Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bocX

tag

válasz repcor #1377 üzenetére

thX grat!
    igen, 7300 jó szép, tetszik, szolid letisztult forma, a billentyűzet anyaghasználata, és a nyomogatása kevésbé jön be, de megszokás kérdése. :)

nos mivel a hétvégén nem volt PH, igy rászántam magam :D és nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta. :(((
    azóta BT is megy, nagy nehezen sikerült hozzá drivert találni, asszem a 8220as noti integrated modul with BT driverrel felismerte, valami forumba akadtam rá.
    a korábbi hsz-edben irtad a sata módot hogy lehet aktivizálni, nos, én nem irtam ujabb win lemezt csak ezért...kipróbáltam a ''klikkelőkirályoknak'' cimű 2. javallatot amelytet te nem próbáltál ki, ami .pdf formában volt, simán működik a dolog - jelzem akkor, én kipróbáltam. :) szóval kezd összeállni a noti mindenféle formába. :)
    a videokártya driverrel nekem nincs bajom, ill nem vetetm észre semmi furcsát, szal sztem ez is jó, hogy miben jobb azt nemtudom.

ettől függetlenül annak a driver cd-nek örülnék majd, ha elküldöd.
    thX! :R

Új hozzászólás Aktív témák