Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
Egy éve vettem egy nc8430-ast és néha beleolvasgatok a topikba. Elég sokszor szóba kerül a renew meg asis gépek körüli aggodalom.
Nekem asis gépem van és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.A gép ma is ugy néz ki mintha teljesen új lenne,nem nyekereg nem zörög sehol,minden működik.
Két problémám volt vele, kb. fél év után a billentyűzeten jó pár gomb nem működött és a dvd író nem volt hajlandó csak egyszeres sebességgel írni,olvasni.
Garanciában cserélték az optikát és megjavították a billentyűzetet is.
Gyorsan és korrekten.
A vásárlásnál is szimpatikusak voltak és most is meg vagyok elégedve a notebookstore-al.
Én legközelebb is nyugodt szívvel veszek asis gépet ha csak arra lesz pénzem. -
sanzik
senior tag
nem hiszem,hogy megmondod egy asis gépről,hogy használt....
(és a használt is az max 3 hónapnál több nem lehet)
én egy hete nyüstölök egy nc8430-at és hiába riogattak itt, eddig még tökéletesen müködik
gari van rá,csak nem hp gari,hanem a bolt adja...nekem megfelel,de ez ki lett tárgyalva nemrég...
Amúgy ha már megint szóba jött érdekelne,hogy kinek van konkrétan rossz tapasztalata az asis gépekkel. Van aki ráfázott már vele vagy a gariztatásával?
Vagy csak a szomszédom barátjánk a kollegájának a fia mondta,hogy asist nem szabad venni mert megszívod ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest