Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz sutszi #40561 üzenetére

    Ez oké, csakhogy a fent nevezett HP gépeknél az egyikben az ati x1600 sehogy nem akart v5250 lenni. semmilyen OS alatt. Semmilyen mod driverrel. Az összes többinél a HP-s driver jó volt xp meg w7 alá - utóbbi alá én moddoltam -. Szóval számomra itt bukik meg az elmélet. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy csak magában a driverben vannak a spéci dolgok, különben az 5. gépre is fel tudtuk volna tenni azt a nyamvadt drivert, de nem ment. x1600-ként tökéletesen funkcionált.
    De ez legyen a legkisebb gond, T500-nál fentebb megoldódott.
    Van most nagyobb "gondom" is. Nem akar összejönni T60-nál xp alatt sehogy az OSD. Minden szükséges dolog fenn van. Pwr manager, drivere, ati driver, hot key featuresből minden, de nincs OSD. Sys updatettel frissítettem mindent, bár össze-vissza kavart, minden restartnál talált valahogy újabb meg újabb managert meg drivert hozzá. Ilyet még nem tapasztaltam. Mindig ugyanezt a wint használtam, tehát az kizárva...nincs kedvem reinstallt játszani mert csak másodlagos rendszer lesz egy game kedvéért, csak valahogy bosszant. Valakinek tipp?
    SSD-t régen használtam kingston V100+ verziót 96 gigásat, azt nagyon szerette a chipset, de ilyet már nem lehet kapni. / használtan kevés garral v anélkül meg nem adok érte annyit amennyibe majdnem egy sata3 samu 128GB kerül /. Lényegében elég lenne 64GB is, v200+ árban is jó. Trim nélküli OS-re is mehet. T60-nal használ-e ilyet valaki?

    szerk: mustang28 : audi100td itt linkelte a thinkvantage-t / tényleg eltűnt a lenovo oldaláról /

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák