- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNOE
újonc
én mégis inkább a BIOS-ra gyanakodnék, habár mindent úgy csináltunk ahogy kell, kivéve h legyalultuk a recoveryt...
mivel SEHOGY sem lehet bootolni a géppel, (esetleg network, lásd feljebb) a hdd kivételén kívül nem látok más utat
amit linkeltem prg arról mit gondoltok ?
nekem csinált egy partíciót ami látszólag az amit keresünk(HP_TOOLS, 2GB, FAT32, és van is rajta némi adat=13mb), de vajon ez jó ?
[DANGER] - kérdezés(választás lehetősége) nélkül az alaplap SATA1-es portján lévő "Lemez 0"-ra csinálta!!!]na és felvetődött még egy kérdés bennem :
mi van ha cserélni akarom a HDD-t benne ? csak HP szervízben ? -.-(a winyó sztem amúgy jó, mert ráraktam egy működő op.rendszert (win7 home premium) és már a driverek nagy részét is felraktam, többször újraindítottam amikor a \utils\hp 250 g2 notebook win64\ mappában elértem a BIOS-ig...)
én is elég régi motoros vagyok, gondosan elolvastam(volna) a readme.txt-t, install insturction-t és version historyt, ha lett volna......
egy nyamvadt betű sem volt erről sehol sem leírva, hogy nem törölhetem a recoveryt bios update előtt (vagy tegyük fel h bővítek nagyobb hdd-re, hol van leírva hogy ghostolnom kell rá egy recovery part.-ot.....)eeeeee
"+!"+!%+/%!=%/=GFXFG"+!'"+!SDVRH/'"!+iNOE
(ha valakinek birtokában van ez a recovery partíció image/download link azért nagyon hálás lennék)
az általam ?"elbaltázott"? gépet cserélni nem tudták(elfogyott), kp nem lett érte fizetve mert hiteles, hitelügyintézővel stornozni próbáljuk, szólok ha van eredmény
ezek miatt csak ötletelek, ha befuccsol a csere/gar/storno, akkor tudnám a gyakorlatban is kipróbálni
-
drr
őstag
Jómagam 2000-től, igaz csak hobby szinten, de soha nem rontottam még el bios cserét én sem... Felhívtam a szervizt, estig hívnak, de kb diagnosztizálni fogják fogják, nem cserélni... Csak remélem, hogy a legyalult vinyó miatt nem állnak el a garitól... Bár ezekből a rohadt ukránokból minden kitellik
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest