- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
oliverthomas #97084 üzenetére
és biztosan működik a fényerő állítás? Csak mert úgy emlékszem bizonyos modelleknél, ha nem bele való azonosítójú a panel, akkor a fényerő állítás nem működik win alatt, hiába állítgatod. EGy pendriveről futtatott live linuxszal (pl ubuntu) is érdemes kipróbálni.
Mi a régi és új panel azonosítója?
-
pepejoe
tag
válasz
Nekem is hasonló problémám volt/van és javaslatként cseréltem először a kijelzőt de nem javult meg. Utána lehetséges hibaforrásként az inverter merült fel, most azzt próbálom kicserélni, lehet neked is ugyanez a gondod.
-
joeetm
tag
válasz
Ez sokkal inkább hangzik úgy mintha nem lenne háttérvilágításod, minthogy alacsony a fényerő. Panelt te cserélted? (bár valószínű hogy ha 3x szétszedted/összeraktad). Előző panellel (ha még megvan, és képet ad) esetleg megnézni mit csinál?
-
válasz
oliverthomas #86855 üzenetére
Ezt megértem, kicsit megszaladt a kezük az árazásnál.
-
válasz
oliverthomas #86803 üzenetére
Ilyesmit keresel?
rubber feet -
azbest
félisten
válasz
oliverthomas #86803 üzenetére
t420s rubber foot -ra hoz ki pár találatot, bár picit drágállom a majd 4eft / 3db-ot
-
Tim82
félisten
válasz
oliverthomas #85208 üzenetére
Nem érdemes.
-
HSM
félisten
válasz
oliverthomas #84932 üzenetére
No, meg aminek érdemes utánanézni, a kisfelbontású monitorkábele jó-e hozzá, nekem úgy rémlik nem, másmilyen kell a nagyobb felbontáshoz.
-
metal01
őstag
válasz
oliverthomas #84932 üzenetére
E-bayről talán. De elég lutri... Én T420-hoz rendeltem onnan panelt, ilyet: Lenovo LP140WD2-TLB1. És ilyet kaptam: LG Philips LP140WD2-TLD2. Ez utóbbi T430-hoz való, de kompatibilis a T420-al is. Panel esetén jobb, ha az ember személyesen is meg tudja nézni, de itthon kiskerekben horror árakon nyomják a paneleket. :/
Ha már szóba került a panel. A többieket kérdezném, hogy mi a lényeges különbség a fent említett két panel között? Én csak pár dolgot vettem észre:
- Maximális látható kijelző méret
- DPMS mód támogatás (ez abban amit kaptam e-bayről nincs)
- Gyártási idő
- Kontraszt (az e-bayről rendeltnek nagyobb)
- Pixel órajel -
Tim82
félisten
válasz
oliverthomas #80156 üzenetére
A T430s mintha még LVDS csatlakozós panelt fogadna, a T440s meg eDP-set. Van valami kínaiak által gyártott adapterkit, amivel meg lehetne oldani, de nehezen lehet beszerezni, nem kommersz, Aliexpressen szembejövő cucc.
-
Tikakukac
titán
válasz
oliverthomas #71922 üzenetére
Ótvar a HD+ is, megnyugtatlak. Én is azt hittem, hogy valami rohadt vicc lesz, mert ilyen nincs. De tök komolyan ennyit tudtak berakni, hát egészségükre.
-
rekop
senior tag
válasz
oliverthomas #51784 üzenetére
Igen, én is ezt mondtam, hogy elvileg mennie kellene kettővel is. Esetleg próbálj meg egy whitelist mentes bios-t. De nem hiszem, hogy észrevehető javulást tapasztalnál az 5300-al és a 2 antennával. Én nem látom értelmét a cserének. Talán ha tennél bele még egy antennát...
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
oliverthomas #51784 üzenetére
belefér a 3 antenna mellé a kamera, csak át kell tenni a vezetéket a másik oldalra; tegnap faragtam ilyet.
-
fungi
aktív tag
válasz
oliverthomas #51758 üzenetére
oliverthomas küldtem privátot
-
rekop
senior tag
válasz
oliverthomas #51765 üzenetére
Az 5100-as kártyán két antenna csatlakozás van, tehát ha 5100-as volt az x200-ban gyárilag, akkor elvileg 2db antenna vezetéked van. Az 5300-as viszont biztos 3 antennás. Tehát 3db vezetéket kellene rákötni, de elvileg mennie kellene kettővel is. Lehet érdemes lenne megpróbálni felcserélni a vezetékeket hátha...
-
Gondwana
addikt
válasz
oliverthomas #51760 üzenetére
X201-ben gyári BIOSszal 6300-as megy, de tudtommal 5300-as nem! Whitelist-mentesített gép volt?
Egy bootolható linuxszal nézd meg, hogy működik-e. (Van valami low-power state pont az 5100 és 5300 kártyáknál, amiből nem mindig tud visszajönni, ezzel még X200Tableten szórakoztam egyszer)
-
rgeorge
addikt
válasz
oliverthomas #51760 üzenetére
Antennák?
-
Chaser
legenda
válasz
oliverthomas #51758 üzenetére
Lenovo FRU-s a kártya?
-
Prom
tag
válasz
oliverthomas #5808 üzenetére
Szia!
Milyen ,, Többféle módszerrel ,, próbálkoztál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest