Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  thomasrc

üzenetére thomasrc

üzenetéretöbbfajta mechanikával szerelik a billzeteket, legalább 3 féle 420-as van, de inkább 4, múltkor volt itt 3db 1-2 hiányzó gombbal, de a 3-ból nem tudtam egy teljeset összerakni  
 rá kell kérdezni hogy genuine lenovo? ha igen, akkor utólag lehet reklamálniTubi2 ne félj tőle, nem harap  láttam már 3m-es megoldást, jobb mint a gyári kb láttam már 3m-es megoldást, jobb mint a gyári kb
 gyári újról annyit, 1 év után intenzív használat mellett már akár erősen fényes, a 3m ezzel szemben nem, tehát ha egy szétkopottat is veszel és matricázod vele mindenféleképp jól jársz - most meg nem mondom ki árulja aprón, de megtalálod, kifejezetten adott géphez készítik a matricákat, tehát méretpontos és még a track körüli gombvigásokat is ugyanúgy követi -
 alfánál szépek vannak egyébként, én nem gondolkodnék rajta, csak annyit mondasz neki olyan hátuljút küldjön ami nem lyukacsos ha van még, még ha chicony is elég jó komfortérzetet ad úgy
 később meg matricázod ha szétfényesedikszerk: jah igen, west árulja  
 pad matricát is láttam már 420-ra, az mondjuk nem olyan szép, legalábbis erősen látszik hogy nem gyári megoldás, de legalább nem is foszlik le mint a gyári "rücskök"
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő