Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tangerine
üzenetére
Nem rossz gép, volt 10 éve. Nekem is még megvan, de 1030GT-vel és 1265 xeonnal is van néhány 4k film, ami akadozik vele.
A fogyasztáshoz annyit, h nekem UPS mögött volt sokáig 4HDD +1 SSD idle 60w, de a fostos windows miatt amivel használom inkább 80W az, mert mindig matat valamit, felpörgeti a vinyókat.
Nekem újabban ezért inkább amolyan offline backup szerepe van, havi 1x elindítom, backupolok, kikapcs.CPU-ba integrált videokártyát nem tudja használni, videolejátszáshoz (4k) egy 1030GT minimum kell. Akkor már inkább vennék valami celeron N150-es kínai csodát, mint ezt.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Én Aliexpressről vettem anno.
Végül visszaraktam bele azt a 17w-os kisebb xeon-t, de nekem keveset megy, így nem kellett a teljesítmény.
Abban a 45W-ban asszem benne van az igpu fogyasztás is, szóval azért is bírja jobban. Már nem emlékszem pontosan a terheléses tesztekre, asszem 70 fok körülig fel tudott menni a proci sok idő alatt. -
kgymac
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
e3-1260l -t tedd a celeroncs helyére a cpubench-en. Fogyasztás 45W, de a teljesítmény majd duplája a 1220L-nek. De ez a max, üresjárat kevesebb lesz. esetleg e3-1265l v2, az a max, ami még megy komolyabb hűtés nélkül. néha van e3 xeon a HA-n, az enyémek ebay-ről vannak.
-
Proci85
senior tag
-
Mykroft
tag
válasz
Tangerine
üzenetére
ha azt nézzük, hogy 10+ éves technika, már a szerverek között is elavultnak számít lassan.
És mivel szerver, egyáltalán nem erőssége az asztali felhasználás.
Amennyiért most mennek, bőven kapsz korszerűbb, kimondottan asztali felhasználásra szánt pc-ket, akár még mikro méretben is.
Ha csak azt nézem, egy HP EliteDesk, Dell Optiplex MFF, vagy más gyártók hasonló méretű gépei is röhögve hagyják állva a microservert. egyszerűen mert nem ugyan arra vannak kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest