Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PaLa1985

csendes tag

válasz laszi84 #412 üzenetére

Sziasztok!

Bemásoltam ide email tartalmát, hátha valakinek segítség, nekem nem oldotta meg a problámám, annyi előre jutás történt, hogy másik kábellel legalább már tudom választani, hogy csak töltés vagy android auto csatlakozás, de vissza ugrik csak töltésre. Jeleztem ezt is feléjük, hátha tudnak valamit segíteni, mert ez így elég gyatra. Autóban meg sem jelenik telefon, hogy kitudjam választani...Andorid auto telefonon fel sem jön. ADB-nél is probléma volt a vezetékes megoldással a hívásrögzítésre. Jó lenne lepróbálni másik 200 Pro-val.

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Honor ügyfélszolgálatával.

Megkérem kövesse az alábbi lépéseket:

Ha a Fejlesztői lehetőségekben az „USB-konfiguráció választása” lehetőség csak töltési módra van állítva, kérjük, engedélyezze az MTP (Media Transfer Protocol) lehetőséget a „Töltés” módra váltás előtt. Kérjük, engedélyezze a „Töltés” lehetőséget, majd csatlakoztassa újra az USB-kábelt. Ha a töltés nem áll helyre, indítsa újra a telefont, majd csatlakoztassa újra a kábelt.

A Fejlesztői beállítások engedélyezése: Lépjen a Beállítások > A telefon névjegye menüpontra, koppintson rá a verziószámra 7-szer gyorsan egymás után (ha a telefon rendelkezik zárképernyő jelszóval, kövesse az utasításokat a jelszó megadásához), amíg a telefonon a következő üzenet jelenik meg: Ön mostantól fejlesztő!
    Ellenőrizze, hogy a megfelelő telefonmodell van-e bejelölve az autó kapcsolatkezelőjében. Jelölje be a jelölőnégyzetet manuálisan, és próbáljon meg újra csatlakozni.

Javasoljuk, hogy kiváló minőségű USB 3.0 kábelt használjon. Győződjön meg róla, hogy működőképes USB-kábelt használ.
    Az okostelefonhoz mellékelt eredeti USB-kábelt kell használnia. Olyan kábelt válasszon, amely nem hosszabb 1,8 méternél, és kerülje a kábelhosszabbítók használatát.
    Győződjön meg róla, hogy a következő beállítások azonosak az autón és a telefonon:IdőzónaNyári időszámításRégió
    Győződjön meg róla, hogy az autó összes dátumra és időre vonatkozó beállítása egyezik a telefon beállításaival.
    Gyorsítótár és adatok törlése: Nyissa meg a Beállítások menüt, keresse meg és nyissa meg az Alkalmazások lehetőséget, keresse meg és érintse meg azAndroid Auto elemet,és lépjen a Tárhely > Adatok törlése/Gyorsítótár törlése menüpontra.Nyissa meg aBeállítások menüt, keresse meg és nyissa meg az Alkalmazások lehetőséget, keresse meg és érintse meg a Google Play-szolgáltatások elemet, és lépjen aTárhely > Gyorsítótár törlése lehetőségre.Győződjön meg róla, hogy a Hely be van kapcsolva.A Google Play > Saját alkalmazások és játékok > Összes frissítése menüpontra lépve győződjön meg róla, hogy az összes alkalmazás naprakész.A probléma megoldásának megkísérlése érdekében javasoljuk, hogy lépjen a telefon Fejlesztői beállítások menüpontjára, majd kapcsolja be az USB hibakeresés lehetőséget.

A Fejlesztői beállítások engedélyezése: Lépjen a Beállítások > A telefon névjegye menüpontra, koppintson rá a verziószámra 7-szer gyorsan egymás után (ha a telefon rendelkezik zárképernyő jelszóval, kövesse az utasításokat a jelszó megadásához), amíg a telefonon a következő üzenet jelenik meg: Ön mostantól fejlesztő!Az USB hibakeresés engedélyezése: Lépjen vissza a Beállítások oldalra, majd lépjen a Rendszer és frissítések > Fejlesztői beállítások menüpontra (emellett rá is kereshet a „Fejlesztői beállítások” kifejezésre), és kapcsolja be az USB hibakeresés lehetőséget. Amikor a telefonon felugrik az „Engedélyezi az USB hibakeresést?” kérdés, koppintson az OK lehetőségre.

• Nashville

tag

válasz laszi84 #398 üzenetére

Hello, lehet hogy azóta már nem is aktuális a kérdésed, de ha mégis akkor:
    1. ez szubjektív, néha még különböző android rendszerek között is idegesítő a különbség mondjuk egy MIUI-t is idő megszokni. Írod, hogy volt Huawei telód akkor simán vissza tudsz állni ez szinte ugyanaz
    2. Sajnos vannak problémák gyári fejegység esetében. Én nem használom de a keresőben keress rá.
    3. igen, tökéletes a dual SIM kezelés és egészen elfogadható az aksi üzemideje, bár nem tudom hogy ez mennyit befolyásol rajta, mert majdnem mindig két kártyám volt
    4. ezt nem tudom sajnos én nem is szeretem a kijelző védő üveget mert könnyen lepattogzik a széle
    5. na ez meg azért nem releváns, mert úgyis kb. 3 fog elmenni normálisan (persze lehetnek kivételek), nálam a P30 Pro sajnos csak 3,5 évet bírt.

Javaslom, hogy olvass vissza pár hozzászólást vagy keress célzottan kulcsszavakra úgy sok fontos infót megtudhatsz még pl a kameráról mert az brutáljó. Nem minden körülmények között, de amire eddig használtam nem kellett volna jobb, talán egy komolyabb zoom képesség jól jönne. A portré fotózás viszont zseniális.

Új hozzászólás Aktív témák