- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #413 üzenetére
Ez azért elég részletes válasz volt, gondolom fel voltak már készülve ilyen kérdésre. Mezei halandó, ha meglát egy ilyen leírást fejvesztve rohan egy "almásboltba". 😂
Hol laksz pontosan? A megyei meghatározás elég tág. Nyíregyházi vagyok, de fogok járni Szolnokon csak még nem tudom, hogy pontosan mikor. Vagy ha Te jársz erre itt is kipróbálhatod a telefonommal a leírás alapján elő lennék készülve. -
laszi84
tag
válasz
PaLa1985 #406 üzenetére
Szia!
Milyen fejegységgel próbálkozol? Kollégám 200 pro-ja elsőre csatlakozott az autóm (Skoda) fejegységhez. Youtube Music, Google maps működött, igaz csak pár percig teszteltük, mert én is gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén.Attól tartottam, hogy nem lesz ilyen gördülékeny az AA, 3 éve ezért is váltottam Huawei-ről Apple-re. De, kaptam már itt olyan választ, hogy azért szoktak anomáliák előfordulni gyári fejegységekkel, sajnos. Ezért, és az ívelt kijelző miatt, lehet marad az alma....
Carplay a 3 év alatt minimális számú hülyeséget csinált, egy jellemző gondja van, hogy Google Maps nem beszél, csak figyelmeztető hangot ad minden manővernél. Ilyenkor, újra kell csatlakoztatni a telefont, pedig próbáltam már újratelepíteni is az appot, de ugyanaz. Waze, Apple térkép, zene appok gond nélkül.
-
válasz
PaLa1985 #406 üzenetére
Talán neked írtam korábban, de nálam vezetéken keresztül nincs probléma, csak ha az mbux wifivel van/vezetékmentesen/ összekötve akkor produkál egy hibát wazet sokszor eldobja de ennyi. Más problémával nem találkoztam... Szóval az AA meg a tel tud együtt működni rendesen.
-
válasz
PaLa1985 #367 üzenetére
Most cseréltem autót. 1 hete van meg teljesen újonnan vettem nekem a bt-en keresztül van csak anomália AAnál a waze sokszor elmegy. Viszont, ha kábellel kötöm össze az autóval úgy minden hibatlanul működik. Párosítani sem kellett az autóval csak osszekötöm és működik, bár a 21 században örülnék ha nem kellene már kábellel szarakodni egy premium márkánál de túlélem. Apple carplay szerintem jobban működne de maradok egyelőre droidon.
-
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #324 üzenetére
Nagyon szívesen, hát én is nagyon bíztam benne. Az a matt hátlapos egészen jónak néz ki és ott az objektivek részére biztos ki van vágva az anyag. Ha esetleg megrendeled kíváncsi leszek a véleményedre.
Azt a poszt végére még írni akartam, hogy ezekkel a fotókkal nyitottam egy dispute-ot és az Ali jóváhagyta, már elindította a visszautalást. ✌️ -
Orgi
addikt
válasz
PaLa1985 #276 üzenetére
Ez minden eszköznél így van szerintem, más telefonoknál is és ha valaki tud rá megoldást, engem is érdekelne... mármint hogy nem a készítés dátumával másolódnak a dolgok át, de amúgy nekem ez logikusnak is tűnik. Mindenesetre ha van vmi másolási beállítás, ami lehetővé teszi Windowsban vagy TC-ben, hogy megmaradjon az eredeti dátum, ossza már meg
-
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #254 üzenetére
Hello,
szépen összefoglaltad, kb. én is hasonlókat írhatnék, mint te. Nekem nem Samsungom volt, így nem tudom milyen érzés mikor "lemásznak" a színek. A P30 Pro-ról tökéletesen sikerült a váltás.Fotós téren is egyezik a véleményünk brutáljó portrékat készít a főkamerával és a szelfivel egyaránt és a videós képességeivel is nagyon elégedett vagyok. Jó a váltás a normál és a telefoto között, gyorsan fókuszba kerül meglepően jó a végeredmény.
A rossz fényviszony tényleg nem a barátja, arra ott vannak a csúcstelefonok 500-700 ezerért, de ebbe tényleg nem mennék bele, mert nekem is teljesen kielégíti a fotós és videós igényeimet, amit ezért az árért elvárhatok főleg előrendelési akcióban.az áthozott képek nem időrendi sorrendben jelennek meg mint S20 FE-ben.
Itt mire gondolsz? Sérültek a meta adatok? Ha igen akkor próbáld FileZilla-val FTP-n keresztül átmásolni az eredeti dátum megtartásával,de megpróbálhatod pl. az F-Stop appot használni a galéria helyett hátha beválik neked is. Számtalan beállítási lehetőség van.
Samsungból a képszerkesztő hiányzik főként
Itt is javaslom harmadik fél applikációját kipróbálni, majdnem mindenre van megoldás, csak kicsit kutakodni kell, próbálgatni és meglesz az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest