Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #74499 üzenetére
Köszönöm még egyszer a tippet!
Bele is került az autómba az új "MOTUL 8100 Eco-Clean 0W-30" motorolaj, és a gyári Honda olajszűrő.(Lecseréltettem a levegőszűrőt és a pollenszűrőt is.)
Egyelőre csak a szerviztől-hazáig teszteltem, és lehet, hogy csak "placebo", ám úgy érzem, hogy indítás után, a kicsit intenzívebb gázadásaimnál könnyedebben jár a motor. Jobban megjött "alul" is némi plusz nyomaték. Valahogyan, mintha a belső alkatrészei jobban siklanának egymáson.(Ami persze logikus, hiszen hidegen "vékonyabb" olajat kapott.)
Bízom benne, hogy megfelelő párja lesz a motoromnak ez a típusú olaj hosszú távon is!
Annak pedig külön örültem, hogy a leengedett 5W-30-as Motul Eco-Nrgy olaj is remek állapotban volt.
A szervizesem mondta, hogy nagyon jó ez a motor; nem kokszol.
Bízom abban is (KOPP! KOPP! KOPP!), hogy ez is így marad! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
rustysaw #74505 üzenetére
Sajnos gyakorlati tapasztalom nincs. Csak elméleti de abból vaskos.
Szvsz el kell férnie de megméred egy centivel teljesen kitekert kormánynál mennyi hely van és kiderül. A fékbe biztos nem ér bele mert ugye kintebb jön a felni (bár ez függ a feni küllő ívelésétől is nem csak az ET számtól). Kérdés, hogy berugózáskor sem ér-e bele.
-
rustysaw
csendes tag
7gen Accordon cserélnék 15-ös alufelnit 16-osra. A 15-ös ET55. A kérdésem az, hogy egy ET45 mennyire lehet problémás, beleérhet a sárvédőbe a gumi? A mostani gyári elég idétlenül "beesik", gondoltam a kisebb ET számmal kicsit lehetne javítani a "látványon".
-
Sziasztok!
Budaörs-Érd vonzáskörzetébe keresek megbízható márkaszervizt, vagy szakosodott szervizt, kik javíthatnak garanciális autót.THX!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest