- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
timi0506 #210 üzenetére
Az akku kisütés már régen nem igaz! éppen a T-ben voltam, amikor a mellettem lévő ügyintéző ezt ecsetelte a kedves vásárlónak, ami totális hülyeség!
Régen, amikor Ni-Mh akku volt, azoknál kellett ilyet csinálni!
A mai Li-Ion vagy Li-Polymer akuknál pont hogy tönkre teszed, ha lemeríted!
Ha feltöltött, akkor onnantól már nincs tovább töltés, az elektronikai védelem ki is kapcsolja a töltést!ha nem lépsz ki valamiből megfelelően akkor tovább fut az alkalmazás és csak azt fogod észrevenni hogy felzabálja az aksit
ez sem teljesen igaz, lehet olyan, hogy beragad egy program és az feleslegesen terheli a rendszert és a memótiát és így elfogy az akku, de az Android elég jól kezeli a programokat, ha valamit nem használsz egy ideig akkor a háttérben "áll" a program és ha kell neki a memória, akkor szépen bezárja az alkalmazásokat, hogy legyen helye az új programnak.
Valahogy így van, biztosan van itt nálam okosabb is, aki értelmesebben letudja írni! -
NoMagix
addikt
Ez nagyon pozitív hír!
Amikor az Y200 került forgalmazásra, ott is "nagyobb" volt az akku, mint amivel először hírbekerült!kareszm: köszi a képeket, számomra nem veszélyesek, ha úgy nézzül, hogy ez csak egy mobil!
pinnacle: Köcsög Telenor, ilyenről még nem is hallottam! Hogyan tehetik meg?!?!
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Én is pont így vagyok/voltam új telefon vásárlással.
Vettem szükségből egy ZTE Kis Plust itt az aprón kb. 2 hete, de a kijelzője nagyon gyengus volt, főleg az Y200-hoz képest!
Azért múltidőben írom mert, egyik délután letiltották és inkább eladtam alkatrésznek.(soha többet nem veszek magánszemélytől telót)Az Y300 biztos jó lesz nekem, nincs szükségem ennél hiper-szuperszonikusabb telefonra!
-
NoMagix
addikt
Én is szemezek ezzel a készülékkel, de egy jó tesztet még megvárok!
Több helyen is IPS-ről olvastam, nem hiszem, hogy ne az legyen, ha az Y200-ba is belepakolták!
Nagyon közel van tudásban ehhez az LG Optimus L5 II. persze erősebb árazással, még az is nagyon érdekes lehet.
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest