csomagokat. Feltettem ezt, mostmár legalább villog a wifi led, csatlakozik a hálozathoz, viszont nem tölt be semmit... valami ötlet? Rosszul csináltam volna?
Előre is köszi a segítséget
-
sigidi
tag
válasz
lajosx #51289 üzenetére
Nekem most lett egy ThinkPadem, és csak a ThinkVantage System Update 5.02 progit tettem fel, a többit megoldotta (Driverek stb..). Elvileg win8-ra is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest