- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
IPS kijelzős HP notebookot keresek, grafikai, illetve 3D renderelési munkára. 15-ös kéne, de 17-es is szóba jöhet. Prociból meg i7-es kell 4maggal (lehetőleg 4th gen) Eddig Asus-t néztem, de félek az összeszerelési minőségüktől. N550JK-nál pl erős holtjátéka van a zsanérnak összecsukott állapotban. Most egy G56JR-t fogok megnézni, de az meg ugyanez, csak bumszlibb és "gameres" beütésű. Az meg nem az én világom, még akkor sem ha szeretek néha játszani a gépen.
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz
KisBundi #35620 üzenetére
Az volt az első! Persze a gond az, hogy a HP nagy ívben kakál arra, hogy nekem van egy notebookom és driver kell hozzá. Voltak olyan jófejek, hogy még a windows 7-es illesztőprogramokat is lazán törölték az oldalról.
Egyébként megvoltak nekem a 7-es driverek a gépen, de nem jó hozzá.
-
fuze
őstag
Feldobtam egy windows 8-at a notebookomra. Mindent sikerült telepíteni, kivéve a váltható grafikát. A 8 sok drivert feltett, még az intel hd graphics vezérlőt is. Az ati HD 4550-es kártyámhoz sikerült telepítenem a drivert (kb 7. próbálkozásra) viszont a catalyst nem hajlandó elindulni és váltható grafika lehetősége sem jelenik meg. Nekem az is jó lenne ha csak az ATi menne, persze egy értelmesebb megoldás lenne az igazi. Basszus még a francos ujjlenyomat olvasó is működik, csak a lényeg nem
-
fuze
őstag
válasz
Aethelstone #33947 üzenetére
Online driverfrissítés? Azt hogyan? Csak akkor vágnék bele ha tényleg minden szükséges driver felmegy majd.
-
fuze
őstag
Lehet én hülyültem meg de egyáltalán nem találom a HP oldalán ehhez a géphez az illesztőprogramokat: HP pavilion dv3 2340ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest