Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Igazából -15% és még tart, de kell hozzá még egy termék. Én a múltkor ezt dobtam be mellé tölteléknek: MagSafe átlátszó tok , de lehet bármit persze ami beletartozik a kampányba. 1 héttel korábban még akciósak is voltak picit ezen felül, tehát 104k-ból kijött mindkettő..
Viszont meggondoltam magam és visszaküldtem, de úgy, hogy még csak ki se bontottam. Inkább egy Apple Watch-ot választottam, amit itt egy PH-s eladótól vettem meg secondhand-ből, de alig használtan. Visszaküldtem, de ettől még lehet, hogy egy jó választás lett volna a GT 5 Pro is.. -
Thomboy83
tag
Igen erre én is rájöttem már,bár örülök most a GT4 frissítésének amely szinte a sima GT5-öt hozza,persze nincs meg a tru sense érzékelő,de a menű,térkép,rendszer ugyanaz lett attól,szóval sok mindent megkapott ezzel a nagyobb frissítéssel,amire mondhatjuk hogy ideje volt,hiszen most nagy a konkurencia és a fejlesztések máshol is.
De természetesen aki sportol annak tényleg a nagyobb márkák valóak(Garmin,Polar,Suunto,Coros), én most a Polar órákon vagy Suunto órákon gondolkodom még,vagyis csábítgatnak.
És igen nem kell a legújabbat megvenni,mert sajnos ezen nagy fejlesztéseknek azért vannak hátrányai, hogy még idő kell hogy kiforrjon és rendesen működjön minden aminek kell, sajnos láthatjuk pl a Fenix 8 esetében is, hogy ezt is tudja meg azt is tudja aztán meg nem normálisan működik,hamis adatokat szolgáltat,aztán jön a frissítés aztán kalap papucs az órának,aztán 2 nap múlva jön az újabb frissítés aztán megint jó minden, csak annyira kinyomják ezen frissítéseket hogy az élen járjanak, hogy a rovására megy, sokszor látom ezen hibákat Garmin support csoportban. Garmin órákkal nincsen gond,ezen gyors frissítésekkel van a baj, persze fejlesztés az kell de ilyen iramban azért felesleges,forrjon ki rendesen a dolog aztán mehet. Sorra nyomják ki az órákat Garminnál és már nem olyan egyszerű választani órát ott. Csipi is éppen mondta a Garmin csoportban amikor kérdezték hogy Forerunner 965 és Fenix 8 között melyiket érdemes megvenni ha futni,úszni,túrázni szeretne, erre mondta Csipi, hogy a Forerunner 965 pontosan elég ezekre,nem kell itt a Fenix csilli villi dolgai amik feleslegesek, a 965 is tudja amire akarja használni az illető csak olcsóbban.
Megfigyeltem, hogy Polar és Suunto óráknál nem látom hogy annyira sokat adnának ki újabbat és újabbat,persze jönnek az órák náluk is a frissebbek,de nem adnak ki évente többfajtát. Éppen a Polarnál néztem hogy a 2022-2023-ban kiadott órák is ugyanúgy a mai napig jók ,hivatásos sportolók mai napig versenyeznek velük, évente kiadnak 1 órát ami működik is, és láttam hogy most volt frissítés rájuk ami stabil, és működik minden az új frissítéssel gond nélkül ugyanúgy mint eddig, azért el elgondolkodtató, hogy lehet így is csinálni a dolgokat és fejlesztéseket.
Fejlesztésekre visszatérve éppen tegnap néztem, hogy az Amazfit lett a hivatalos szponzora Amerikában HYROX-nak és hivatalos időmérője és hivatalos órája lett több órája is,ami megkapta ezt a sportmódot mert bevizsgálták több más márkájú órával együtt és az Amazfit volt amelyik tökéletesen méri az adatokat ezen crossfit jellegű megterhelő mozgásnál is,ezért lett a hivatalos órája,mert ez a több részből álló sportágnál mindegyik részt tökéletesen méri. Picit durva hogy egy kínai sportóra hivatalos amerikai versenyóra lett.
Akit érdekel annak itt egy link erről a sportról és arról amit írtam: https://www.amazfit.com/pages/lead-generation-dec-12-16-32-14?_ab=0&key=1734407607900
Hozzáteszem nincs Amazfit órám és nem reklámnak szántam,de ezek után elgondolkodtam, hogy hasonló sportot is űzök, és hogy ilyen dolgokat jól mér és hivatalos szervezet elfogadta a méréseket egy ilyen megterhelő változatos sportnál, akkor talán nem is olyan rosszak azok az órák mérések szempontjából sem, és ebben a sportban az egyik rész a futás is, szóval azt a részt is jól méri ennek tudatában. Readásul ezen órák nem is drágák,sőt!
És tudjuk Amerikában azért más nem amerikai dolgokat nem nagyon szeretnek hitelesíteni,mert védik a saját gazdaságukat és az amerikai termékeket.Szóval ezek után válasszon az ember órát!
-
Thomboy83
tag
Persze, igen tudom hogy egy algoritmust számol, és csak tájékoztató jellegű a dolog, és én is szoktam használni ezt a kifejezést, hogy nem orvostechnikai eszközök ezek.
Ez egyértelmű hogy egy futó nem az órájától lesz profi futó, de azért segít picit benne. Én még abból az időből való vagyok amikor még stopperrel mértük az időt, és ismerek futokat akik még mindig csak egy quartz órával futnak, semmi flancolás, mert a táv ugye adott, pl egy félmaraton, az idő mindenütt ugyanaz mert a perc az perc sportórán is meg sima órán is. És igen felnőttünk óra nélkül.
Persze értem én hogy kicsi a hiba % a Garmin használoknál hogy egy óra nem jó. Nem is azért írtam amit írtam. Én is pont így vagyok hogy simán rányomhatnék rendelésre egy Fenix 8nál, de leginkább a felvétetésem arra vonatkozna hogy egy 400000Ft óra esetében ha Fenix 8,ha Fenix 7,ha más, azért nem igazán lenne szabad hogy lefagy, frissítés után eltűnik a térkép, be sem tölt, nem méri rendesen a futást, kikapcsol és egyebek,legalábbis én így érzem és persze az én véleményem szubjektív, mert anno volt Garminom és még mindig azért csalogat hogy legyen, és sosem mondtam hogy rosszak, mert tetszenek és leírás alapján az ember azt mondja hogy hmm ez jó lenne,csak amikor olvassa az ember és látja a posztokat hogy alapvető hibák vannak akkor picit keserű szájízzel veszi hogy jajj ez azért nem hiányzik és kicsit visszábblép hogy vegyen magának egyet.
Semmelyik óra sem szent bármilyen márka, van Apple Watch 8am,ott a töltés gyakorisága ami zavar, illetve nagyon alulszámol a futásnál, és azt mondja az ember hogy a Watch Ultra 2 sem megoldás úgymond mert ott is kB 3 naponta kell tölteni,bár ott már van Multi-Band GPS ami pontosabb lenne már, de azért az árért meg már vannak jobb vételek, pl egy Garmin. Bár akinek az Apple ökoszisztémája kell annak úgyis jó az Ultra 2.
Huawei is tudom hogy nem szent és semelyik márka sem szent, de volt sok órám tőlük és azért a GT4 futásnál azért összevetve a többi márkájú órával egy futó fesztivál alkalmával nagyon azonosat mér mint a nagy sportóra márkák, mert a futó társakkal össze szoktuk vetni. Pontosságot amikor tesztelni szokták az órákat, ez csak úgy volna igazán valós ha egy adott kimért pontos pályán hasonlítják össze. Mert egy egy félmaratonnál azért látjuk hogy még pluszban kell futnia a futónak hogy meglegyen a 21km, legyen az Garmin, Polar,Coros vagy egyéb márkák,mert vagy az óra nem jó, vagy leginkább a táv amit kiirtak és tényleg nincs meg a meghirdetett 21km amit a szervezők mértek. Sokszor látni hogy teszteknél egy Garminnal hasonlítják össze egy másik órát és azt veszik etalonnak és ha nincs meg a másik órán a táv akkor már rossz úgymond az óra, és pontatlan. Ezért mondtam és sok kommentelő mondja hogy pontos kimért pályán teszteljék őket. De mondjuk azért szubjektív hogy mit mutat az óra, mert beértél a célba akkor megvan a táv, ha mutatja az óra hogy megvan vagy azt mutatja hogy nincs, attól a pályán végigfutottál és beértél, tehát megvan teljsitendő táv amit le kellett futnod.
Tisztába vagyok hogy a Huawei óra nem etalon, és nem is egy profi sportóra, és nincs annyira feltunningolva mint a Samsung vagy Apple mert nincs akkora ökoszisztémája, de ár érték arányban jó, és azért eddigi tapasztalataim alapján azért jól méri és igyekszik azért lekövetni a pulzust minden esetben és mások is erről számolnak be, hogy picit gyorsabban reagál a változásokra. GT5 esetében azért mutatják hogy egy sportcentert, tesztlabort építettek fel ahol sportolók által lett tesztelve maga az óra és sportolás közben elektrodák mérték a pulzust és más dolgokat, egyebeket és ezt próbálták algoritmusként átvinni az órára. Persze tudjuk hogy egy tetkó, bőrszin befolyásol sok mindent, és a TrueSense pont ezt akarja kiküszölni, és a táv mérésnél is a saját milti GNSS használ és az új GPS butterfly rendszert, ami csak úgy lehetne ellenőrizni hogy egy tényleg kimért pontos pályán mérjük, bár megkapta a hitelesítést hogy jó. Aztán kitudja,mert senki nem tesztelte pontosan kimért pályán.
És lehet hogy úgymond nem annyira profi úgymond, mint a nagyobb márkák, de nálam egyszer sem fagyott le, mindig mérte a távot, nem állt le magától és egyebek, és pont ezért magyaráztam a Garmin esetében hogy egy 150000Ft Huawei megy normálisan, a 400000Ft Garminnál hogy előfordulnak alapvető hibák. Jó tudom sokak szerint ne is említsem egy szinten a kettő márkát, mert a Garmin az etalon a Huawei meg semmi, de sajnos a tény az tény ha a leirt dolgokat figyelembe vesszük, hogy egy drágább óránál alapvető hibák fordulnak elő. És pontosan ezért nincs annyi hibája a Fr255 óránál mert abba még nem akartak belerakni annyi csilli villi dolgot úgymond, hanem stabilan tudja ami kell és így elbir a dolgokkal. Az újabb modellekben meg mindent is bele akarnak rakni miközben még nincs kiforrva rendesen. -
-
Thomboy83
tag
Pontosan ezért írtam hogy kár hogy nincs a Huaweiben HRV, mert ugye az alvást is és a pihenés is közrejátszik a HRV értékben, pontosan a HRV a szivfrekvencia változást adja meg, rosszabb lesz ha például nem pihensz eleget és így fizikai stressz éri a szervezeted a megterhelés hatására illetve a kevés pihenés hatására, rosszabb lesz a regenerálódás. Igen a sportolók nem azért használják a Garmint, de akkor a Garminban minek az alvás figyelés, a body battery, a HRV, mert akkor tök felesleges. Sok sportoló ismerősöm van és jó magam is sportolok és stresszes munkám van és sokat szoktam éjszakázni is, és pontosan a Huawei és más órák is valamilyen módon számolják a testedet ért dolgokat, alvás, stressz szint, edzettség szint és így tesz javaslatokat, akárcsak a Garmin esetében hogy milyen állapotban van a tested. Sok sportoló hallgat is ezekre, és mint írtam azért nem mindegy hogy mit javasol, ajánl az óra, mint írtam hogy lassan szül egyik nő és kiirta neki 2 óra alvás után hogy ma kiváló formában állapotban van úgyhogy futhat egy maratont. Jó ezt persze lehet blamára venni ezt a szöveget az órától, de konkrétan kiemeli a Garmin hogy alvásfigyeles, és a Garmin forgalmazók, a Garmin.hu YouTube csatornán is a videóban elmondják hogy sajnos még ebben sincs szundikalas figyelés, és a Venu 3 esetében meg hogy már végre megkapta ezt a funkciót úgyhogy lehet örülni, ha nem kell akkor minek emelik ki, mert felesleges. De sajnos inkább az a nagyobb baj, hogy a Facebook oldalon Garmin support vagy a rajongok csoportban sorra számolnak be idegesen hogy nem mérte a futást, eltűnt a térkép, nem lehet frissíteni, lefagyott, és egyebek és sorra térnek vissza visszaküldve a Garmin órát, pl a régi Samsung órára, Apple Watch órára, mert hiába kell napi szinten tölteni az órát, de attól minden flottul mér és működik. Igen én is nézegetem a Garmin órákat, és igen elismerem hogy státusz szimbólum lett a sportórák szempontból mint ahogy a telók esetében az IPhone úgymond, de brutál elszálltak az árak, és egyre több hibáról írnak a csoportba a használók sajnos, így én is elgondolkodtam hogy 300000-500000Ftért vegyek olyan órát amiben azért vannak hibák, és utána mókolni és szenvedni kell vele, szervizelni és egyebek, és azért utána rossz szájízzel nézi az embert hogy van egy drága sportórám ami hol jó hol nem. És bocsánat a Garminosoktól, az alapján nyilatkoztam amiket olvastam és nyilvános Garmin csoport tagok írták csoportban hogy visszatért a Apple órára, vagy a Samsung, Amazfit vagy Huawei órára és letette a Garmint.
-
Thomboy83
tag
Ismerem Pécset és környéket és szép hely, mondjuk ott van sok kis utca szóval azt nem lenne könnyű ábrázolni.
Ez érdekes hogy a PRO-nál 2 fájl van míg a simánál csak 1. Magyarán ezt úgy kell elképzelni mint egy térkép csomagot ami Magyarországot tartalmazza úgymond, vagy csak az adott területre szól a csomag ahol helyileg vagy?
A külföldi videókban néztem ott azért elég részletesen volt térkép azért kérdeztem a dolgot, mind a városi mind a terepen is jelölte az utakat illetve a terepre írták hogy úgymond domborzati is a térkép.
Azért kérdezem mert volt Coros órám és ott a térképet az adott területre lehetett letölteni úgymond, de ott sem volt annyira részletes azért.
Mondjuk nem várok el brutál részletes térképet és nem kell Mari néni kisboltját is jelölni mert akkor brutál nagy fájlok lennének, láthatjuk a Garmin óráknál is, meg sok videóban látható a Garminnál ahogy a térképen egy helyben áll az illető és ugrál a pozíció nyíl, mert az órában a proci dolgozik mint az állat hogy aktuálisan feldolgozza a változást abban a nagy fájlban és össze legyen hangolva minden művelet.
De lehet hogy a Huaweinél majd jön erre újabb és újabb frissítés, pontosítás a térkép szempontjából is.
Nekem az a lényeg hogy a gpx fájl alapján szépen és pontosan lenavigálja az óra az utat de ezt már a Gt3 is tudta üzembiztosan. Csak azért jó ha ezt térképen is látja valamennyire úgymond az ember és nemcsak nyilakat mutat ahogy a GT3 és GT4 esetében még, és részletesebben az ember meg úgy is látja majd az alkalmazásban. Meg itt a GT5 szériában azért már jobb és pontosabb GPS van már hogy ezeket a gpx fájlokat lekövesse.
Még gondolkodóban vagyok a külső miatt, mert a kék is tetszik meg a fekete Pro is, eddigi szériában sem volt gond az edzett üveggel meg az acél tokkal. De azért a titán és a zafir üveg nagy általánosságban erősebbnek vagyis strapabíróbbnak szokták mondani ezt a párosítást, aztán ki tudja, bár szerintem a Huawei azért nem gyártana olyan órát ami könnyen sérülékeny lenne, láthatjuk a Gt3 pro esetében hogy sokaknál karcmentes még mindig pedig strapálják rendesen. A Pronál azért ott van az a hosszabbítás az órán, persze az Alin lehet kapni már hozzá ugyanolyan szíjat mint ami jár hozzá és nemcsak feketében hanem más más színekben is szóval ez nem lehet gond hogy az ember nem tudja cserélni azokat, csak mondjuk ha kicsit ünnepélyesebb helyre kell menni akkor egy bőrszijjal nem biztos hogy annyira elegáns, mert a Pro azért inkább sportosabb míg a sima verzió elegánsabb, klasszikusabb, meg ez a hosszabbítás nem biztos hogy jól áll mindenki kezén, magyarán nem simul oda.
Az érfal merevség és az EKG nem rossz ha van azért, de nem feltétlen szükséges mert eddig is megvoltam nélküle, bár eddigi óráimban nem volt így persze hogy nem hiányzott.
De ahogy érzem elégedett vagy az órával. -
Thomboy83
tag
Futottál terepen? Nézted esetleg a térképes dolgot az órán?
Én a kék GT5 és a Proból fekete verzión vacillálok mert mindkettő tetszik.
Te csak a külső miatt cserélted le a Pro-t a sima kék GT5re?
A Pro verzióban azért picit 1-2 plusz dolog van így a térkép funkcióban a leírás szerint ami azért nem hátrány számomra, meg hát anyagban is picit másabb azért összetételben,csak nem tudom hogy ezen a matt felületen mennyire fog látszani a maszat vagy odaütődés ha valamihez véletlen odaverődik. Eddigi GT-kben nekem acél volt és fekete fényes verzióban és az acélon sem látszódott meg semmi és az edzett üvegen sem. Azért kérdezem tőled ezeket mert neked előtte Pro verziód volt és azt cserélted le a kék GT5re. -
Kötözködhetek?
Ha a Strava a mérvadó, akkor a számok alapján a GT5 40 métert tévedett, a Garmin 60-at. Ezt nézhetem úgy is, hogy a Garmin 50%-al nagyobbat tévedett. És mindenhol a Garmint mondják etalonnak....
Egyébként a távhoz viszonyitva ez az eltérés 0,7% ami gyakorlatilag elhanyagolható. -
Parallaxis
addikt
Míg egy Garminnál a lünetta bőven túlnyúlik az óraüveg síkjánál
A Garminnál ez azért van, mert a legtöbb órájuk nem zafír üveges (ez az opció közel 100 eFt-os plusz szolgláltatás). Az megint más kérdés, hogy ez a túlnyúló lünetta puha anyagból készül, amit hordáskor még egy kabát, vagy pulóver is képes koptatni, karcolni (tapasztalat). A vicc amikor a Garminra nem csak védőüveget veszel, hanem a lünetta védő keretet is
Szóval a Garmin maximálisan nem jó példa ide -
Nem jól érted, nemcsak nekem nem karcolódik a zafírüveg, csupán egyik vagyok azon milliók közül akik ugyanezt tapasztalják. És nem irodai ücsörgés volt, hanem normár vidéki élet, ház körüli munkákkal, betonozással, favágással, autóbütyköléssel és gyerekkel hancurozással.
A sérült zafírüveg egyrészt meglehetősen ritka, másrészt erős júzer error következménye. Az extrém felhasználást ne vegyük egy kalap alá a normál hétköznapi használattal.
Az én kedvencem meg az, hogy "láttam egy videot a neten ahol...." -
Ja, ha igy nézzük, akkor mindent tönkre lehet barmolni. Akinek a zafir sem elég ellenálló, annak nem való óra. De fellélegezhetünk mert egy vékony fólia meg fogja védeni a zafirt a sérüléstől, karcolódástól.
A zafirüveg jellemzően inkább törik mint karcolódik. Évtizedekig hordtam zafír üveges órákat és semmi baja nem lett. A karórákra még nem találtak fel ellenállóbb anyagot reális áron. -
z0d1AK
nagyúr
Így van, ár/értékben jó opció a Watch GT5 Pro, bár szerintem olcsóbban a 4-es széria is.
Amúgy az órák által tervezett edzések (akár Garmin, akár Huawei, vagy más márka megoldása) addig jó opció, amíg egy szolid terv van. Ahogy esetleg komolyabb célok is, szerintem már nem feltétlenül lesz jó.
Én végigcsináltam 2,5 éve egy 3 hónapos vezetett edzéstervet órával. Akkor baromi sokat fejlesztett rajtam az akkori félmaratoni PB-m eléréséhez. Viszont egy versenyre volt elég. Ugyanaz az edzéstervezés egy jobb célidőt megadva már nem volt ennyire hatékony, illetve mivel ugyanazt a módszert ismételte, csak más részidőkkel, így unalmasabb is volt.
De leszögezem, ezek még mindig hobbi futóknak jó opciók. Sokkal jobb, mintha otthon ülnének. -
zzola
titán
És hangsúlyozom, nem egy drága eszköztől leszel jó/jobb futó! Tud pluszt adni, de vannak szakirodalmak illetve más akár webes eszközök is, amikkel jó edzéstervek készíthetők.
Egy jutott még eszembe, ár/érték arányban a Garmin FR 955/965, ezek mindent is tudnak, ami egy akár profi futónak is bőven elegendő ~200e jó magyar forintért...
+ egy tisztességes mellkaspánt, ha valaki intervallozik. -
Parallaxis
addikt
szóval itt a mérés vagy a rögzítés pontossága nem éri el Garmin szintjét.
Azt azért jó tudni, hogy a Garminok saját magukhoz képest pontosak, és adnak rengeteg infót (következetesen azonos adatokat mérnek, így lehet hozzájuk igazodni). De ha a valós távolsághoz és élettani adatokhoz viszonyítjuk, akkor bőven az okosórák középmezőnyének alján vannak, egyáltalán nem mérnek pontosan.
-
Mennyi az eltérés a két óra között (Huawei vs. Garmin) 10 km-es gyalogláson? Mert amikor én hasonlítottam össze egy Garminnal (együtt túráztam egy Garmin órással, és az nem 300 ezres Garmin volt) akkor 300 méter eltérés volt kb 10 km-en (nem mintha lenne bármi jelentősége ekkora eltérésnek)
-
Thomboy83
tag
Írtam a Huaweinek és azt írták tájékoztatásként hogy
"Szeretném tájékoztatni, hogy iOS rendszeren is támogatott az offline térképek letöltése. Ez iOS 13.0 vagy későbbi verzióval használva érhető el.
Az offline térképek jelenleg a következő edzésmódoknál támogatottak: szabadtéri futás, szabadtéri séta, szabadtéri biciklizés, hegymászás, túra, trail futás."Úgyhogy van térkép az ios esetében is szerencsére.
-
Thomboy83
tag
Köszönöm szépen a válaszod.
Éppen most néztem egy videót hogy letöltötték a Health alkalmazásból a térképet és nem kell a Petal Maps hozzá mert elvileg a Healthban benne van. Csak azt nem tudom milyen telefonja van a hölgynek: https://www.youtube.com/watch?v=5mHliXY-cQk
Illetve van egy másik videó ahol egy pasi konkrétan Iphone-nal használja és kerékpározik,mondjuk a kerékpározásnál nem mutatja konkrétan a térképet, de utána a visszanavigálás sétánál már igen.
https://www.youtube.com/watch?v=OX3Ey6LvTFQ -
Thomboy83
tag
Hello! Te mivel használod az órát android vagy ios rendszerrel? Igazából engem az érdekelne hogy ios-sel használva is le lehet tölteni a térképeket az órára a health alkalmazásból vagy csak androidnál lehet ezt megtenni? Mert sikerült egy fekete pro-t megtapogatni élőben még múltkor és hát tetszik, pláne ez a offline-os térképes dolog,mert szoktam futni ilyen városi futásokon is és azért másabb úgy futni ha látja az ember hogy azért hol is fut nagyjából, mert eddig amilyen órákkal futottam azoknál csak nyomvonal alapú volt a feltöltött útvonal a navigációnál és csak egy csíkot láttam,persze jól navigált meg minden,de azért nem lenne baj ha lenne térkép is és az ember térképen is látná a dolgokat hogy merre kell futnia. Sajnos a boltban nem tudtam ezt megnézni,mert a futást elindítva a térképes részhez tekerve írta, hogy kérem töltse le az alkalmazásból és a boltban nem igazán volt erre lehetőség hogy ezzel mókoljak ott mindenki előtt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest