- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
aclandiae #66554 üzenetére
Itt inkább user errorok lesznek ahogy nézem.
Első körben system update.
Aztán maradék manuálisan leszed, az a progi honnan jön nem tudom nekem nem kellett soha ilyen 1-200 gép után sem.
Hűtésnek inkább örülni kéne, ha nem fő le a gép és nem veri a 90 fokot akkor ez ilyen, halk gépre sem hallottam még panaszt
Kijelzőt használd ahogy neked jó. Más a szemünk és máshol vagyunk. Én most tető alatt maxra veretem, mert így látom. Ennyi.
Power managert fel kell tenni, az is ott van amit linkeltél. -
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #66460 üzenetére
Hát, ha az rendbenebbül van, hogy helyetted meg a disztri bővíti, hát hajrá, ha szeretnéd olyan garis akármit hozatok amilyet akarsz. Csak ők beépítik az árba. Nincs ingyen ebéd
soldi3r: 8.1-en nem 1-2 drivert telepítettem 1 éve, fél éve, 2 hónapja, hanem baromi sokat. Velem meg sűrűn megesik, hogy hoznak és van, hogy 3-szor telepítem fel nulláról azt a vackot és b@ssza a csőrömet. Nem kicsit.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66455 üzenetére
Ez igaz is volt. Eddig. A cégnél úgy kisöprődtek a TP-k, mint a huzat, Dell meg Mac van és ennyi, pedig aztán vérszemes TP fanboyokból nem 1-2 van/volt. Ez meg a szomorú valóság.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66444 üzenetére
Nem mértem ki azt a dugót, de szerintem 0.5A ha kimegy rajta, nagyon plafon 1A. De majd megmondja valaki aki nézte.
Olyasmi, de mondom, nem mértem, nem tudom mennyit tol ki.
soldi3r: Az OSX az IBM billzetet multimédiás gomboktól megkezdve mindenestől automatice driver nélkül felismerte úgy is használom. Van ott azért mire nézni, ha nem akkor meg dual boot-virtuális gép és problem solved. Csak nekem a Mac drágam egyébként venném én is.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66369 üzenetére
Az a baj, hogy az a víz amit meg használni is tudsz évek után is részenként megint retek sok. Notin vizezni meg sajnos megint nem annyira ezy, nagyon kevés a hely, asztalin azért lehet kendácsolni. Csak a vizemben van 70k most, pedig a nagy része aftermarket jellegű betoldás, bár gyáriból sem sajnáltam blokkra s pumpára meg tetőkre-csatikra.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66357 üzenetére
Csak akkor oldj meg mindent amit a venti megoldana, tehát hűtsd a lapot is ventivel, mert akkor gyorsan elfő rajta pár apróság. PS3-as vízre rákúrt a gyerek, a proci meg grafika nem halt meg, a FET-ek meg a többi apróság viszont elég szépen.
Chaser: Elviekben nem lesz keyboard errorod. x200-akat mindig dokkon teszteltem billzet nélkül, semmi bajuk, szerveremben sincs billzet.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66344 üzenetére
Én élből tudok 5 embert, aki már csak a címet kérte hova jöjjön és hozza a gépet. Na ebből az van, hogy semmi
A mostani utolsóra vagy 10 tuti jelentkező van, csak izé meg még nem jött meg a valami, meg nem is tudom, meg milyen, meg akkor most kell kábel bele vagy izé esik az eső stb stb. na ebből nekem elegem van. Ha valamit csinálok az x220, ott csak ghosting javítottra kell figyelni x230 dettó és cső. Meg a sok átverésre ofc, bődületes mennyi átqrás van abban is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66342 üzenetére
Az a baj, hogy pár hó és 1 árban lesz a kijelző a fapadabb gépekkel. Kutya nem önti bele már a casht, vagy ha igen, a legtöbb gép ledes és még 6-7k a kábel+inverter, ergo bukta. Aztán ugye egy matt fólia még 4k. És itt szokott bepattanni a user feje. 1-2 apróságom van csak hál'Isten, akinek kell valami megcsinálom, de nem tárolok be semmiből már
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66340 üzenetére
Hááááát, inkább lesz az újszerű elfekvős céges flottából kibontott vagy valami alkatrész raktárat pukkantottak meg a tezsvírek esetleg, máshonnan ennyi komplett felső nem jön ki. De ha már tréfa megy egyéb akkor ebből kell csapni vagy 10-et és máris zsíros a biznisz. Csak kinek adsz el ennyit, szegény mókus gépe még mindig nem ment el, nekem is 3 hó alatt ment ki 4 talán.
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66334 üzenetére
Amiket leellenőriztem és kibogarásztam ez kopp ugyanaz a kijelző. De és hangsúlyozom de, minden akkor dől el mikor bedugjuk a gépbe, addig összeszorított farpofával várom a postást...
És nem ledes ofc, pár felesleges katranc ezen is van mint mindenen, de ez ilyen világ. -
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66297 üzenetére
Mert akkor azok a panelek is replace-ek voltak. A rendes gyári Hydis ugyanolyan árban ha nem drágábban van/volt eddig is, csak tegnap sikerült olyat találnom amin minden kód megvolt, és az bizony koppra egyezett, csatival mindennel. Csak ezt kicsit olcsóbban rakták fel, a bukás szinte kizárt
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66290 üzenetére
Sokkal viccesebb mikor beleég az egyik vezeték a bőrödbe a másikat meg az izomgörcs miatt nem tudod elengedni, az óra meg szép lassan számolja a tizedmásodperceket mikor nincs tovább... ezt nem ajánlom azért próbálgatni.
Más: kiderült, hogy AFFS-el Gateway gépeket is szereltek. 1 hét múlva kiderül valóban rokonok-e, elviekben igen.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #66285 üzenetére
Egyszerű a kapkodás mellőzése: dolgozz olyan helyen
Fater miután úgy 2-3 alkalommal kijátszotta a halál kártyát igencsak megnézi mit és hova meg hogyan rak. Nekem is sikerült már emiatt majdnem elpatkolni, szóval aki nem tud leszokni, fogjon 230-at vagy nagyfeszt és meg fogja tanulni 1 életre, remélhetőleg nem a következőre.
-
Tikakukac
titán
válasz
mutyuru #66242 üzenetére
Random polcról letépetem egy ramot haveromnak, beleraktuk, kész. Nem noname ebay ram kell bele és menni fog.
Chaser: Válogatósnak mondott és fórumokon telesírt ram slotos gépekbe úgy dugtam bele az ezer éves gigás modulokat is, mint a sicc, ment mint a huzat.
Vagy ott van a gyárilag kiadott rakat inspiron, ami ram csere után működik rendesen hálózaton, gyárilag szerelve hangsúlyozom. El van ez cseszve, bele kell tenni, ha jó akkor csók, ha nem csere. Asztalimba is gyári kódos ramot néztem, ha épp nem lett volna nagyker akcióban arra is teszek ívesen. Ne a nyuszi vigye a mordályt. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66168 üzenetére
4-5 év után nincs support? Kijött a gyári Win8-as T430-as és az újrahúzott gépre magamnak kellett rakosgatni kb mindent. Ja, hogy javították 1 év után? Óóó milyen kedvesek.
Ez a support szint nulla. Számmal kiírva: 0. Senki sem akar örökös supportot, de azt a szopást amit valóban azért friss 30-as gépekkel kell csinálni több, mint nevetséges.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66164 üzenetére
Végülis csak az üzleti gépek egyik fő erénye van így lehúzva a WC-n. Csak.
bitpork: Biztosan. De annyiból már esélyesen komplett gépet is veszel
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #66154 üzenetére
Spéci területekre kell biztosan, nem hiába van ez gyártva. De civileknek ez tényleg nagyon necces.
-
Tikakukac
titán
Intel Celeron 847 procis x220 akadt ma a horogra. Ha fogyasztani úgy fogyasztana, mint egy ledes zseblámpa akkor akár még tudnék neki kört, de ez combos, mint solo procis x200 volt
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #66007 üzenetére
Nagy kulonbseg, te egy veterannak nevezett roncsrol beszelsz, en meg egy szakszeruen karbantartott autorol.
Úristen mit lekeverne ezért az öreg
Nem, ez egy veterán autó volt, amire tudod sütögetnek OT rendszámot is.
A 6 liter és a 10 liter között nekem 4 liter a diffi és ez az óvatos fogyi, a 2 liter honnan van nem tudom, de nem tőlünk.
PD elem nem érint, köszönjük, cégesbe megy a gázolaj, de az nem érinti a családi kasszátPontosan tudom mennyibe van egy főalkatrész új autókba. És azt is tudom a régiekhez mennyire olcsó. Azt meg főleg tudom, hogy 4 darab 2000 forintos alkatrész pontosan 8k-val több mint 0 darab 12 000 forintos, nagyjából hasonló arányban zabálta a régi autó a kis vackokat, mert gyári nincs, utángyártottból a legjobb is fos. Erről beszélek, apróban nem tűnik fel, csak 1-2 apróság, jha. Íme, itt van az amiről beszélek, őszintén leírva.
Na, de OFF end.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #65991 üzenetére
Tökre értem a veteránozás lényegét, amilyen hangulata van azoknak a kocsiknak, azt nem adja vissza soha semmi, abba nőttem fel, meg 6-7 motorral, ha valaki átérzi az én vagyok, mai napig szívesen leszek agyig sáros egy motortérben. Csak a felhasználási körrel vannak a bibik.
Kell egy második jármű mellé, amit használsz is a hétköznapokban. Én nem sok vállalkozót ismerek, sem családot aki évente 15000km-t teker le 30év+-os kocsival, de szerintem más sem, úgy, hogy a ne lenne mindig lista arról, hogy mi a nem jó megint.A racionális új autó orvosi szempontból lényeges. Tehát mikor te át akarod emelni a 10-20-30 kilós szerszámokat egy hátfalon ki és be naponta 4-szer, mikor már megint rohadsz az út szélén, mert valahol elszállt valami apróság vagy a hulladék utángyártott alkatrész miatt vagy csak úgy, mikor állsz a 2 kölökkel 50 fokban és ordít mindegyik, mikor időben nem érsz oda sehova és nonstop veri a stressz a fejedet, hogy na mikor kell az éjszaka közepén hazahúzni a családot vagy éppen kérni egy autót a nyaraláshoz, mert ziher, hogy valami beüt 2-300km után amellett, hogy 5 literrel eszik többet, mint egy random mai autó: na akkor a racionális lépés egy másik autó és mivel már régen elszállt az összes maradék türelempára is, nem fogsz autószerelőként sem használtat venni és keresni abban mi van megkókányolva, hanem veszel újat.
Pénzben 1 milla bukta lett volna eddig csak a tankolás, x forint az alkatrész és egyéb. Ezt a több és jobban fizető távolabbi melók elvégzése vastagon kompenzálta, ha nem behozta. És nincs stressz. Utóbbi ami pénzben nem kifizethető juttatás. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65983 üzenetére
Nem követed rendesen akkor. Mai égéstér kell neked
A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról
Apám autókat újított fel, szocikat főleg. 32 éves volt a Ladánk, ha autó kaphat törődést, akkor ez tényleg, szobában alvós volt kb. Ha érzelmi kötődés pedig lehet, akkor úgy negyed évszázad csak elég lesz. Viszont beütött a racionalitás, avagy a sok Cougarhoz hasonló szopás miatt eldurrant az agy és irány a szalon, kocsi megvesz és ennyi, kész. 8 éve a legnagyobb gondunk talán egy olajnyomásmérő kis csepegése volt, amit ki kellett cserélni valamikor. Nincs lerohadás 2 gyerekkel anyucival a kormány mögött, nincs 2-3-4 évente kislakatolás sem semmi más amivel heti 1 napod elúszik.
Szóval ennyit a veteránozásrólA megéri nem éri 2 oldalú: szakmai és anyagi. Anyagi sohasem éri meg ha komolyan csinálod, szakmailag pedig akkor éri meg, ha tényleg komolyan csinálod. Ugye, a kígyó és a farka eset. Én már kijártam az oskolát, most, hogy már látom mire fut ki ez a sok hajó, csak a külső halmazt akarom megérteni.
Én a köztes részt nem vágom csak és kifogásolom. Tehát aki előre panaszkodik és kijelenti, hogy amúgy sem akar és tud hozzá, az miért akar futni felesleges köröket? Utólag azért van egy kis jogalapom, azt hiszem ezt megkérdezni, okulásképpen is akár. Ez az apróban nem fáj skatulya, tipikusan a Homasita és Swift esete vagy a kis x200s amiből asszem a csavarokon és caddyn kívül mindenét cseréltem 2 év alatt. Ha te egy GTI-t akarsz azt vegyél, ne cserélgesd benne-rajta a dolgokat, mert úgy sem lesz olyan. Vagy mire igen, addigra feldupláztad az árat és mire nem jutott időd? Élvezni.
Ez afféle önvallomás féle csak, az önkritika elviekben sokat segít a személyiségfejlődésben. ElvilegRocknRoller: Fentebb írták. 1-2 éve nem adtam vissza úgy gépet, hogy rendesen noszogatni kelljen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65982 üzenetére
Sosincs olyan, hogy fullos. Mindig van egy jobb palmrest, egy újabb reves lap, még kis hűtőpolír egy nagyobb proci, egy akármi. Ez a baj. A 8510W-vel is ezt csináltam, na akkor dupladokk, na akkor MBII slotba való keret, na még akkor 8 giga DDR2 meg akkor még egy GPU upgrade. Annak se volt racionális értelme, mert még a T9600-al is akadtak a dolgok és teljes terhelésen rohadt hangos volt. Ez az apránként nem fáj szindróma. Dühítő, az biztos, tapasztalom magamon, csak már mosom ki a fejem.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65980 üzenetére
A veteránozás azért messze nem olyan jó dolog. Kérdezd csak Winklert, aki őszintén szórja ki a veteránozás minden pillanatát. A balansz itt a kérdés, a fanatizmus ereje. Amíg nem gátol jelentősen az életben addig mehet, utána viszont meg kell hozni a döntést. Ha az AFFS-el való harcom befektetett órái helyett csak minden másodikban dolgoztam volna, az új gépemet boltból vehettem volna meg. És tekintve, hogy hova jutott az egész, hát, lehet jobb ötlet lett volna.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65973 üzenetére
Akinek jó annak jó, sajnos a notebookosság az ami nagyon durván fejlődik, ott pedig sajnos roló van, ezzel nem lehet lépést tartani. Most vesz 50k-ért valaki gépet, mire kifullozza lesz belőle 80-90k, plusz egy fél élet mire bevadászta-eladta a szép kijelzőt meg a mindent. Aztán szépen lehasználja, és ugyanott lesz mint a 45k-s, mert nem a +2 mega L2 meg a +200mhz húzza ki a gépet a slamiból. Régi gépre költeni nem szabad, csak amit mindenképpen vinni tudsz vagy feltétlen kell. Ugyanaz mint mikor 200k-s kocsira költenek 3 millát, hogy vagány és erős legyen. Utána meg eladja 2,5 milla bukóval. Most, hogy bevégeztem, x200-ra számoltam rá. Tökéletesen eladva mindenét úgy 50-60k-t buktam, ebből 20k volt az amortizáció. Ha racionális oldalról akarom megközelíteni akkor patent és szép meg különleges gépet soha az életben
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65970 üzenetére
Ezek nem összehasonlítható dolgok sajnos, a kérdés csak az, mikor szakad el a cérna valakinél. Nekem már szakadt, de mondom, én túl sokat vagyok kényeztetve, ennyi gép nagyon keveseknek adatik meg rendes használatra, 1-2 tucatra saccolom maximum. Sajnos el kell ismerni ha valamin túl kell lépni, legyen szinte bármilyen jó is a kortársak között
-
Tikakukac
titán
válasz
magyarzoltan #65965 üzenetére
Sima neoprém tok. Én konzumer vackokat 3-asával viszek olykor, mert muszáj és azoknak sincs bajuk telirakott zsákban vagy utazóval sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
magyarzoltan #65963 üzenetére
Notitartós hátitatyó. Minden létező kívánságodat teljesíti és nem kell mindig tokba rakni a gépet.
Barcsik: A 12 éves laptop azért elég kemény lesz
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65960 üzenetére
Az a baj azzal is, mint minden kb. 6-7 éves géppel. Hiába állati, hogy teli lehet rakni, meg szop-nyal-gombot varr, ennyi idő után egyszerűen elment az idő felettük. Tehát mikor egész napra elég krafttal, mégis erős géppel vastagon 2 kiló alatt lehet csapatni FHD-ban IPS-el 14"-on is rengeteg hasznos újdonsággal, akkor sajnos le kell rakni a lantot előbb-utóbb. Mivel nagyjából tényleg azt használok amit akarok saját gépnek és ebben nincs deka túlzás sem, nekem is rá kellett jönnöm, hogy uramatyám, itt állok egy majdnem 100k-ra felpukkantott x200-al amit marha szenvedős használni egy újabb E-s Latival szemben. Aminek az ára (igaz nekem), de nincs a befektetett ár duplája sem. Ez van, ez a szomorka valóság.
-
Tikakukac
titán
válasz
Barcsik #65953 üzenetére
Mire az "baráti" lesz addigra el is fogy a nagy részük, és régen T530-ad lesz. Ha kell a proci akkor vegyed, ha nem akkor klasszikusan a túlpakolt gépek közé megy, amit utána lehetetlen ár alatt is eladni. Fullos x200-akat olyan áron látok manapság, hogy a befektetett pénz nettójának 2/3-a ha megvan túlzok. Ez ilyen hobbi. Ha meg nem hobbira kell akkor T510.
-
Tikakukac
titán
válasz
TomMusic #65907 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged, én csak leírtam azt, hogy mit tapasztaltam úgy, hogy mindkettő gép volt nálam. Az Edget kivágtam volna az ablakon a probookot meg jó volt használni. Ezerszer jobb touchpad, anyagokban össze nem hasonlíthatóak, 3 év gari, pofonegyszerű bővíthetőség és amit mondjuk nem néztél meg (nem baj más sem szokta), hogy a kisebb akkuval is elpicsázza az Edge-t. A wattóra meg a cellázás az 1 dolog, a valós fogyasztás meg aminek van értelme.
Mondanám, hogy használd őket és egyből eldőlne a dolog, de ez nem életszerű, így vagy hallgatsz arra amit én mondok és amit a tesztek vagy...hát na.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65794 üzenetére
CPUZ tuti rossz, asztalin tudok mértünk progikkal és voltmérővel is, full hülyeség.
Minden más meg ugye leginkább attól függ, mit mutat, mekkora időtartamot átlagol ki a szenzorból.
-
Tikakukac
titán
válasz
r3dsnake #65700 üzenetére
Akkor meg átok. Az olyan a világon nincs, hogy erősebb legyen. Ez ziher és ezer.
Az, hogy jóval erősebb az meg azzal jár, hogy terhelve hangosabb is, kell egy x200s ami pariban van azzal a Brazossal prociban is, bár még az is karcos és ott lehet passzívval szórakozni. Kenyeret kenyérrel, zsömlét zsömlével.
-
Tikakukac
titán
válasz
r3dsnake #65696 üzenetére
Ha annak érzed biztos, de egy P8400 is oda meg vissza aprítja azt a kis Brazost, ez tutifix.
Szerintem ott gond volt azzal az x200-al máshol is, hűtés főleg. Volt aki totál szétberregős gépet hozott, hogy kijelzőcsere és megjegyeztem neki, hogy hűtés kuka. Visszaválasz az volt, hogy semmi baja.
Na ezért él a relativitás, mint olyan minden téren. -
Tikakukac
titán
válasz
Barcsik #65630 üzenetére
A Windows 7 az jól hangzik mint alternatíva, válaszd azt. 3 hete nem bírom még tableten sem megszokni a win8.1-et, pedig a HP odarottyantotta rendesen a supportot.
Bár úgy lenne, hogy desktop boot és start menü és lesz win7-ed...ezt gyakorlatban nekem még senkinek sem sikerült prezentálni. A skinezéses OSX-hez tudnám hasonlítani. Ott sem lesz random linux disztróból mac.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
A 430-asba rakott kijelzők konkrétan ha megütötték a nálam vendégeskedő 3542-es 110k-s szintjét, akkor hazudok szerintem, az a panel legalja macskapisa, semmire sem jó, még egy qrva filmet sem lehet rajta megnézni egyedül annyira nincs betekintési szög.
Az igaz, hogy nem csillog. Csak ez halottnak a csók.
-
Tikakukac
titán
Napi x200 hirdetésből:
160GB satan hdd
Ördögi a cucc, az biztos. Átvétel a Purgatórium utca 16. alatt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Barcsik #65318 üzenetére
Akkor 2 gép kell. Kicsi kasztniba nagy erő nem fér el. Szép az 1 millás 18"-os AW is, elviekben néha karcolászná az asztalimat, az más kérdés, hogy amit az a gép művel terhelés alatt az nem embernek való.
Na ilyen a subnoti nagy proci is. x220-ban első dolgom lesz levagdalni az órajeleket.
-
Tikakukac
titán
válasz
Barcsik #65316 üzenetére
1. Nem fogad semmit. Integrált proci van minden lapon. P8800 a teteje, láttam 1 gépet és 1 lapot életemben úgy élőben. P8700-ből 1-et. P8600 már van. Utolsó dolog ami eszembe jutna az x200-al az mondjuk pont az amiket felsoroltál, de te tudod.
2. Elég gáz az a farmville, anno 40 tabbal sikerült kiütnöm a 8510W-n a 4GB-ot.Ha nagyon kraft kell akkor i7-es x201, de az lefőzi a házat.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65301 üzenetére
Közvetlen az eladót érdemes keresni alin mondjuk, de ott tényleg sok a barom. Nagyon jó árban van minden, de tényleg vérével kell leírtani, hogy baccki az FRU stimmeljen, az a rev legyen és az a kód amit én akarok, nem replace nem foltos és nem pixelhibás. Mert a kijelzőket emiatt szokták olcsón adni.
Majd kiderül, elviekben ma megjön az x220 ismiékhez aztán már csak pár ezer km és meg is kapom
-
Tikakukac
titán
Remek dolog, nedves álmaimban gondolkoztam, hogy gépet fújok le vele. Inkább fényezőktől kell kuncsorogni valami ilyen dolgot vagy ha marad ki odaadni neki 1-2 lomot. Mert sajnos drága. Nagyon.
maxika2004: Nos, akkor tisztázni kéne első körben, hogy mi az a tubo, miért van mit tud stb. mert látom van kavar.
Esetedben pont magaddal baszarintanál ki ha 1 magon futtatnál 3Ghz-et mint 2-n 2.5GHz-et. Ez így remélem megvan.
Továbbá ez mocskos hőtermelést jelent, ergo kivétel nélkül kb minden gép megfőne turbo órajel alatt tartósan. Ennek rövidebb szakaszokra van értelme. Kivétel nagyon csúnya gamer gépekben, na ott tudok párat ami bírja tartani egész nap. De ez nem a kazán első genes i-s proci lesz és nem ebben a gépben. -
Tikakukac
titán
Olyan szép mikor az IPS kijelzőkből is van 4 fajta és a levonó azt rakta gyárilag befele ami ghostingolt ezerrel, neked meg fru alapján kell a kicsi kínaikból kiverni, hogy akarnak eladni neked...nagyon szopós ez a kijelző biznisz még mindig.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #65138 üzenetére
Legyen 1-2 komplett géped tarcsiban. Én még olyan x200/s-t nem láttam ami minden elemében olyan volt, mint amit össze tudtam legózni az évek alatt. Valami nyűge mindegyiknek lesz, itt nem pontos az illesztés az jobban cicereg, ez jobban melegszik, annak nem cserélhető a ventije blablabla.
Ezer olyan dolgot mondani amiket atomra bontás után tudsz csak megnézni. Vegyed aztán ha nem jó cseréltesd. Bár egyszer kifogy a türelem úgyis, hidd el.
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #65128 üzenetére
Akkor hagyd benne azt csókolom, használd. Csavarhatod te ameddig bírod, ha úgy dönt megmakkan. Nekem a régi lapom egyszer úgy döntött a buszon filmet nézve, hogy többet akksiról nem vesz fel töltést. Pukk. Na ez akksinál ugyanilyen. Vettem pár alaplapot és cseréltem, aztán akksit is és éltem világomat.
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #65125 üzenetére
10k egy akksi. Notit vettél nem szobrot. Anyáméban annyi a ciklus mint a legtöbb itteni ember gépében összesen és kuss van. Ha jó az akksi kibírja, ha nem akkor veszel másikat. Kocsit sem tartod amiatt a garázsban, hogy úristen olajat kell cserélni 20k km-nél, inkább nem járok vele. Ott is beszopják, mert felvizesedik és ugyanúgy csere, itt is elrakni fiókba mert jó lesz, nos, nem lesz jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #65117 üzenetére
Ez is sajnos olyan, ami egyszeri dolog. Most rohantam volna fosztani a bankomat és vettem volna százat, de csak 1 volt és az is csoda, hogy ezt nem vitték el azonnal.
És ehhez is kellett szervezés, barátok, idegelés, brutális mennyiségű keresés. Más kérdés, hogy most már vágom ezt a témát is, tehát lehet csinálni olykor jó üzletet, csak a csatornákat kell kialakítaniAmúgy meg ja, kegyetlen makker voltam ezzel (is), amennyiből ez megvan szanaszét tört gépek vannak, sőt, még azok is 10k-val fentebbről indulnak.
Chaser: Egyelőre jó lesz nálam az x220, x200 meg x200s meg az IPS panel(ek) is
Mondjuk az x200-akat ki akarom pörgetni, az nem marad. Az x220 más tészta, ha tetszik akkor megy abba is az IPS és tutiság van, nem váltok megint egy jóideig.
Ötvenből x200 IPS-el az azért nagyon durva lenne. Mocskos mákkal, nagyon tudva mit és hogyan egy közepes akksival valami kicsi vinyóval közepesen leharcoltat ki tudnék hozni. De ahhoz minden erőforrást küldenék és minden optimum. Ez az x220 viszont sokkal zsírosabb buli lett, 10 perc munka a palmrest sarka és ennyi, akksi is 80%-os gyári, minden más eredeti gyári felszereltség, nincs gond -
Tikakukac
titán
Hogyan vegyünk szinte makulátlan, garis x220-at ami IPS-el és 120-as msata SSD-vel is megvan 90k-ból?
Hamarosan a boltokban, forgalmazza a Biznyic Kft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest