- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
válasz
Lallerboy85 #47181 üzenetére
-
Gus
aktív tag
válasz
Lallerboy85 #46990 üzenetére
Minimálisan lötyöghet, mert a csatlakozó kábelen lóg a gép belsejében, és csak a műanyag burkolat tartja a helyén. Nincs az alaplapra forrasztva, hanem egy sorcsatlakozóval van feldugva. Ha nagyon lötyög, akkor a műanyag burkolat belül el van törve. Igazából nem befolyásolja a működést.
-
samphone
tag
válasz
Lallerboy85 #46685 üzenetére
Nekem nem ment a gépen tönkre, bekapcsolt, működik, így nem vihetem szervizbe. Azóta egyszer fordult elő, hogy magára hagytam, sajnos hosszú ideig, és mikor visszajöttem ugyanez volt, csak nem pörgött annyira már de meleg volt. De nem romlott el akkor se a gép, így meg nem vihetem szervizbe. Kisebb hibákat nem vettem észre vagy ezt hol lehetne ellenőrizni hogy attól belül még történt-e baj?
VGA driver cserét javasolt az egyik tag, lehet megpróbálom. Egyelőre azt csinálom, hogy ha én elmegyek a gépről, akkor én magam manuálisan rakom alvó állapotba a gépet, és így nem is volt azóta probléma.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lallerboy85 #46703 üzenetére
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Lallerboy85 #46562 üzenetére
Szia!
GPT-s telepítő?
Minden USB csatit végigpróbáltál?
Boot options-ben látod a pendrive-ot?
Másik pendrive?
Másik ISO? -
bghistvan
senior tag
válasz
Lallerboy85 #46228 üzenetére
A pendrive ment tönkre,nem a stick.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Lallerboy85 #46224 üzenetére
Azért gondoltam csak ,mert anno egy pen folyamatosan be volt dugva az asztali gépbe,és idő előtt megmakkant,egy munkatársamnak pedig a médialejátszójában volt folyamatosan bedugva ,az is pár hónap alatt kifingott........ez végülis egy bluetooth lézeres egér: HP H2L63AA amit egy HP250 G5-el használok.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Lallerboy85 #46215 üzenetére
Nálam olyasmi van, hogyha kétszer egymás után akarlak gyorsan jobb-klikket nyomni akkor másodjára nem érzékeli ugyanoda ahova elsőre. De van hogy elsőre se veszi be hanem próbálkozni kell különböző helyeken.
Olyat lehet-e csinálni, hogy amíg hálózaton van egyáltalán nem tölti az akkut? Mert sokat használnám úgy, de szerintem nem tenne jót az akkunak ha folyamatosan töltés alatt lenne. Valamint szívesen kímélném is.
Na még egy kérdés
ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent?
-
kecsetif
aktív tag
válasz
Lallerboy85 #46093 üzenetére
Itt van egy régi írás az akksikról, jól érthető.
Amúgy szerintem azért nem jó 40%-kal elrakni, mert ha elfelejted, az önkisülés miatt egy év múlva lehet, hogy 0% lesz.
Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire feledékeny. -
válasz
Lallerboy85 #46093 üzenetére
na az a 25% fogja károsítani
hosszú távon
-
DrDobos
őstag
válasz
Lallerboy85 #45836 üzenetére
A boltnak mindenkepp, ugy indulna el a visszakuldeses procedura is
-
NandorHUN
addikt
válasz
Lallerboy85 #45809 üzenetére
A fény beszűrődése nem hiba, IPS ilyen. De ki lehet fogni jó szériát és rosszat, ahol jobban látszik vagy épp ahol semennyire.
Én is úgy vettem mostani IPS nagy monitoromat , hogy direkt megnéztem előtte melyiket vegyem meg, kibontattam, mert IPS-nél ez előfordul. -
Dhampir
félisten
válasz
Lallerboy85 #45809 üzenetére
IPS paneleknél elég gyakran előfordul a pixelhiba, a sima TN-nél sűrűbben tapasztaltam, de ez lehet, hogy csak egyedi észrevétel, bár az igaz, hogy van aki sorozatban futott bele ilyenbe, ráadásul külföldön megrendelt méregdrága játékos gép esetében. Az ilyen jellegű beszűrődések is általában hol jobban, hol kevésbé láthatóak esetleges egyéb jelenségeken kívül.
-
kecsetif
aktív tag
válasz
Lallerboy85 #45791 üzenetére
Driver. (Legalább a hang+hotkey support)
Szerencsére teljesen lemeriteni nem tudod, mert a win előbb kapcsolja ki a laptopot. De ha a fiókban tárolod és elfelejted rendszeresen feltölteni végül is ki tudod nyírni. Erről jut eszembe, a pótakksit fel kell raknom tölteni!.
Li ion, kb. mindegy, csak ne merüljön 0-ra. Szerintem legyen 24/7 bedugva otthon és kész. Amikor vinni kell meg lehúzod. Nekem így kb. 4 évet ki szoktak a hp akkuk bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest