- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Benőke
őstag
válasz
Mikeee89 #54183 üzenetére
Spec úgy szoktam hogy CPU-Z vel megnézem hogy milyen memória is van benne valójában, és milyen paraméterekkel fut. Megnézem mi a gyári hivatalos adat is persze.
Elballagok a kingston oldalára és megnézem ők milyet javasolnak a géphez. [link]
Majd megnézem hogy amúgy mi van összességében:
[link] [link] [link]
Én spec nem kínlódnék a 2666 verzióval, de ha szignifikáns különbség van árban akkor igen.
Kérdés valójában milyen van benne, és az min megy.Linkelt oldalad alapján 2x4GB van benne szóval egy 2x8GB kitt lenne a leginkább megfelelő vétel. VAlue szériából szerintem nincs kit abból 2 egyforma kell.
Viszont mivel AMD rendszer egy fontos dolog van azért az x8 és az x16 jelölés a memórián.
Nem tűnik nagy kalandnak de az nagyon is. 10-20-30% teljesítménykülönbség is lehet a kettő között. X8 -as a jobb. Igen az amelyiken a kisebb szám van és nem a nagyobb.
Rakat youtube csatorna foglalkozott a témával. Intelnél nem annyira jön elő, AMD sokkal érzékenyebb az időzítésekre. Pontosan ezért a Fury szériában nincs is x16 -os verzió.
Én így csinálnám.Samsung SSD -vel nem igen lősz mellé. Neves gyártók SSD -i mind jók. Kingston, Samu,... stb
-
bozso067
tag
válasz
Mikeee89 #53522 üzenetére
Off topic, azonban megkérdezem, ha már válaszoltál.
Ha veszek egy saját gépet a páromnak az iskolai helyett, mindegy, hogy milyen WIN10 van rajta? (Home, Pro, Enterprise...).
A rendszergazdával felvettem a kapcsolatot és azt mondta, hogy mindegy, mert pl. ha egy WIN10 Home op. rendszeres gépet veszek, az iskolai licenszelt verziószámmal frissíthető pl. Enterprise-ra; jelenleg ez van az iskolai gépen (csoportházirend, stb.-k miatt).
Próbáltam utána nézni, de a találatok nem voltak egyértelműek. Egy táblázatos formában (spanyol nyelvű) sikerült ilyen összehasonlítást találnom (magyar/angol nyelvűben csak az egyes verziók közötti különbségeket hasonlítja össze).
Ebben a táblázatban az szerepelt, hogy pl. a Home nem frissíthető Enterprise-ra.
Szerinted? -
válasz
Mikeee89 #53511 üzenetére
Nyugodtan bővítheted. ITT A LEÍRÁS hozzá, hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest