- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Empire
tag
válasz
elfelejtette #189 üzenetére
Köszi a tippet! Ez hiányzott, fel is raktam!
-
Empire
tag
válasz
pinnacle #183 üzenetére
A telefon nem kapcsol ki teljesen, mély alvásba kerül. Kb. 3 sec alatt elindul, és ebben az állapotban ébreszt is. Tehát nem csak repülő módban ébreszt, hanem akkor is, ha fast boot opció be van kapcsolva a beállítások alatt.
Sőt, most teszteltem, fast boot nélkül is ébreszt ha ki van kapcsolva! Blade kikapcsolva nem ébresztett!
-
-
-
Empire
tag
Egy paraszthajszállal talán tényleg jobban csúszott. Viszont ez még a belefér kategória.
Ami inkább zavar, hogy nem tudom kitenni az akku töltöttség kijelzést százalékosra, csak ez a hülye ikonos van. Blade főzött romokon ez beállítható volt. Más egyelőre nekem nem is hiányzik a főzött romok beállíthatóságából, bár még nem volt olyan sok időm rá.Az akkura nagyon kíváncsi vagyok, 1950-es szerintem elég jól hangzik. Ami vicc, hogy a Blade-nek 1250-es akku mellé 700mA töltőt adtak, ehhez meg 550.
Aktív témák
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest