- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbeteam
tag
válasz !Overdose! #21898 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam, hogy a következő autóm Accord vagy Mitsu.
Az utóbbi jobban tetszik és praktikus, tágas...
I can resist everything but temptation.
-
zolynet
veterán
válasz !Overdose! #21898 üzenetére
pattinthatnál vmi mosás utáni csilivili képet
Life is too short to stay stock!
-
!Overdose!
őstag
válasz olbeteam #21891 üzenetére
Én feltettem egy gyári toldatot és egy gyári antennát a Concerto-ra. Ennyi. Még pár apróság és "kész" van. Utána nem költök többet rá, inkább félreteszem az utódjára, ami valószínűleg nem Honda lesz.
Mod: Vagy Honda, ha lenne eladó 6gen Accord ES...
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
NoLF
veterán
ma lakótárs vett kint egy 2005ös kék 1,6 sport civicet, finom, finom 3150font... 99ezer mérföld, tökéletes állapot.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
olbeteam
tag
miezacsönd?!
I can resist everything but temptation.
-
neduddki
nagyúr
HI!
d16w1/2?
ngk: zfr5j-11/zfr5fix-11
denso: KJ16CR-L11/ik16
ha kintro hozatod annyiba van az iridium mint itthon a sima, ngk olcsobb kicsivel, amit eddig hozattam ngk-t azzal semmi gond nincsudv
neduddki
mod: 6 az az 5
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #21794 üzenetére
HI!
lekestem2 nappal a 2 eves evforsdulot:- (
udv
neduddki
p.s. meg jo hogy kijavitotta az origosok az ominosus cikket:- )))
mod: ja ha nem lennek a aceltarcsk a teligarniturara megvennem ezeket
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
válasz Manitou #21883 üzenetére
tök mindegy hova jársz, gyonrsan kipörgő árus kútnál kell tankolni ahol mindig tiszta a tartály. korlátozottak a források, pár helyről jön minden, van akinek semmilye nincsen, ugyanazt adják több márkánál, aztán vagy öntenek bele valamit, vagy nem..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Manitou
veterán
válasz BlacKSouL #21882 üzenetére
Én most tankoltam egy tank Mol EVO Neo-t (99-es), kiváncsi leszek 95höz képest mi lesz. Annyit érzek, hogy alacsonyabb fordulaton mintha nyomatékosabb lenne vele a gép.
De lehet fogyiban meg nem leszek jobb mint 95-el. De az összehasonlításhoz hasonló körülmények kellenének mindkét benzinnel megtett út során. Eddig úgy tűnik nem fogy kevésbé a benzin , már amit a mutató állása és a megtett km alapján le tudtam szürni, persze lehet aztán pozitív csalódás fog érni ez ügyben, de nagy elvárásaim nincsennek.Aztán legközelebb Lukoilnál fogok én is tankolni. Eddig Molhoz és Agiphoz jártam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Integra #21879 üzenetére
Hosszú évek óta JETnél tankolunk, Azaz Lukoilnál. 3-4 Ft-al olcsóbb mindig, mint a 300 m-re lévő MOL. És a kocsi is a Lukas benzint szereti legjobban. Érzésre. Meg ezek szerint fogyasztásra is.
Engem érdekelne egy ilyen pontosságú teszt a 95 <--> 98/99 benzinekkel is. Mert mindenki állítja semmi különbség, de mérni is kéne.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
shadeofme
tag
válasz Integra #21879 üzenetére
Idekint is panaszkodnak, h milyen draga a benzin, aztan kozlom veluk, h itt 4l-t tankol egy ora minimalberbol, Magyarorszagon meg egyet es akkor elszornyulkodnek kicsit.
Elolvastam a Porsche, Ferrari gyorshajtos cikket is. M6-os nehany szakasza tenyleg olyan kihalt, mintha privat autopalyan menne az ember, nem csoda, h nehanyan kicsit jobban odalepnek neki.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
a hol tankoljak fetisisztáknak klikk
-
shadeofme
tag
Nalam 4975.85 font/ev a legolcsobb, 13 ev europai jogsival es egy ev bonusszal.
Legalizalt rablas.
Moneysupermarket
Itt is ker teloszamot, de beirsz akarmit (11 szamjegy), azt jovan.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #21871 üzenetére
HI!
van vhol vmi hogy mi baja volt vele?
udv
neduddki
-
NoLF
veterán
válasz shadeofme #21874 üzenetére
már kiszámoltam, évi 2400ra jött ki. az havi 200 font, nem vészes. ettől még nyilván nem fogok ilyen kocsit venni, csak jó álmodozni, és látni, hogy vannak jdm integrák idekint
meg ilyen szilvikék.... ahh. [link]
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
Feleennyiert is lehet mar nagyon jo autot venni (pl. Lexus IS200), de a gatyad rafizeted a biztositasra.
En 850-et fizetek evente az 1.4-es Civic-emre, 13 eves jogsival + 1 ev bonusszal.
Egyik ismerosom havi 160-at fizetett 1. evben a Prelude-jere, ami olyan 1900/ev.
Na ezekbol kb. kikalkulalhatod, mennyit fizetnel egyilyen Integra Type-R utan.
Confused.com
Ez persze nem jelenti azt, h en nem vennek szivesen ilyen autot, de egyszeruen nem birnam fizetni a biztositasat.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #21871 üzenetére
ehhez képest 2 is volt neki, egy 1.6 és egy 1.8 is.
-
neduddki
nagyúr
válasz Neophyte11 #21869 üzenetére
-
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! A közeljövőben tervezem egy Honda Civic Sedan 1.8-as vásárlását. Ha jól tudom, 8. generációs. 2007-es évjárattól nézegetem. Ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok! Mik a hibái, előnyei, stb.
Előre is köszi, ha tudtok valamiben segíteni!
-
tbs
addikt
válasz rayoliviero #21866 üzenetére
Nem. Van egy "zenélő lemezke" a betétekben (un. kopásjelző), ami hozzáér a tárcsához, ha már túl vékony a kopóréteg. Mivel mozog a betét, ide-oda rázkódik, ezért ez úgy szokott jelentkezni, hogy először randomnak tűnő szituációkban, aztán kanyarodásoknál, esetleg tolatásnál, majd aztán végig "sípol". Nagyobb sebességnél el szokott múlni - nagy lesz a frekije, illetve a rezgőnyelv tehetetlensége miatt nem rezonál be.
Borzasztó nyikorgó hang amúgy.
Szóval ezért ez a tippem. Ha lepattintod az egyik kereket (elsőt lehetőleg, ott jobban fogy a cucc), akkor lehet látni, illetve akkor is, ha jó nagylukú a felnid.
-
tbs
addikt
válasz rayoliviero #21857 üzenetére
Fékbetétek..?
-
orbano
félisten
-
rayoliviero
veterán
2003-as CR-V nyikorgó hangot ad ki lassú sebbességnél. Eddig csak tolatáskor és kanyarodáskor csinálta. Szerintetek mitől lehet? Esetleg diffi olaj csere kellene neki?
-
shadeofme
tag
válasz orbano #21853 üzenetére
Multkor lattam en is masnal, azt' kedvet kaptam hozza en is. (Hulyeseg gyorsan terjed. )
Egyebkent mar elegge hozzaszoktam a vezetes kozbeni radiohallgatasra, de mostanaban jott ki par olyan album, ami erdekel es a reggeli + delutani fel-fel ora jo alkalom, h hallgassam oket.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
VTI-Totya
tag
800m-re kellene internetet "átlőnöm"......
Adott egy kb 3-4Megás internet amit csak én használnék. Ezt szeretném tovább lőni saját magamhoz. Mivel hozzám már nem szolgáltatnak mert nem tudják garantálni az 1Megát sem.
De 800M-re a szomszédnál van ilyen lehetőség.
Prohardveren vagy ismerősötök nem foglalkozik ilyennel? Vagy valaki esetleg?
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
Integra
titán
válasz orbano #21829 üzenetére
minőségi hangerő nem gond, akad egy elég massziv rockford-fosgate erősitőm is.. nem veszek ipodot se mást, buzi apple, leszophat, rühellem. kiesik a pio is, no usb. ja meg nézd már meg a pio árát..
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Integra #21828 üzenetére
no igen a borostyán nekem is hiányzik ha nem aktív rendszered ban akkor jó kis fej. bár 60ért én vennék a helyedben egy pio P88RSII-t é hozzá ipod adaptert. "kicsit" jobb a hangja. és aktívan is tudnád hajtani vele a rendszert ha van 5 csatornányi erősítőd.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
válasz orbano #21827 üzenetére
eeee? mi aktiv hogy merre meddig?
több oka van, hogy ez miért jó, noha már 2 éves darab. legfontosabb, hogy imprint képes. továbbá rendesen olvassa az mp3-at, nem kúrja szét mint a média lejátszók, van benne 3 pre-out és hátsó usb kivezetéses, vagyis kesztyűtartóba mehet. jól vágja a frekiket és a hangerőt, külön sub-ra is, nem a csomagtartóban kell majd turkálni a csavarhúzóval.
és még borostyánra is állitható a szine.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #21823 üzenetére
azt sem ítam, hogy nem lövöm magam közben tarkón
A vér nem válik VAZZE!™
-
shadeofme
tag
válasz Winner_hun #21811 üzenetére
Emelesi pontnal emeltem a jobb elso defektes kereket. Kicsereltem, majd a csavarokat elohuztam, h rendesen alljon a kerek, na ekozben kezdett imbolyogni az auto, majd le is ugrott az emelorol.
Az en autom nem csinalt semmi ilyesmit, amikor csereltem a teli garniturat nyarira, de ez most a lakotarse volt es annak vannak aprobb bajai.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #21817 üzenetére
miért tenném az alváz alá ott, ahol nincs emelési pont?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #21818 üzenetére
tégla,,, omg, karcolod össze az autót, hát hogy vigyázol a dolgaidra?! főleg asztalosként inkább egy fa klocnival, nem?
-
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #21814 üzenetére
elég nehezen, mivel az emelő nem lapul össze 0 centiméteresre tehát legrosszabb esetben is annyit esik max az agy, hogy nem fér fel rá a kerék.
de aki meg ennyire fosik, fog egy tuskót és az alváz alá teszi biztosítéknakA vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
válasz orbano #21809 üzenetére
azt nem szeretem, nem biztonságos szvsz.
krokodil emelők
ilyen felépítésűm van, ez szar a bal oldali emelő része miatt, a képeken látszik, mely csuklómechanika résznél konstrukció hibás..ennek már más az emelő mechanikája
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
válasz Winner_hun #21802 üzenetére
Az ollos emelore gondolsz?
Par hsz-szel elobb irtam, h kis imbolygas utan leugrott rola az auto es frankon elgorbult.
Viszont ha mar a maceras emelgetesnel tartunk, letezik elektromos verzio is az ollos emelobol es akkor nem kell izzadni a tekergetessel.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
orbano
félisten
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #21805 üzenetére
amíg egy autónál szitkozódsz azzal a szarral, még elmegy, de mikor négynél, akkor hidd el, más a szitu...
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21803 üzenetére
HI!
hat mire tavajj megtanatam:- (((
udv
neduddki
mod: vasarnap suvixoltam, lad vissza, egesz heten aluszkalt a hejjen de a csomagtarton egy akkora sz... van:- (((
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #21802 üzenetére
az egy nagy fos
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz shadeofme #21796 üzenetére
HI!
mi a peket emelgettek annyi? az giuliette es 405 1-1x defekt, toyota tan 2x, honda 1x defekt, cov meg nem
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest