- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
nem rossz ez, 3-4 teljes töltés után szerintem meglesz 3 nap is. de így is becsülendő mert ahogy nézem a wifi végig ment, az viszont nagyon tudja enni az aksit. nálam az Y200-asnál sokkal több képernyő használattal szokott lenni 1,5-2 nap.
Oliver92: szerintem le tudjátok menteni az övéről, pl. titanium backup-pal. (csak a "*.apk" fájlja kell)
bár nem tudom van-e valamilyen speciális hardveres követelménye az app-nak, amit esetleg csak az LG tud. -
pinnacle
nagyúr
Szerintem csak bemásolták a gyári adatokat. IPS kijelzői is jó lenne tisztázni. A Geomobilnál megkérdeztem, ott levették a tulajdonságok közül. Szerintem az IPS biztos fel lenne tüntetve a dobozon.
Gsmarena.
In EU instead of IPS lcd I got TFT, so color are not so natural. Battery also not 1730 mAh. It's 1950 mAh.
As for performance, Antutu 3.3 scores 6111.
Reply
2013-04-29 09:19 -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azért ezek jobbak, mint a korábbi tesztben láthatók. Színhűségen, kontraszton lehetne még javítani, de ha minden jó lenne, akkor ki venne drágább telefont?
b0bcat pixelhiba is gyártótól függ. Nem tudom, hogy mindenki cserél-e, akár 1 alpixelhiba esetén is. Volt már megnyert parkolási, munkahelyi perem, azért egy telefonért nem szívesen járnék bíróságra.
Valószínűleg a legegyszerűbb webshopban venni.
-
pinnacle
nagyúr
Pár képet, videót fel tudnál tenni, amik jó fényviszony, gyengébb megvilágítás, beltéri, vakuval, készültek? Lehet, hogy az Ig Camera jobb, mint a gyári szoft.
Mennyire jó a kijelző, színhűség, betekintési szög? Volt egy SII-m, de visszavittem, mert nem volt jó a betekintési szöge. Rögtön torzult, ha nem pont szemből néztem. Elsőnek ezen a képen vettem észre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest