- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Proci85 #5636 üzenetére
Passzívval megy évek óta. Elvileg ezek a procik azok, amik még mennek aktív hűtés nélkül. Ugyan vettem egy hűtőventillátort hozzá, de még a dobozában van, nem kellett. Mivel hpe a gép, így nem kis átalakítás kellene a felfogatásához
. ESXI 1-2 vm-mel nem hajtja ki, de a másikat sem proxmox-szal (ez a projekt éppen áll, mert nem sikerült átadnom a vm-nek egy lsi sas vezérlőt. Majd akkor kell igazán, ha az n36l megadja magát)
Van az E3-1230V2 modell, ami támogatott és kimaxolható teljesítményre, de ahhoz kell az aktív hűtés.
Sajna, a homeservershow (2. link itt a topicban) úgy néz ki leállt (a tag, aki üzemeltette már akkor is elég idősnek tűnt, utána meg volt a covid is), így már nem elérhetőek az infói (már csak a web.archive.org-on). Úgy emlékszem, ott is passzív hűtést írtak mellé, bár elég régen néztem, még a 1260L beszerzések előtt. -
Galopp
tag
válasz
Proci85 #5618 üzenetére
Régen úgy volt, hogy bizonyos típust emulálva több licensz volt elérhető, amit még meg lehetett toldani okossággal.
De ha jól láttam, ezen a fórumon az a rész már feketébb a szürkénél, így konkrét választ nem biztos, hogy kaphatsz. Tőlem azért sem, mert én is csak olvasgattam a témában etéren. -
Proci85
senior tag
válasz
Proci85 #5554 üzenetére
Oké, közben jött ihlet. Kikapcsoltam a turbó lehetőséget. Max 35.2W-ban megállt.
Ez így akkor vállalható. Dupla akkora cpu benchmark érték, fogyasztás idle-hez képest csak 12W-tal több.
Az a fele viszont nem tiszta, ha kihajtom minden magját többszörösen a G220T-nek, mért eszik csak szintén ~10W-tal többet idle-hez képest? Nem látom a 35 vs. 17W TPD különbséget a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest