- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy ki kellene próbálni a saját töltőjével.
CPU mérésre Mini Info, Watchdog Lite, System tuner.
Internet használat mérése My Data.2G-n kevésbé merül. Azt is ki lehet próbálni, hogy Wifin 1 óra videó nézés mennyit merít.
-
debi
tag
Elméletben jobban is kellene merülnie. Nagyobb kijelző, erősebb proci stb. Ami biztos, hogy kell neki pár nap, amíg beáll a rendszer, SGSnél rom csere után legalábbis így volt. Próbáld ki egy másik launcherrel (pl. nova) és egy alap task killerrel (próbáld meg úgy belőni a rendszert, mint az y200-on). Ezek nélkül is jól kéne mennie, de ha befolyásolják az üzemidőt, akkor közelebb kerültél a probléma forrásához. Talán az Emotion UI kavar be.
tomas01:
Teljesen használható képek, főleg annak fényében, hogy nem is volt hozzányúlva. Másik camera appal, kicsi utólagos javítással ez még jobb is lehet! -
kareszm
tag
Jelentem nekem most végig bekapcsolt wifivel és gsm hálózattal az esti 85% után 78% az aksi!!! Kezdek irigykedni. Igaz ezt a fogyasztást vegyétek végletnek, mert a mobil ajándék lesz, így nincs aktív google fiók, és semmi új Appot nem tettem fel, valamint nem is nyomkurászom sokat, csak néha ránézek az aksira és átpörgetem a homescreeneket
. Így valószínűleg a wifin csak a gyári időjárás widget frissítget. Kijelző automatikus fényerőn van, már kezd beállni vagy csak a szemem szokik hozzá. Viszont azt nem találtam meg, hogy az értesítő felületen az aksi jel mellett %-os érték is legyen gyárilag. Azt hittem ez minden JB-ben van. Tudom hogy biztos van hozzá app, de mint írtam nem teszek fel semmi extra cuccot, majd akié lesz, tesz rá amit akar.
Mivel nincs mobilnetem a GSM beállításoknál a 2G kapcsolatot pipáltam be, talán ez is érhet valamit.
Valamint tud ez a készülék egy olyan dolgot amit Fast Bootnak neveznek. Ez kikapcsoláskor kvázi hibernálja a rendszert tényleges leállítás helyett, a leírás szerint valami "mély alvás" vagy mi. Na ezt kikapcsoltam, mert szeretem, ha bekapcsoláskor tiszta a memória, ne maradjon nekem semmi szemét. A boot idő így sem jelentősen hosszú.
Az első indítás viszont tényleg félelmetesen hosszú. Én az üzletben kapcsoltattam be, hogy egyáltalán elindul-e, megspórolva felesleges köröket + kijelző check. Na míg felállt 2 másik vásárlót kiszolgáltak
, már vissza akartam adni, hogy nézzünk egy másikat
.
A kártyafüggetlen verzióban nincs T logó és hangja sincs az egész boot folyamatnak. -
pinnacle
nagyúr
Valami nem stimmel, mert kareszm pont azt írta, hogy alig merül. Neked T-Mobile-os van? Lehet, hogy az első telefonok még függetlenként jönnek ki. Azt hallottam, hogy az elején, néha nincs idő a "függősítésre".
Pixel hiba keresésre, Display Tester. -
nrbii
tag
Szerintem egy-két töltés után belejön majd.
Az első bootnál az teljesen üzemszerűnek tűnik, hogy "kétszer bootolt". Nekem is úgy volt, először bejött, állt a T-Mobile feliratnál, majd vagy egy perc után újraindult. Utána megint állt a T-Mobile-nál, de legalább 2 percig. Mivel már összeraktam a telefont, na mondom én a hátlapot nem veszem le semmi pénzért megint. Vártam, vártam, egyszer csak jó lett.
Mondjuk ezt a T-s bekapcsoló-kikapcsoló hangeffektet állíthatták volna kicsit halkabbra. Szabályosan ordít. Az első dolgom lesz, ha majd lesz rá működő, biztonságos root lehetőség, hogy ezt kihackeljem.
Egyébként én Blade-ről váltottam, de ez a telefon ezzel a csúcs Jelly Beannal minden téren előrelépés. Egy élmény használni, ennyi pénzért ez best buy. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egyetlen dolgot vettem észre, amiben viszont visszalépés a ZTE Blade-hez képest: kispórolták belőle a digital compass szenzort. Így pl. a Google Maps sem jelzi az irányt, amerre nézel éppen. Idegen helyen ez kifejezetten sokat segített anno, hiába még nem volt meg a GPS jel, az esetek döntő többségében már az irány bepozícionálásával rá is jöttem, hová kell mennem. De ettől függetlenül nem bántam meg. -
nrbii
tag
"Az első bekapcsoláskor - amikor még töltőn volt, de már feltöltött - nem indult el. Kétszer boot-olt, majd megállt a T logónál. Csak az akku ki-be segített."
Akkor nem voltál elég türelmes! Én még aznap (csütörtökön) megrendeltem, ahogy megjelent, szombaton érkezett meg. Az első bekapcsolás extrém hosszú ideig tartott, már én is azt hittem, hogy megfagyott, de én türelmesen kivártam, és kb. 3 perc alatt hiba nélkül felállt a rendszer. Már én is gondolkodtam az akku kivételén, de végül örülök, hogy nem tettem. Szóval ez nem hiba, csak türelmesnek kell lenni.
-
NoMagix
addikt
Ez nagyon pozitív hír!
Amikor az Y200 került forgalmazásra, ott is "nagyobb" volt az akku, mint amivel először hírbekerült!kareszm: köszi a képeket, számomra nem veszélyesek, ha úgy nézzül, hogy ez csak egy mobil!
pinnacle: Köcsög Telenor, ilyenről még nem is hallottam! Hogyan tehetik meg?!?!
-
DS39
nagyúr
helyes helyes. jó hogy nagyobb az akku.
mondom a gyártók/cégek/szolgáltatók betartják, de elvileg már nem "kötelező" nekik. (már nem tudom hol, de olvastam erről egy cikket)
persze ügyfélbarátság szempontjából nem érdemes nem betartani, nagyon hamar visszaüthet. még egy Telenornak is. -
DS39
nagyúr
1. Az IPS is TFT. (Tehát a "TFT-LCD" megfogalmazás nem zárja ki, hogy az a TFT kijelző IPS technológiát használ.)
egyébként igazad van, a IPS eredeti nevén Super TFT volt. a Hitachi fejlesztette ki 1996-ban.
mindenesetre a nagyobb aksi mindenképpen többet ér, mint ez hogy melyik típusú kijelző is van benne.
én úgy tudom ez a törvényi határozat már egy ideje nem él, de a gyártók be szokták tartani, mert rohadt sok elégedetlen ügyfelük lenni, később meg mehetnének csődbe.
-
pinnacle
nagyúr
A Telenor jogi kavarással kizárja az elállás lehetőségét.
Telenor külön tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik a megrendelésre, mivel a megrendeléssel Megrendelő keresi meg a Telenort, és a Telenor a Megrendelőt Megrendelő kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel, továbbá tájékoztatja arról is, hogy a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.
Mondjuk ez azért inkorrekt, mert pont arra találták ki, hogy akinek nincs lehetősége kipróbálni a telefont vásárlás előtt, az vissza tudja küldeni, nem is beszélve pl. a pixelhibáról.
-
jeni
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Hamarább lesz felhasználói teszt, mint Mobilarénás.
Nekem még a ZTE Blade Pro is tettszik, de az Y300-nak van vakuja, remélhetőleg a fotó is jó lesz, IPS kijelző. Lehet, hogy ez lesz az ár/érték bajnok.
-
NoMagix
addikt
Én is pont így vagyok/voltam új telefon vásárlással.
Vettem szükségből egy ZTE Kis Plust itt az aprón kb. 2 hete, de a kijelzője nagyon gyengus volt, főleg az Y200-hoz képest!
Azért múltidőben írom mert, egyik délután letiltották és inkább eladtam alkatrésznek.(soha többet nem veszek magánszemélytől telót)Az Y300 biztos jó lesz nekem, nincs szükségem ennél hiper-szuperszonikusabb telefonra!
-
DS39
nagyúr
Tudom, viszont a külföldi és a magyar kiszerelés tavaly is eltért, lásd aksi, és csak nem olyan sügér mindkét szolgáltató hogy elírják.
Mindenesetre várom a beszámolót én is, mert a Telenornál 1950 mAh-s aksit írnak ami nagyon megérné még ha TFT-LCD, akkor is
Ja még egy, az első bekapcsolásnál nézd meg mennyi a szabad belső tárhely, ahová az alkalmazások mehetnek. (remélhetőleg most az nem olyan szűk mint az Y200-nál)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest