- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Tikakukac #115061 üzenetére
Tehát konkrétan semmi gyakorlati haszon.
Nem gondolod, hogy majd ettől változás lesz
. Nem. Viszont ez napestig mehet.
Mint írtam, jó dolog ragaszkodni a régi dolgokhoz, de Te is tudod legbelül, hogy az általad elgondolt dolgok nem fognak visszatérni, hiába példálózunk a kettes Golfokkal, meg a galvanizált 80-as Audikkal.. Volt nincs.
Ezt a biciklit választottad, ezt kell tolni.
-
válasz
Tikakukac #115057 üzenetére
Ez szuper, de használati értékben mit nyújt, mert már igazából max múzeumba lesznek jók, a hétköznapok során már nem sok dologra
Nagyon jó dolog a múltba révedés, én is sokszor hallom, hogy bezzeg régen minden jobbvót' és hasonló mi időnkben frázisok, de a múltban ragadástól ezek a masinák már nem fognak többet nyújtani, sajnos-nemsajnos.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Tikakukac #114859 üzenetére
Nem SATA portra kapcsolódik
.
Na, mit vettél volna?
Az SD olvasó a szűk keresztmetszet igazából, szóval ezért nagyjából mindegy mit vesz az ember.
Én azért vettem ezt, mert a méret kategóriara voltam kíváncsi, illetve feleslegesen sok pénzt nem akartam kiadni most erre. Ez megállt kb. 70 ezer körül. Annyit megért.
270-es már drágább volt, de hardveresen kb ezt tudja.
Videó összefűzés meg kb. SSD művelet.
-
-
Sziasztok!
X260-ra nincs tippe senkinek sem, hogy lehet-e a WWAN porton SSD-t üzembe hozni?Tettem bele egy SN520-as, 256GB-os, de van 128-as is, nem látja BIOS-ban, csak NVMe0 van ott.
Minden be van kapcsolva, mármint az eszközöknél BIOS-ban, telepítéskor nem látja.
Windows alatt sem látom, egy SATA SSD-ről bootolva a rendszerben.
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #114810 üzenetére
Kemény
Ezek gyárilag IPS-sel jöttek, vagy valami modding eredménye?
-
válasz
Tikakukac #114807 üzenetére
Mi akar ebből kijönni, mert bármit írok, valamilyen mértékben csak azért érzem, hogy kötekedés tárgya vagyok... Akkor még tisztázzuk gyorsan most.
Nem igazán kedvelem az effajta odapiszkálást. Van értelme?
Kérdezett a fórumtag, válaszoltam neki, Te egy teljesen más témát behoztál a dologba..
Nem értem...
-
-
-
-
válasz
yodee_ #114778 üzenetére
WD SN520, 2230 és 2242-es méretben, 128 és 256-os.
Amikor kerestem, akkor került fel ,azonnal rácsaptam, mert pendrive-nak is jó lehet valamelyik.
Más téma, alaplapi HDMI csatlakozót lehet otthon cserélni? vagy agyonforrasztott már az X260-ason... Persze, hogy pár láb ki van törve, ezt most vettem észre.
-
-
-
-
-
-
Na végül egy X260-as mellett döntöttem, jó árban sikerült beszerezni, igaz nem FullHD-s de egyelőre szokom ezt a méretet.
Úgy is dokkolót is veszek majd hozzá, 16GB memóriával egyelőre jónak tűnik, és van egy 256GB-os SATAIII-as Samsung SSD benne.
Kérdésem, mert erre nem igazán találtam még rá egyértelműen, hogy a WWAN? portban tud SSD-t kezelni ez a széria?
-
-
-
-
válasz
Tikakukac #114716 üzenetére
Na másik SSD-n friss rendszer, driverek nélkül működnek a fenti programok.
Tehát akkor esélyes, hogy valamelyik driver kontárkodik bele az örömteli használatba...
szerk.: És a VGA driver lesz... eltávolítottam, restart, és minden megy rendesen... Akkor keresnek kell egy működőt...
-
-
Sziaszok!
Van-e valakinek erre ötlete:
Adott egy frissen vásárolt X270, használt.
i5-6300, 16GB DDR4, 256GB Samsung Pm871A gyári SSD.
Telepítek friss Windows 10-et, és még a böngészők simán mennek, de ha telepítek egy Anydesk-et akkor csatlakozási kérelem után összeomlik, PS összeomlik, minden crash-sel...
Avidemux szintén. A böngészők pl. mennek rendesen.Nem jövök rá, hogy mi lehet a baj...
Hivatalos Windows, nem hekkelt-crackelt, gyári kulcsom van hozzá.
Van-e valakinek tippe ötlete.?
-
-
Sziasztok!
Adott egy L540-es.
Minden rendben, újrapasztáztam, de van egy erdekes hőmérsékleti érték, amit nem értek
CPU hőfok rendben.
De van egy ilyen sor.
1. hőmérséklet: 126 fok
2. Hőmérséklet 66 fok.Ez mi lehet? Terhelésre nem változó értékek.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
T400-ashoz létezik olyan ExpressCard adapter, amiben mondjuk van SD Card reader?Van egy régi masinám, hordozós gépnek még jó lenne egy darabig, de ez fontos lenne nekem.
-
-
-
válasz
Ganz-[HUN] #105456 üzenetére
-
-
válasz
Tikakukac #105434 üzenetére
Ha meguntad, akkor ne fórumozz..
Semmi önigazolás nem volt... Az általános tapasztalatokat ne vetítsd le rám.
Normálisan kérdeztem, leírtam akár szerencsém is lehet..utána jött a leosztás...
Oszd le azt aki tényleg faszparaszt hülye...
Leírtam a saját tapasztalatom ennyi, ezt felnagyítottad, majd általánosan megfogalmaztad,hogy "biztos" a statisztikai hivatalban dolgozok....
Viragnyelven én is tudok hulyezni.
Nincs rá szükség a fórumon.
Bocs, de tényleg tiszteljük már egymást minimálisan!
-
-
válasz
Tikakukac #105426 üzenetére
.Na jó, akkor hagyjuk. :)
Bocsi, de szerintem nem f.szoskodtam veled... De én annyira nem ugralok ezért a stílusert. Több kérdésem nincs, hanyagolom akkor a kérdezést.
Hülyének nézed a másikat.. nem kicsit.
Tisztelem a szakmaiságod, de vagy finomítsunk a dolgon, vagy akkor bassza meg mindenki, aki kérdezni fog...
Vagy akkor bejött a hidegfront, és akkor neki kell menni a másiknak?
Kicsit elszabadult egy normális kérdéstől a dolog...
Nem, nem a statisztikai hivatalbsn dolgozok .. rendszergazdaként egy iskolában... Nem vagyok se hülye meg semmi
-
-
-
válasz
Tikakukac #105416 üzenetére
Én pusztán segítséget kértem.
Nem voltam se lekezelő, semmi ilyen. Ha lehet folytassuk normális hangnemben.
Ha úgy írnék megértem a hangnemet, így viszont nem. Mi az oka lekezelő stílusnak?
Mi az oka, hogy gyári akku szar volt? Ha minőségellenőrzésről beszélünk akkor nem kéne ilyet gépbe kapni, jól sejtem?
Mert akkor a gyarihoz is szerencse kell vagy olyanok mint a HP gyári tintapatronok??
-
válasz
Tikakukac #105413 üzenetére
Azért az originalt is gyártja valaki :)
Nem a Lenovo.
Vettem már a T400-ashoz utángyártott aksit, tökéletes.
Másik gepemhez 9 éve. Jobb mint a gyári , az befosott 1 év utan.
Lehet mázli... De nekem a gyári nem jött be. És sejtésem szerint erre a piacra van cég aki lő, mivel akkupakkot lehet kapni.
Szóval ha van tipp és javaslat várom
-
-
Sziasztok, van bevált aksis hely Aiexpressen?
E330-ashoz keresnék akkumulátort a régi döglött helyére, és jó lenne valami olcsó, megbízható helyről
-
-
Sziasztok.
Thinkpad vonalon van esetleg olyan, ami teljesen visszahajtható kijelzővel rendelkezik és használtan is elérhető?
Minimum 3db USB port kellene, és SSD.
-
-
-
-
-
Újabb kérdés, autószerelő műhelybe keresek laptopot, eddig egy X200-as volt , de már elfáradt a masina.
X230-ast néztem én nekik, jól emlekszem a X240-es nem sikerült annyira jól?
-
válasz
magyarzoltan #105023 üzenetére
Én most vettem Goldenfir-t, nincs vele bajom.
De nézz körbe hardveraprón is, hátha van valami, habár nagyobb méretben ritka
-
-
válasz
magyarzoltan #105016 üzenetére
Nem, az NVME és a Sata teljesen más... A géped nem képes NVMe-re, így egy ilyen SSD-vel nem fog csinálni semmit, nem fogja látni.
Neked egy valami fog beleférni.
Transcend MT420/430, vagy Kínából rendelsz 2242-es m.2-est ( én Goldenfir-t rendeltem, 4200 Ft-ból jött ki a 128-as, de érdemes 256-ost, mert azon két NAND van. )
-
-
-
válasz
Pyttawrx #105003 üzenetére
Jó, de honnan? Link?
Mert én régebben a vhbw-től rendeltem németből, de azok a HP-nál nem lettek jók, a Toshibánál talán...
Ahonnan máskor rendeltem T400-hoz, az már nem forgalmaz, az meg kb csak 1 órás.
Szóval azért érdeklődtem, hátha már valaki rendelt valahonnan és bevált
Ezt néztem most, az értékelések elvileg jók: [link]
-
Sziasztok, tud valaki ebay/aliexpressről tuti jó T400-as aksit?
Előre is köszönöm
-
-
Sziasztok!
Adott egy X200-as noti a bal oldalon található USB-t eltörték.
Kérdés, hogy ez külön panelen van-e, tudom-e esetleg cserélni itthon?
A jobbost azt tudom ,hogy külön panelen van. -
-
-
ÜDv, rég jártam erre
Ismerősnek keresünk strapabíró gépet, én első körben egy használt üzleti modellt javasoltam, T440-est néztem.
Kérdés, hogy ez bővíthető mSATA SSD-vel? vagy jobban járunk egy ODD Caddy-vel?
Photoshop és Illustrator lenne, ahhoz elég elvileg az Intel HD, legalábbis én egy 2.genes géppel is bőven eldolgozok.
-
Üdv
Van egy T400-asom, tettem rá Windows 10-et. Na már most, AMD/ATI 3400-as szériás VGA van benne.
És hiába tettem fel a drivert, egyszerűen a felbontások között nem jelenik meg a 1440x900-as opció, így meg elég hülyén néz ki ahogy most van.
Opcióként kikapcsolhatom a diszkrét grafikát, természetesen úgy az Intel megoldásával jó a felbontás.
Van valami ötlet erre?
-
-
Halihó, van egy T400-asom, P8600-as procival, dokkolóban, két monitort hajtva, elég jól üzemel, habár érdekes módon a procit találom a gyenge keresztmetszetnek.
Win10-zel használom, de néha meg-meg akad, pedig van benne SSD is, igaz egy kisebb méretű.
Agyalok, hogy proci, vagy SSD cserét hajtsak végre rajta.
Milyen proci megy ebbe bele, ami ennél jobb teljesítményű
? T9400-ast néztem első körben. Vagy P9600 a jobb TDP miatt.
-
-
-
-
T520-asnal Intel+NVS4200 kombinált honnan fogom tudni , hogy pl játék alatt átváltott nvidiara?
Windows 10 van fent, eszközkezelőnel ott van mindkettő.
Bocsi ha off -
-
Tudja valaki, hogy az NVS4200M-hez lehet-e frissebb drivert telepíteni, vagy ott megállt a dolog, amit a Lenovo kiadott?
Csak mert van az NVIDIA oldalán friss driver, de gondolom ennek valahogy együtt kell működnie az Intellel.
Lenovo oldalán Win8-nál régi a driver, win 10 alá van frissebb
-
-
Létezhet a T520-nál, hogy USB3.0-s pendrive-ról telepítve hibát dob? /0x8007045d/
Másodjára futok neki, multibootos a pendrive, de bármit telepítek, ugyanaz a hiba.
SSD rendben, 98%-os, friss rendszer bármi ráment PC-n
Máskor futottam már bele ilyen hibába, hogy USB3.0 pendit nem szerette...
szerk:
Lemezre kiírt telepítővel is hibára futok, azt hiszem valami más nyűg lesz :/
-
válasz
Dalion #91053 üzenetére
Én is most telepítem a T520-ast, 60Gb-os Force GT-t tettem bele, Win8.1 Pro-val, remélem minden klappolni fog.
Nagyon megérte, habár én rábeszéltem volna öcsémet egy T530-asra, mert ott még erősebb NVS-t kapott volna.
Habár most szívok a telepítésnél mert azt írja, hogy nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat, pedig MS oldaláról szedtem le az ISO-t.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest