Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krogoth senior tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetére
- 

Gus aktív tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreMinimálisan lötyöghet, mert a csatlakozó kábelen lóg a gép belsejében, és csak a műanyag burkolat tartja a helyén. Nincs az alaplapra forrasztva, hanem egy sorcsatlakozóval van feldugva. Ha nagyon lötyög, akkor a műanyag burkolat belül el van törve. Igazából nem befolyásolja a működést. 
- 

samphone tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreNekem nem ment a gépen tönkre, bekapcsolt, működik, így nem vihetem szervizbe. Azóta egyszer fordult elő, hogy magára hagytam, sajnos hosszú ideig, és mikor visszajöttem ugyanez volt, csak nem pörgött annyira már de meleg volt. De nem romlott el akkor se a gép, így meg nem vihetem szervizbe. Kisebb hibákat nem vettem észre vagy ezt hol lehetne ellenőrizni hogy attól belül még történt-e baj? VGA driver cserét javasolt az egyik tag, lehet megpróbálom. Egyelőre azt csinálom, hogy ha én elmegyek a gépről, akkor én magam manuálisan rakom alvó állapotba a gépet, és így nem is volt azóta probléma. 
- 

gordonfreemN addikt válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetére 
- 

SZIGMA aktív tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreSzia! GPT-s telepítő? 
 Minden USB csatit végigpróbáltál?
 Boot options-ben látod a pendrive-ot?
 Másik pendrive?
 Másik ISO?
- 

bghistvan senior tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreA pendrive ment tönkre,nem a stick. 
- 

bghistvan senior tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreAzért gondoltam csak ,mert anno egy pen folyamatosan be volt dugva az asztali gépbe,és idő előtt megmakkant,egy munkatársamnak pedig a médialejátszójában volt folyamatosan bedugva ,az is pár hónap alatt kifingott........ez végülis egy bluetooth lézeres egér: HP H2L63AA amit egy HP250 G5-el használok. 
- 

xenom0rph őstag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreNálam olyasmi van, hogyha kétszer egymás után akarlak gyorsan jobb-klikket nyomni akkor másodjára nem érzékeli ugyanoda ahova elsőre. De van hogy elsőre se veszi be hanem próbálkozni kell különböző helyeken. Olyat lehet-e csinálni, hogy amíg hálózaton van egyáltalán nem tölti az akkut? Mert sokat használnám úgy, de szerintem nem tenne jót az akkunak ha folyamatosan töltés alatt lenne. Valamint szívesen kímélném is. Na még egy kérdés  ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent? ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent?
- 

kecsetif aktív tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreItt van egy régi írás az akksikról, jól érthető. 
 Amúgy szerintem azért nem jó 40%-kal elrakni, mert ha elfelejted, az önkisülés miatt egy év múlva lehet, hogy 0% lesz.
 Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire feledékeny. 
- 

válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetérena az a 25% fogja károsítani  hosszú távon hosszú távon
- 

DrDobos őstag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreA boltnak mindenkepp, ugy indulna el a visszakuldeses procedura is 
- 

NandorHUN addikt válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreA fény beszűrődése nem hiba, IPS ilyen. De ki lehet fogni jó szériát és rosszat, ahol jobban látszik vagy épp ahol semennyire. 
 Én is úgy vettem mostani IPS nagy monitoromat , hogy direkt megnéztem előtte melyiket vegyem meg, kibontattam, mert IPS-nél ez előfordul.
- 

Dhampir félisten válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreIPS paneleknél elég gyakran előfordul a pixelhiba, a sima TN-nél sűrűbben tapasztaltam, de ez lehet, hogy csak egyedi észrevétel, bár az igaz, hogy van aki sorozatban futott bele ilyenbe, ráadásul külföldön megrendelt méregdrága játékos gép esetében. Az ilyen jellegű beszűrődések is általában hol jobban, hol kevésbé láthatóak esetleges egyéb jelenségeken kívül. 
- 

kecsetif aktív tag válasz  Lallerboy85

üzenetére Lallerboy85

üzenetéreDriver. (Legalább a hang+hotkey support) Szerencsére teljesen lemeriteni nem tudod, mert a win előbb kapcsolja ki a laptopot. De ha a fiókban tárolod és elfelejted rendszeresen feltölteni végül is ki tudod nyírni. Erről jut eszembe, a pótakksit fel kell raknom tölteni!. Li ion, kb. mindegy, csak ne merüljön 0-ra. Szerintem legyen 24/7 bedugva otthon és kész. Amikor vinni kell meg lehúzod. Nekem így kb. 4 évet ki szoktak a hp akkuk bírni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Windows 10
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent?
 ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent? 

hosszú távon
 hosszú távon 

Pyttawrx
 Pyttawrx