- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
szabolcs77 #4280 üzenetére
Ez nem outdated már kicsit? (de egyébként hasznos, csak gondolom kiegészítésre szorul)
Pl ha jól tudom azóta már a vid/pid-et kötelező átírni az újabb dsm-nél. -
havast
aktív tag
válasz
szabolcs77 #4199 üzenetére
Közben meg is próbáltam egy mezei 4 pines PWM-es ventire cserélni a gyárit. Röviden: bukás. Ugyanis a PWM szignált a szerver fordítva küldi ki. Hogy érhetően fogalmazzak: a gyári venti is eszerint a fordított jel szerint működik. Amennyiben egy általános 4 pines PWM-es ventit használsz, akkor ha a szerver hűvös, a mezei PWM-es venti maxon pörög. Ha melegszik a kiszolgáló, úgy esik visszafelé a fordulat a hűtőnél is.
Gyakorlatban pl. boot közben nem is hallottam a hűtést, míg amikor az ESXI elkezd betölteni, megnő a fordulat.
Ugye ennek pontosan fordítva kellene lennie. Tehát nem "csak" az a gond, hogy némi forrasztgatásról van szó, a PWM jelet is tükrözni kellene, hogy tökéletesen működjön bármilyen 12 CM-es FAN..(PWM nélkül amúgy hibátlan lenne, ha nem egy E3 1270 V2 lenne a gépben, hanem a gyári cerka.. oda úgy vélem egy 1000-1200 RPM-s hűtés megtenné, és persze ez esetben nem lenne zavaró a maximális fordulat sem. Viszont a gyárihoz hasonló paraméterekkel rendelkező megoldásra van szükség az esetemben, így egy Corsair ML120 PRO-ra szerettem volna cserélni a gyári megoldást. Ez viszont PWM nélkül, max fordulaton azért nem halk...)
-
EQMontoya
veterán
válasz
szabolcs77 #4196 üzenetére
Ez egy krisztusi szerver. Harmadnapra feltamadt.
Futar hozta elotte, szoval lehet, hogy nem tetszett neki a hideg vagy parasodott, vagy valami... De ma bekapcsoltam, es tokeletesen megy.
Sok dolgot lattam mar az elmult 10+ evben, amiota vannak sajat szervereim, de ilyet meg nem.
-
scansat
tag
válasz
szabolcs77 #4092 üzenetére
Valójában a Plex Pass előfizetés lesz és olvastam hogy akkor már mehet bele a videokari. Annyit tudok hogy ez tápcserével is jár, szóval nem lenne olcsó. Kérdés mit nyernék? Mert ha csak a hardveres transcodingban segít azt éppen tudom hanyagolni. Na meg milyen videokarival? Külföldi fórumon a P2000 típust favorizálták, de youtube-on találtam passzív kártyás építést is. Lényeg hogy nálam is olyan helyen megy ahol épp senkit nem zavar a hangja és 2 TV-re (valójában megjelenítő) tolja Plexen a filmeket.
-
lakisoft
veterán
válasz
szabolcs77 #4084 üzenetére
Mi a max mennyiség amit ebbe bele lehet rakni 16G vagy 32G?. 2x8g-t találtam 17k-ért az már elfogadható.
-
kgymac
őstag
válasz
szabolcs77 #3753 üzenetére
Felső elhelyezésű tartály, a bemeneti csonk mellett spriccel a víz. Márkát direkt nem írok, magyar, víztakarékos, olcsó. Törött volt a csonk első 1-2 meneténél /műanyag csonk, fém cső kapcsolat/. 48 év alatt kétszer is volt.
Nekem drága lenne így elbukni egy gen8-at. De inkább befejezem az offot. -
lordjancso
senior tag
válasz
szabolcs77 #3750 üzenetére
Tehát akkor nincs megoldás a zaj problémára? Simán csak dugjam el valahova?
A wc azért szimpatikus, ezen gondolkodom, ha nem lesz más alternatíva.
Esetleg küldhetnél egy képet privátban, mert érdekelne hogyan oldottad meg.
-
kgymac
őstag
válasz
szabolcs77 #3750 üzenetére
Mi lesz csőtöréskor?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
szabolcs77 #3559 üzenetére
Nekem is a WC-ben van
. Ráadásul éjjel remek éjszakai fényt ad, nem kell villanyt gyújtani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest