- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban az lenne a legkézenfekvőbb, h az SSD-t tudna cserélni akár egy HDD-re, vagy ha van lehetőség akkor egy másikra. A túlzott melegedés, úgy, h a CPU nincs terhelve, nem nagyon vezethető vissza, csak alaplap, netán a deszkán lévő szenzor hibára. Valami nem kerek ott, de nagyon nem! A magas disszipációs teljesítményt valami okozza!! A file mozgatási "sebesség"-e valami gyötrelmes. Megnéztem az enyém, igaz 430s-em van 3520-as i7-el és az SSD 850 Pro, de nem annyival izmosabb az én gépem, h ne lehessen a két notit összehasonlítani. 6,2GB-ot másoltam az SSD-re HDD-ről nem egészen egy perc alatt áttolta. CPU terhelés 1-7%, SSD 2%, a forrás HDD mutatott (ODD helyén 1TB WD) 43%-ot. Majd az átmásolt adatokat töröltem az SSD-ről, de erről nem tudok számszerű adatokat írni, mert mire átváltottam a feladatkezelőre cc. 4sec, eltűnt a több mint 6GB az SSD-ről.
JSS: nekem sima netezésnél, a jelen pillanatban 40-45°C-os a CPU, akkor megy 90 környékére, ha játszom. Egy tpfancontrol-t én azért feltennék rá.
-
jss
aktív tag
Oke. Szoval tobb lehetoseg is van, hogy mi a problema, de egyik sem szivderito.
Eloszor is vissza kene tennem a regebbi BIOST. Szerintem a melegedes az uj BIOS-tol van, korabban nem tunt fel ilyesmi, most meg durvan melegszik.
Szoval: hogyan tudnam visszaallitani a korabbi BIOS frissites elotti allapotot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest