- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
nem rossz ez, 3-4 teljes töltés után szerintem meglesz 3 nap is. de így is becsülendő mert ahogy nézem a wifi végig ment, az viszont nagyon tudja enni az aksit. nálam az Y200-asnál sokkal több képernyő használattal szokott lenni 1,5-2 nap.
Oliver92: szerintem le tudjátok menteni az övéről, pl. titanium backup-pal. (csak a "*.apk" fájlja kell)
bár nem tudom van-e valamilyen speciális hardveres követelménye az app-nak, amit esetleg csak az LG tud. -
DS39
nagyúr
megnéztem ezt a mobilarena-s teszt videót, hát ahhoz képest hogy kétmagos proci dohog alatta 720p-s videó szaggatott, amikor témát váltott (Bog?) teljesen belassult az egész rendszer, az ikonokat hol behozta hol nem, és mikor utána lehúzta a "redőnyt", nem volt rajta az eszköztár. nálatok is van ilyen bug?
amúgy a hagyományos alkalmazások lista (app drawer) hová tűnt?
-
DS39
nagyúr
helyes helyes. jó hogy nagyobb az akku.
mondom a gyártók/cégek/szolgáltatók betartják, de elvileg már nem "kötelező" nekik. (már nem tudom hol, de olvastam erről egy cikket)
persze ügyfélbarátság szempontjából nem érdemes nem betartani, nagyon hamar visszaüthet. még egy Telenornak is. -
DS39
nagyúr
1. Az IPS is TFT. (Tehát a "TFT-LCD" megfogalmazás nem zárja ki, hogy az a TFT kijelző IPS technológiát használ.)
egyébként igazad van, a IPS eredeti nevén Super TFT volt. a Hitachi fejlesztette ki 1996-ban.
mindenesetre a nagyobb aksi mindenképpen többet ér, mint ez hogy melyik típusú kijelző is van benne.
én úgy tudom ez a törvényi határozat már egy ideje nem él, de a gyártók be szokták tartani, mert rohadt sok elégedetlen ügyfelük lenni, később meg mehetnének csődbe.
-
DS39
nagyúr
hopp-hopp, viszont a német specben 1950 mAh-s az aksi, amit a Telenor is ír, asszem azzal mindenki jobban jár, mint hogy IPS vagy TFT a kijelző, az a +220 mAh az eredeti spechez képest sokat számít, pedig az 1730 mAh is jónak számít ebben a kategóriában, lásd S Advance csak 1500-at kapott. (igaz az amoled fogyaszt a legkevesebbet ezen kijelző technológiák közül)
-
DS39
nagyúr
tegnap még TFT-LCD-t írtak ott is. csak eldöntik előbb utóbb.
b0bcat: egyébként teljesen reális lenne, hiszen Kínában átszámítva magyar pénzre 60-70k-ért olyan S3 színtű telefonokat kapni, a belpiacra mindig jobbat csinálnak. amúgy TFT sem gáz, akkor ha minőségi, mert abból is vannak jó betekintési szögűek, lásd monitorok piacát.
kareszm: akkor ez el is dőlt. ha a dobozán is az van. az Y200/G300 esetében az aksi volt a különbség az ázsiai piac és az EU piac között, akkor a javunkra.
-
DS39
nagyúr
a több ram meg talán szebb képeket készítő kamera a Samu javára szól, viszont az árkülönbözetet nem éri meg ehhez képest főleg hogy ebben nagyobb az aksi és kijelzője sem fog beégni.
b0bcat: jaja, itt van hogy hangzik (WAH-WAY)
(bár azért egy echte kínait kellene meghallgatni)
elfelejtette: köszönöm. az nekem elég is lenne, túl sok progit most sem használok, de azért jó lenne ha még pár elférne, és nem csak az sd-re átrakva
-
DS39
nagyúr
Tudom, viszont a külföldi és a magyar kiszerelés tavaly is eltért, lásd aksi, és csak nem olyan sügér mindkét szolgáltató hogy elírják.
Mindenesetre várom a beszámolót én is, mert a Telenornál 1950 mAh-s aksit írnak ami nagyon megérné még ha TFT-LCD, akkor is
Ja még egy, az első bekapcsolásnál nézd meg mennyi a szabad belső tárhely, ahová az alkalmazások mehetnek. (remélhetőleg most az nem olyan szűk mint az Y200-nál)
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest