Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
Proci85
üzenetére
Igen, ez az, de ez csak csapágydonornak jó (más motor, eltérő pin kiosztás, kisebb mágnes). Mivel kapható belevaló minőségi csapágy, így felesleges ezt megvenni. Én annó csak azért vettem mert munkára használom a szervert és gyors megoldás kellett, nem volt lehetőségem csapágyat méregetni, netet kotorászni.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Proci85
üzenetére
A HP weboldalon az látszik, hogy mindkettő verzióval adták, szóval szerintem tökmindegy:
HPE ProLiant MicroServer Generation 8 (Gen8) -
kgymac
őstag
válasz
Proci85
üzenetére
Passzívval megy évek óta. Elvileg ezek a procik azok, amik még mennek aktív hűtés nélkül. Ugyan vettem egy hűtőventillátort hozzá, de még a dobozában van, nem kellett. Mivel hpe a gép, így nem kis átalakítás kellene a felfogatásához
. ESXI 1-2 vm-mel nem hajtja ki, de a másikat sem proxmox-szal (ez a projekt éppen áll, mert nem sikerült átadnom a vm-nek egy lsi sas vezérlőt. Majd akkor kell igazán, ha az n36l megadja magát)
Van az E3-1230V2 modell, ami támogatott és kimaxolható teljesítményre, de ahhoz kell az aktív hűtés.
Sajna, a homeservershow (2. link itt a topicban) úgy néz ki leállt (a tag, aki üzemeltette már akkor is elég idősnek tűnt, utána meg volt a covid is), így már nem elérhetőek az infói (már csak a web.archive.org-on). Úgy emlékszem, ott is passzív hűtést írtak mellé, bár elég régen néztem, még a 1260L beszerzések előtt. -
Galopp
tag
válasz
Proci85
üzenetére
Régen úgy volt, hogy bizonyos típust emulálva több licensz volt elérhető, amit még meg lehetett toldani okossággal.
De ha jól láttam, ezen a fórumon az a rész már feketébb a szürkénél, így konkrét választ nem biztos, hogy kaphatsz. Tőlem azért sem, mert én is csak olvasgattam a témában etéren. -
Proci85
senior tag
válasz
Proci85
üzenetére
Oké, közben jött ihlet. Kikapcsoltam a turbó lehetőséget. Max 35.2W-ban megállt.
Ez így akkor vállalható. Dupla akkora cpu benchmark érték, fogyasztás idle-hez képest csak 12W-tal több.
Az a fele viszont nem tiszta, ha kihajtom minden magját többszörösen a G220T-nek, mért eszik csak szintén ~10W-tal többet idle-hez képest? Nem látom a 35 vs. 17W TPD különbséget a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- Asztali PC i7 , 13700K , RX 7900 GRE , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. ESXI 1-2 vm-mel nem hajtja ki, de a másikat sem proxmox-szal (ez a projekt éppen áll, mert nem sikerült átadnom a vm-nek egy lsi sas vezérlőt. Majd akkor kell igazán, ha az n36l megadja magát)