- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nrbii
tag
Olyan hátrány nem ér, ha egy kifejezetten navigációs programot futtatva autókázol a városban, és GPS-es navigációt kérsz (ezek compass nélkül is imitálják a nyilat, mert kitalálják a mozgásból az irányt). Ami viszont hátrány, ha a Google Térképet elindítva bepozícionálod magad, akkor nem egy nyíllal leszel bejelölve, mint a ZTE Blade-men, hanem csak egy pöttyel. Ez idegen helyen akkor jött jól, amikor már azt sem tudtam, merre kellene keresnem a helyet, ekkor csak bemérettem magam (akár cellainfó is elég volt a Térképnek), és máris ahogy forogtam, valósidőben reagált a nyíl, hogy éppen mi felé nézek telefonnal a kezemben. Na ezzel a telefonnal ezt már nem tudnám megcsinálni, mivel fogalma sincs, merre vannak az égtájak. Csak egy pötty jelenik meg.
Ezzel szerintem együtt lehet élni, max fél perccel tovább tart rájönni idegen helyen, hogy merre az arra.
Na meg ha már van GPS jel (piszok gyorsan megtalálja az AGPS-nek köszönhetően), elindulsz valamerre, úgyis látod, merre változik a pötty.
Ami még hátrány, hogy így nem lehet iránytűnek használni (kikapcsolt GPS-szel indított GPS státusz program) a telefont.
-
-
nrbii
tag
Ezt nem tudtam. Viszont végigzongoráztam még aznap a Screen Test nevű program által megjelenített színeket, alakzatokat, és nem láttam hibát. Akkor csak nincs hibám, igaz?
-
nrbii
tag
Ja, a kijelzőtől odáig vagyok meg vissza. Láttam már 7 különböző Blade-t, de mindegyiken volt legalább egy pixelhiba, vagy – igaz kevésbé zavaró – bevilágítás. Ezen a Huawei-n viszont alig akartam elhinni, mikor a sötét szobában teszteltem, egy darab pixelhibám nincs, és nincs egyáltalán bevilágítás sem. Azt hittem, ilyen árkategóriában ez elképzelhetetlen. Le a kalappal a gyártó előtt, most vagy a telefonok nagy része ilyen hibátlan lesz, vagy csak szerencsém volt.
Akiknek már megérkezett, nektek milyen a kijelzőtök, van pixelhiba?
Azt viszont nem tudom eldönteni (tekintve, hogy élőben még nem láttam IPS-t), hogy IPS van-e benne, de lenyűgöző a kép rajta, szerintem annak kell lennie.
-
nrbii
tag
Szerintem egy-két töltés után belejön majd.
Az első bootnál az teljesen üzemszerűnek tűnik, hogy "kétszer bootolt". Nekem is úgy volt, először bejött, állt a T-Mobile feliratnál, majd vagy egy perc után újraindult. Utána megint állt a T-Mobile-nál, de legalább 2 percig. Mivel már összeraktam a telefont, na mondom én a hátlapot nem veszem le semmi pénzért megint. Vártam, vártam, egyszer csak jó lett.
Mondjuk ezt a T-s bekapcsoló-kikapcsoló hangeffektet állíthatták volna kicsit halkabbra. Szabályosan ordít. Az első dolgom lesz, ha majd lesz rá működő, biztonságos root lehetőség, hogy ezt kihackeljem.
Egyébként én Blade-ről váltottam, de ez a telefon ezzel a csúcs Jelly Beannal minden téren előrelépés. Egy élmény használni, ennyi pénzért ez best buy. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egyetlen dolgot vettem észre, amiben viszont visszalépés a ZTE Blade-hez képest: kispórolták belőle a digital compass szenzort. Így pl. a Google Maps sem jelzi az irányt, amerre nézel éppen. Idegen helyen ez kifejezetten sokat segített anno, hiába még nem volt meg a GPS jel, az esetek döntő többségében már az irány bepozícionálásával rá is jöttem, hová kell mennem. De ettől függetlenül nem bántam meg. -
nrbii
tag
"Az első bekapcsoláskor - amikor még töltőn volt, de már feltöltött - nem indult el. Kétszer boot-olt, majd megállt a T logónál. Csak az akku ki-be segített."
Akkor nem voltál elég türelmes! Én még aznap (csütörtökön) megrendeltem, ahogy megjelent, szombaton érkezett meg. Az első bekapcsolás extrém hosszú ideig tartott, már én is azt hittem, hogy megfagyott, de én türelmesen kivártam, és kb. 3 perc alatt hiba nélkül felállt a rendszer. Már én is gondolkodtam az akku kivételén, de végül örülök, hogy nem tettem. Szóval ez nem hiba, csak türelmesnek kell lenni.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest