- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomboy83
tag
válasz
pècsimunkás #204 üzenetére
Én is pont ezért írtam amit írtam. Én is a kék szijas GT5 és a GT5 PRO között vacillálok még. Mert ha a Pro verzió is úgy nézne ki mint a sima kék GT5 csak a Pro tudásával és jobb alapanyagaival lenne akkor máris venném. Vagy a toldó rész ne lenne, mert a gyári szíjjal perfekt a kinézet, sima szíjjal azért tényleg ahogy mondták hogy hiányérzete van az embernek úgy. Viszont én sportoláshoz, edzőtermi edzéshez és futáshoz, terepfutáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz használnám a jövőben és azért a Pro verzióban azért van némi plusz dolog ilyen téren mint a sima GT5-ben. Legszivesebben az ember venne egy sima kéket és egy Prot,de minek két szinte ugyanolyan óra. De azért fontos az is hogy éjjel nappal használnám és hétköznap és ünnepekkor és a sima az csak klasszikusabb kinézetű és elegánsabb mint a Pro. Pontosan ezért is kérdeztem hogy másik szíjjal milyen a Pro mert ha akarnám akkor bőrszijjal és fémszijjal is kombinálná az ember csak a toldó résznél azért ott megtörik a síkban a szijnál ami mégsem olyan jó mint a gyárinál ami szépen síkban odasimul.
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #19 üzenetére
A Pro zafír, a sima edzett üveg, pont mint eddig is.
-
Janaboy
veterán
válasz
pècsimunkás #17 üzenetére
A huawei weboldalan írják hogy zafír üveg, de ellentmondásos infók vannak.
-
wwhy
veterán
válasz
pècsimunkás #14 üzenetére
A PRO-nak nincs bőrszíjas változata. Vagy a titán vagy a fekete fluoroelasztomer .
A barna bőrszíjas az a sima GT5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest