Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Végül 3 különböző ventilátor sem indult el benne (sem a gyárija sem 2 Sharkoon low noise), szétbontottam de annyira nem volt időm, hogy a tápot teljesen szétforrasztgassam, mert egy külön panelen van benne védelem és a ventilátor fordulatszám szabályzója, viszont ennek a panelnek van vagy 10 lába amivel a fő panelre csatlakozik. Van a panelen egy IC amiről nem láttam, hogy micsoda: így nem akartam a potit vaktában tekergetni - nem véletlenül van az beragasztva.). Mivel nem volt időm, így végül az egyik Sharkoon kapott egy Molex áthidalást és megtápláltam a 12V-os ágról (biztos ami biztos, mert tele lesz pakolva HDD-kkel és nem szeretném, ha megsülne).
Közben megnéztem a gyáriját: érdekes, mert 12V-on sem indul el csak ha kézzel bepörgetem, utána viszont már megy magától. Ha elveszem a tápját nem indul újra: teljesen úgy viselkedik, mint egy 24V-os ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest