- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomboy83
tag
Igazából úgy értettem hogy a Pro verzió is lehetne az a klasszikus formájú mint a sima,csak titán házas és zafir üveges. Vagy legalábbis az a toldalék nem lenne egyben hanem mint a sima GT5-nél van a szíjnál csatlakozásként a "fülek" külön.
Olyan szíjak mint a gyáriak csak sokféle színben vannak :
https://www.aliexpress.com/item/1005008044768321.html
Vagy például titánium szíj mint a gyári:
https://www.aliexpress.com/item/1005008052681092.htmlVagy maga a készülékre védelem:
https://www.aliexpress.com/item/1005008003196857.htmlIgen tényleg jobb a gyárival
-
Thomboy83
tag
Köszönöm szépen a válaszod. Igazából a sima változat kinézetét preferálnám inkább mert azt jobban úgymond ki lehetne használni a hétköznapi életben és ünnepi alkalmakkor is mert annak klasszikus óra formája van, csak a sima változat esetében le kell mondani a titán házról a zafir üvegről és a kerámia hátlapról ami azért nem rossz dolog és persze az extra funkciókról is, ha a sima változat is zafir üveges lenne és titán keret és a funkciók is meglenne az lenne az igazi számomra. A Pro verziónál az a plusz toldalék teszi sportossá ami persze menő sportolás közben és a hétköznapi életben is oké, de mondjuk ünnepi alkalmakkor akarna egy bőrszijjal használni az ember akkor mint írtad nem biztos hogy úgy igazi lenne hozzá. Mondjuk ahogy írtad toldós szíjjal lenne igazi, és mondjuk lehet az Alin kapni hozzá különböző színű ugyanolyan toldós szíjat mint az eredeti és mondjuk titán szíjat is lehet kapni toldósat fekete és sötét szürke színben is, szóval a hétköznap és az ünnep is meg lenne oldva így, ha szépen illeszkedik az utángyártott szij az órához. Csak kicsit lutri hogy pontosan jól van-e gyártva az utángyártott szij az órához és szépen síkban odasimul az órátesthez és se nem magasabb se nem hézagos. Pontosan ezért kérdeztem hogy egy sima szíjjal mennyire gáz az óra kinézete, hogy nem gyári szíjjal vállalható-e és jól néz ki azzal is.
-
z0d1AK
nagyúr
Én rendszeresen fizetek Garmin órával, bár nekem is akkor a leghasznosabb, ha valamiért nincs nálam telefon, például úgy sportolok (akkor viszont életmentő tud lenni).
Nyilván a kütyüs fizetés olyan, hogy van aki szereti, van aki használja, van akinek fogalma sincs róla (mai napig sokan fizetnek a fizikai kártyával, készpénzzel, stb.).
Aktuálisan a HUAWEI nekem olyan ezek miatt, mint bő 10 évvel ezelőtt a Windows Phone volt. Jó volt, szép volt. Csak hol ez hiányzott, hol az. A nagy bejelentések meg sokszor nem innovációról szóltak, hanem hogy belekerült valami, ami máshol már elérhető volt. (Lásd most, az offline térkép opció - ami amúgy részmegoldás most is). -
defygaben77
tag
-
laci1892
őstag
Az elképzeléseiddel ellentétben a bankkártyás fizetéseim 70-80-a Garmin óráról történik.
Sok esetben jóval könnyebb az órát odaérintenem mint elővenni a telefont és azt.
Persze ezek egyéni dolgok és preferenciák. Amíg nem volt fizetőképes órám hasonlóan gondolkodtam. Mostmár preferenciám.Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg hogy, tavaly Párizsban mikor fizettem telefonnal utcán, rohanást menet valami gyökér kiakarta kapni ( lopni) a telefont a kezemből. Azért az órát ( ha csak le nem vágják a kezed) nem ilyen egyszerű eltulajdonítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged