- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Labrador
tag
Amik voltak most áprilisban, azok kifutó szériák voltak, és azért voltak iszonyat olcsók. Kicsit bátrabb emberi egyedek még bevállalták a freedosos verziót is, mondván legalitás szempontjából ugy is linux kerül rá
Az NX7300 és 7400 fog szerintem pár héten bellül ismét akciózni, amikor ismét megtalálnak a raktárban egy-két core duos ''elavult'' modellt. Ezerszer többet ér egy cerkánál, csak ki kell várni, és addig is lesni-lesni hogy kinél lesz a legolcsóbb. Én hála az égnek belefogtam, és sikerült elérhető áron egy jó gépet vennem, amiben minden benne van, ami szükséges számomra. Remélem jó pár évig nem lesz vele baj... -
parandroid
félisten
Az azért van, mert vizipisztoly-műanyagból nem kellene számítógépet csinálni. Viszont így nyilván olcsóbb. Normális gyártó ezért használ rendes minőségű alapanyagot minden termékéhez, amit ötvöznek magnéziummal, aluminiummal, meg mittudomén mivel.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak hődisszipáció szempontjából szerencsésebb ez, hanem a külső behatásoktól is jobban védi a gép belsejét, érzetre is minőségibb, és mivel nem fröccsöntés után festették, így nem is kopik le, illetve jóval nehezebben karcolódik.
p -
cucka
addikt
Az nx sorozat háza mennyire van műanyagból?
eléggé. egyébként egész kellemes minőségű, enyhén érdes felületű fekete műanyag.
a kivétel az nx8220, annak grafitszürke, selymesebb tapintású műanyag borítása van, érzésre minőségibb, mint az előbb említett. egyébként tudtommal a drágább hp gépek (nc sorozat) is ilyen burkolattal készülnek.
a gép háza meg úgy játszik szerepet a hőelvezetésben, hogy felmelegszik - ez teljesen normális, az én gépem burkolata is langyos, ami egyrészt kellemes a kéznek, másrészt nem csak a proci fölött, hanem a burkolat nagy részén, tehát az egész hőleadó felületként működik. valószínüleg ez nem véletlen, gondolom ennek köszönhető, hogy játékon kívül soha nem hallatszik a ventillátor. -
parandroid
félisten
A műanyag házon keresztül is lehet hőt elvezetni, csak nehezebb.
Maga a gépház egyébként úgy tudom ugyanaz az anyag minden manapság forgalmazott HPQ gép esetében. A pontos összetételét nem ismerem. A business class gépeknél a gép fedele kap extra erősítést a kijelző védelmére.
p -
cucka
addikt
Másnak is nyikorog a touchpad mellett?
igen, valószínüleg típushiba.
Mennyi amúgy egy HP-nak az üzemi hőmérséklete (procra értem)?
nálam 45-50 fok. ha leterhelem, akkor felkúszik 55 környékére, ott bekapcsol a ventillátor (ami viszonylag csendes és nem irritáló a hangszíne sem) és lehűti 50 alá. egyébként eddig csak játék alatt sikerült ennyire befűteni a gépnél, normál használat mellett (programozás) tulajdonképpen hangtalan a gép.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest