- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Graphics
üzenetére
Én pusztán segítséget kértem.
Akkor viszont ne tudd jobban, amit magamra szívtam esélyesen bőséggel ezer feletti laptopból egy laza évtized alatt, igen ment a kisker és a javítás is, nem a partvonalról ugatok
Mert egyszerűen hülyén néz ki a helyzet. Minden alkalommal, mikor 2 gépből készítünk durva kijelentéseket és ellenvéleményt.
De megnézhetjük a céges flottát is. 8440p, egy plafonmagasságnyi. gyári akksik elmennek 30-40 percet. Lett véve egy tucat utángyártott. Kitalálod mi lett velük?
Nem voltam se lekezelő, semmi ilyen. Ha lehet folytassuk normális hangnemben.
Fentebb kifejtettem mi a bajom mindig ezekkel és miért pukkadozik a biztosítékom.
Mi az oka, hogy gyári akku szar volt?
Bármi lehet. NASA szerintem egy elég komoly hely, ezt szerintem kijelenthetjük. Na, akkor náluk miért vannak hibák? Igen, mert a hibaszázalékot csökkenteni tudod, megszüntetni soha.
Ha minőségellenőrzésről beszélünk akkor nem kéne ilyet gépbe kapni, jól sejtem?
Miért ne kaphatnál? Dobozból kivéve kuka laptopot, telefont, töltőt blabla sem kellett volna kapnom soha. Azt' mégis kaptam. Mert egy kellően komplex elektronikával agyontömött eszközben bizony lehetnek hibák.
Mert akkor a gyarihoz is szerencse kell vagy olyanok mint a HP gyári tintapatronok??

Mert már megint kezdődik az értetlenkedés, gyorsan rövidre csapom: igen, kell hozzá szerencse is. Hogy hasamra ütök 100-ból ne tartozz abba a 2-be, akinek behal az akkuja 1 éven belül. Utángyártottnál meg legyen 50. Na, akkor most már érted miről vakerolok?
-
Tim82
félisten
válasz
Graphics
üzenetére
Szerintem nincs olyan fórumtag itt, akinek ne lenne utángyártott akkuval pozitív tapasztalata is. Nekem is van, nemrég tettem (EC mod után) X230i-be egy 9 cellás, Sanyo cellákból álló Green Cell akkut és eddig jónak tűnik, igaz, kevesebb üzemidőt hoz, mint a gyári 9 cellas hozna szerintem (5-6 óra Linux alatt, de valószínűleg ki tudnám tolni kb. 7 órára még kísérletezgetéssel, energiatakarékossági beállítások további csiszolgatásával). Ráadásul itthoni beszerzés és van rá garancia.
Merítésem, statisztikai mintám viszont nincs és csak a saját pénzemmel, gépemmel játszom; nyugodt szívvel nem fogok ajánlani másoknak sem utángyártott akkut, sem utángyártott töltőt.
Az AliExpress-es akkurendeléstől én eleve fázom, a más által a topikban már említett Kingsener néven futó gyártótól például végül nem léptem meg. Igaz, ott most más gondok is vannak, amik miatt úgy általában kétszer meggondolom, hogy érdemes nekem azért parkoltatnom kínai eladónál pénzt, hogy aztán úgyis refund legyen a vége.
-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PS Vita / PlayStation TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert egyszerűen hülyén néz ki a helyzet. Minden alkalommal, mikor 2 gépből készítünk durva kijelentéseket és ellenvéleményt.