Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hkjocc

csendes tag

Hali!
    Szeretnék venni egy notebookot és amit kinéztem az egy HP Compaq Pavilion DV6-1110Eh, a problémám csak annyi, hogy elbizonytalanitottak azzal, hogy többen is mondták,hogy a procija ami egy: AMD® Athlon™ X2 QL64 - 2.1GHz-es nagyon hamar tulmelegszik, mivel az Amd-s procik laptopban igy működnek (elvileg, én nem értek hozzá) ezért kérném a segítségeteket, mert nagyon tetszik ez a gép, csak ha tényleg igy van akkor az nem túl jó!
    Lécci írjatok, hogy igaz ez vagy csak rosszul tudja aki mondta!
    Köszi szépen!

• hkjocc

csendes tag

Üdv Mindenkinek! A segítségeteket szeretném kérni! Notebook vásárlás előtt állok, és a gép amit kinéztem a HP Compaq Pavilion Dv6- 1110Eh lenne, ezekkel a paraméterekkel:
    Processzor típus:AMD Athlon X2
    Processzor jellemzők:QL-64 (Másodszintű gyorsítótár 1 MB) 2,10 GHz
    Memória:3072 MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Max. 8 GB DDR2
    Merevlemez:250 GB 5400 ford./perc SATA merevlemez-meghajtó
    Kijelző méret, felbontás:15,6" WXGA HD
    Kijelző leírás:1366 x 768 felbontású HP BrightView kijelző
    Optikai meghajtó:LightScribe Super Multi DVD-író (+/-R +/-RW), kétrétegű, SATA
    Chipkészlet:ATI Mobility Radeon HD 4530, Max. 1790 MB elérhető grafikus memória, ebből 512 MB dedikált
    Videovezérlő :ATI Mobility Radeon HD 4530, Max. 1790 MB elérhető grafikus memória, ebből 512 MB dedikált
    Akkumulátor, üzemidő:6 cellás lítiumion (Li-Ion) akkumulátor
    Billentyűzet:101 gombos kompatibilis billentyűzet
    Pozicionáló:Érintőtábla be- és kikapcsoló gombbal és dedikált függőleges és vízszintes felfelé és lefelé görgetésre való területtel, hangerőszabályzó és némítás gombok
    Audio:3D Sound Blaster Pro-kompatibilis 16 bites integrált hangkártya
    Bővítőhelyek:5 az 1-ben integrált memóriakártya-olvasó Secure Digital, MultiMedia, Memory Stick, Memory Stick Pro és xD Picture kártyákhoz
    Portok:Bluetooth®
    Kommunikáció:802.11b/g WLAN
    Méret, súly:37,85

Ezzel a géppel kapcsolatban várnám a véleményeteket!
    175000 ért venném!
    Pozitív és negatí véleményeket is szívesen fogadok!
    Köszönöm szépen előre is!
    hkjocc

Új hozzászólás Aktív témák