- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Közben megtaláltam, amire én emlékeztem. cd fastboot
Bootloader, recovery cseréhez is fastboot mode kell.Ha jól tudom a Blade III is ébreszt kikapcsolva.
-
pinnacle
nagyúr
Már a Telenornál is kapható. Nem tudom, hogy ez mennyire versenyképes a független, 2 év gyártói gari 43k-hoz képest. Jó tudni, hogy náluk webes vásárlás esetén nem érvényes az elállás lehetősége.
-
pinnacle
nagyúr
Egyébként ilyen áron lehet, hogy mindegy mi van benne, ha még napfénynél is olvasható.
b0bcat neked mi nem tettszik a telefonon? -
pinnacle
nagyúr
Szerintem csak bemásolták a gyári adatokat. IPS kijelzői is jó lenne tisztázni. A Geomobilnál megkérdeztem, ott levették a tulajdonságok közül. Szerintem az IPS biztos fel lenne tüntetve a dobozon.
Gsmarena.
In EU instead of IPS lcd I got TFT, so color are not so natural. Battery also not 1730 mAh. It's 1950 mAh.
As for performance, Antutu 3.3 scores 6111.
Reply
2013-04-29 09:19 -
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy ki kellene próbálni a saját töltőjével.
CPU mérésre Mini Info, Watchdog Lite, System tuner.
Internet használat mérése My Data.2G-n kevésbé merül. Azt is ki lehet próbálni, hogy Wifin 1 óra videó nézés mennyit merít.
-
pinnacle
nagyúr
Én is bízom benne, hogy IPS paneles az Y300, és nagyon szép a képe. Az SII feketéje tökéletes, de a szürke, illetve a bőr színét nem tudta jó megjeleníteni. A ZTE Blade-n jobb volt. Azért is bízom az IPS-ben, mert nekem legjobban az iPad2 képmegjelenítése tettszik és az is IPS.
vampeare a teljes pixel fekete, de az alpixel piros, kék, zöld. Ez még zavaróbb is. Nem látszik az IPS-en?
-
pinnacle
nagyúr
Valami nem stimmel, mert kareszm pont azt írta, hogy alig merül. Neked T-Mobile-os van? Lehet, hogy az első telefonok még függetlenként jönnek ki. Azt hallottam, hogy az elején, néha nincs idő a "függősítésre".
Pixel hiba keresésre, Display Tester. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azért ezek jobbak, mint a korábbi tesztben láthatók. Színhűségen, kontraszton lehetne még javítani, de ha minden jó lenne, akkor ki venne drágább telefont?
b0bcat pixelhiba is gyártótól függ. Nem tudom, hogy mindenki cserél-e, akár 1 alpixelhiba esetén is. Volt már megnyert parkolási, munkahelyi perem, azért egy telefonért nem szívesen járnék bíróságra.
Valószínűleg a legegyszerűbb webshopban venni.
-
pinnacle
nagyúr
A Telenor jogi kavarással kizárja az elállás lehetőségét.
Telenor külön tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik a megrendelésre, mivel a megrendeléssel Megrendelő keresi meg a Telenort, és a Telenor a Megrendelőt Megrendelő kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel, továbbá tájékoztatja arról is, hogy a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.
Mondjuk ez azért inkorrekt, mert pont arra találták ki, hogy akinek nincs lehetősége kipróbálni a telefont vásárlás előtt, az vissza tudja küldeni, nem is beszélve pl. a pixelhibáról.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy a Telenor máshonnan szerzi be, mint a T-Mobile? Írtad, hogy tegnap még TFT volt ma már IPS, remélhetőleg ez a helyes, ha már 2x is szerepel.
Egyébként bármi nem teszik a T-Mobile-os telefonnál, vissza lehet küldeni, mert ők betartják webes vásárlás esetén az elállás lehetőségét, 4. §. A Telenor nem tartja be, ott nincs erre lehetőség, viszont 7650 Ft-ért, lehet függetleníteni, a kártyás telefont. Igaz úgy viszont, lehet, hogy drágább lesz, mint függetlenül. Itt IPS-t jeleznek, kisebb akkuval.
-
pinnacle
nagyúr
Pár képet, videót fel tudnál tenni, amik jó fényviszony, gyengébb megvilágítás, beltéri, vakuval, készültek? Lehet, hogy az Ig Camera jobb, mint a gyári szoft.
Mennyire jó a kijelző, színhűség, betekintési szög? Volt egy SII-m, de visszavittem, mert nem volt jó a betekintési szöge. Rögtön torzult, ha nem pont szemből néztem. Elsőnek ezen a képen vettem észre. -
pinnacle
nagyúr
Függetlenül, 2 év gyártói garival, 43k.
-
pinnacle
nagyúr
Hamarább lesz felhasználói teszt, mint Mobilarénás.
Nekem még a ZTE Blade Pro is tettszik, de az Y300-nak van vakuja, remélhetőleg a fotó is jó lesz, IPS kijelző. Lehet, hogy ez lesz az ár/érték bajnok.
Aktív témák
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest