-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Végkifejlet a WIN8.1Pro vs. T500 csatában:
Ha lemondunk a switchable graphicsról, akkor a legújabb power managerrel megy a töltésszabályozás... Nagyon úgy néz ki, hogy vagy a pm driver vagy a pm szoft nem szereti ha be van kapcsolva a switchable graphics.... (a detection menü nem érdekli, de ha be van nyomva, akkor vissza akarja erőltetni a rendszer minden újraindításkor switchable-re a beállítást, így azt célszerű kinyomni).
Nem BIOS gond ahogy néztem az ok-okozatokat. Nekem nagyon "korai" BIOS-om van, nincs vele gond, főleg nem cserélem le ha a későbbieknél hangosabb lesz a venti és nincs nyeremény se cserébe.
Ez a kompromisszum nekem belefér. Kézzel is át lehet azt az egy menüt kb 10 másodperc alatt nyomni, főleg SSD-vel (V300 rev, a korai szériából, a gyorsból...) nem mértem a boot-időt, de nagyon serény a gép, így nem gond ritkán ezért belenyúlni a BIOS-ba, számomra legalábbis.
Ha WIN8-ban még megoldható mind a töltésszabályozás, mind a szoftveres vga váltás, akkor esetleg megfontolom azt. Ha ott is ugyanúgy dönteni kell, akkor maradok itt. Mondjuk itt döntésem nem volt, mivel switchable graphics bios beaállítás mellett a pm több verzióját próbálva mind BSOD eredményt produkált (mellettük a W8.1es driverrel, az újjal végig - ezt lehet érdemes lenne még másikkal nézni, de nem tudom milyen elvek mentén kéne másikat nézni, mitől lenne jobb másik pl). Az összeset nem néztem csak párat... legújabbal van töltés-szabályozás, a matrixosat nem néztem, de van azzal is - nagyon "hátrébb" nem érdemes menni mert ez a funkció megdöglik. Így itt nincs mozgástér. A power manager driver legújabbját használtam, nem tudom hogy annak a változtatása megjavíthatná-e a switchable graphics-ot... az elvileg win8.1-hez való, ki tudja...
Egy random régebbit ki lehetne próbálni, letiltott driver signature check mellett, mivel a koraiakból az hiányzott, hátha - de most legem lett a szutyok kékhalálokból, az estémet elszúrtam ezzel, csak mert a tesómnak W8 kell. Nem hiszem ,hogy nagy eredményre jutna, tán a power manager szoft a nem megfelelő ide. A vga driverekkel sincs nagy mozgástér, de kétlem, hogy az lenne a ludas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest